Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Калифорнийският институт по мениджмънт и технологии предлага иновативен микс от онлайн и смесени учебни програми, обхващащи мениджърски степени, сертификати за професионално образование в гостоприемство и паралегални проучвания. Нашият уникален MBA

CALIMT е основана през 2010 г. в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ и е акредитирана от Комисията за дистанционно обучение (DEAC). DEAC е признат от Министерството на образованието на САЩ (USDE) и Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA).

Като предлагаме нашите програми онлайн и в класната стая, нашите програми са както достъпни, така и достъпни в световен мащаб.

Какво предлагаме

CALIMT е основана да предлага качествени програми с глобален, междукултурен фокус, както и акцент върху корпоративната социална отговорност. Чрез предлагането на нашите онлайн програми, CALIMT има за цел да направи програмите си достъпни и достъпни за различни световни ученици. Ние предлагаме гъвкав currculum, предназначен за заети зает професионалисти, и да приветстваме трансферните студенти, които искат да продължат образованието си в акредитирана американска институция. Нашите програми се фокусират върху подготовката на нашите студенти за успешна кариера в глобалната бизнес среда.

Нашата мисия

Мисията на Института по мениджмънт и технологии в Калифорния е да предложи динамична среда за дистанционно обучение, насочена към бизнес, икономически и социални въпроси на глобалното управление и кариерното обучение с акцент върху междукултурното съзнание.

Нашите цели

  1. Насърчаване на културната чувствителност и осъзнаване на културните различия, за да се подпомагат лицата, когато правят бизнес в различни култури.
  2. Обучете професионалистите в бизнеса, за да бъдат етични и социално отговорни лидери.
  3. Обучавайте студентите да придобият по-добро разбиране на ключовите бизнес функции, като счетоводство, финанси, управление на човешките ресурси, маркетинг и операции.

Нашите цели

  1. Осигурете основни бизнес курсове, които са от основно значение за успеха на един силно конкурентен глобален пазар.
  2. Използвайте уникална комбинация от традиционно управленско образование, културни проучвания и възможност да се включите в съвместно обучение с тези от други култури.
  3. Включете културните аспекти на всеки курс, така че студентите да могат да прилагат съдържанието на курса в множество културни събития.
  4. Подчертайте корпоративната социална отговорност (КСО) и бизнес етиката в цялата учебна програма.
  5. Фокусирайте се върху лидерството в организациите и развийте ефективни глобални умения за бизнес комуникация в студентите.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

BBA

CALIMT

CALIMT BBA на CALIMT въвежда основите на бизнеса като счетоводство, финанси, маркетинг, операции и лидерство. Студентите имат възможност да проучат тези умения чрез нашат ... [+]

CALIMT BBA на CALIMT въвежда основите на бизнеса като счетоводство, финанси, маркетинг, операции и лидерство. Студентите имат възможност да проучат тези умения чрез нашата мислено проектирана учебна програма, както и чрез интегриране на знанията си в по-големи проекти. Програмата BBA се предлага с общо управление или управление на гостоприемството.

Защо CALIMT ?

Достъпни: по-малко от $ 10K в такси за обучение и нулеви лихвени планове. Завършил без дълг!Акредитиран: CALIMT е акредитиран от DEAC и признат от американското министерство на образованието .Приети кредити за трансфер: Прехвърлете до 90 кредита за степента.Английски език - CALIMT предлага опции за тест по английски език чрез Accuplacer.Гъвкава учебна програма: Проектирана е за зает работещ специалист - нашата програма позволява на нашите студенти да балансират образованието си със семейството и работата.Малки размери клас: Еднолично взаимодействие с нашите преподаватели.... [-]
Съединени Американски Щати USA Online Irvine
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 years
Онлайн обучение
Научете повече на английски

MBA

CALIMT

Станете лидер в днешната световна икономика! Нашата програма MBA се фокусира върху развитието на лидерски умения и управленски умения на студентите - особено тези, които ... [+]

Станете лидер в днешната световна икономика! Нашата програма MBA се фокусира върху развитието на лидерски умения и управленски умения на студентите - особено тези, които признават мултикултурните предизвикателства на правене на бизнес в глобалната икономика. Нашата програма се основава на основите на бизнеса като счетоводство, финанси, маркетинг, операции и управление на човешките ресурси. Студентите имат възможност да практикуват тези умения чрез реални казуси, както и чрез интегриране на знанията си в реални проекти, свързани с работата. Накрая, нашият акцент върху етично и социално отговорно вземане на решения позволява на учениците да разберат какво е необходимо, за да станат отговорни световни бизнес лидери на утрешния ден. CALIMT на MBA на CALIMT се предлага на 100% онлайн, което дава възможност на студентите да CALIMT географски и културно разнообразен учебен опит.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online Irvine
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 years
Онлайн обучение
Научете повече на английски