Bryan University

Представление

Прочетете официалното описание

Всичко, което трябва да знаете за кариерното обучение от Bryan University

Bryan University предоставя фокусирани, подходящи програми за кариерно обучение на студентите от 1982 г. насам, а ние сме също толкова страстни и отдадени на успеха на нашите студенти, както и тогава. Брайън бе основан на непоколебимо желание да подобрим живота на нашите студенти. Ето защо тя е част от нашата мисия:

Нашата мисия е да подобрим живота на нашите студенти, нашия екип и нашите работодатели. Ние осъществяваме своята мисия, като предоставяме качествено образование в среда, която позволява на нашия екип да процъфтява, а нашите студенти да реализират своя потенциал, създавайки положително въздействие в нашите общности.

Повече от 30 години по-късно тези неща остават в основата на нашите цели и мисия като школа за кариерно обучение. Ние се стремим да подобрим живота на нашите студенти, независимо дали имат семейство, в армията или просто търсят нов старт в живота.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

В Bryan University , това е основният ни фокус ... вие!

Нашите цели на мисията са в центъра на нашия ангажимент към нашите студенти:

 • Да осигурим цялостни програми и възможности за обучение, които подкрепят идентифицираните нужди за развитие на работната сила в общностите, които обслужваме.
 • Да се създаде предизвикателна учебна среда, която помага на учениците да постигнат своите образователни и кариерни цели в различни съответни дисциплини.
 • Да предоставят на студентите достъп до образователен опит, използвайки различни методи за преподаване.
 • Да предоставят кариерни услуги на студенти и висшисти.
 • Да насърчава ученето през целия живот и професионалния растеж .
 • Да подкрепяме общностите чрез доброволчество и благотворителни дейности.

Честване на нашата богата история, стремеж към велико бъдеще

Брайън Травел Колеж. Така започна всичко. При основаването си през 1982 г. Брайън предлага една програма, базирана в кампус, на ниво сертификат за бъдещите студенти, които искат да влязат в туристическата индустрия.

Днес Bryan University предлага възможности за професионална пътека на тези, които търсят Диплом, Асоцииран, Бакалавър или Магистър. Каква трансформация. И ние искаме нашите студенти да преживеят същата трансформация чрез нашите програми за обучение.

В допълнение към нашите образователни програми, Брайън предлага и над дузина програми за кариерно обучение в различни професионални области. Ние предлагаме некредитни краткосрочни курсове за обучение, които се провеждат в кампуса, онлайн или хибрид - всичко за удобство на нашите студенти. Нашите усилия за разширяване бяха проведени с един особен акцент върху нашия ангажимент към постиженията на студентите, развитието на работната сила и ученето през целия живот.

Кариерни връзки

Да, в Bryan University в Bryan University ще получите съответното за индустрията практическо кариерно обучение, което трябва да стигнете далеч в кариерата си. Но познайте какво още ще получите? Кариерни връзки .

Безценни.

В Брайън, след като завършите програмата си, ангажиментът ни към вас продължава. Ние ви помагаме и ви водим в кариерата ви. Нашият отдел за кариерни услуги е там, за да ви помогне да търсите работа не само като скорошен завършил, но продължаващ като възпитаник.

Това е вярно.

След като сте получили обучението си от Брайън, нашият отдел за кариерни услуги поема непрекъснат ангажимент да ви помогне с това, което трябва да напреднете в кариерата си.

Независимо дали се нуждаете от помощ за структурирането на автобиографията си, писането на мотивационно писмо, практикуването на интервю или търсенето на работни места, кариерните услуги на Bryan се ангажират да ви помогнат.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

Училище за втори шанс

В Bryan University вярваме, че не става въпрос за това къде започвате, а в това къде ще завършите. Никога не е късно да направите бъдещето си по-добро и по-светло от вашето вчера. Брайън ви осигурява кариерно обучение за бъдещата ви кариера и ви дава образователно преживяване, което можете да вземете със себе си за цял живот.

В Брайън това е нещо повече от обучение в кариера. Получавате жизнени умения и кариерни връзки, които могат да ви напреднат лично и професионално. Ние правим всичко за вас, защото искаме да успеете!

 • Достъпно образование
 • Персонализирано обучение
 • Подходяща курсова работа
 • Специален факултет
 • Многобройни кариерни връзки

Места

Темпе

Address
West Washington Street,350
85281 Темпе, Аризона, Съединени Американски Щати