Colorado State University - Global

Представление

Прочетете официалното описание

Онлайн образованието не е просто нещо, което правим, а единственото, което правим.

Гъвкавост за съвременния ученик

 • Акредитирани онлайн степени
 • Без зададени времена или местоположения
 • Месечен клас започва
 • Ускорени курсове

US News & World Report класира CSU Global сред най-добрите програми за онлайн бакалавър

Висше образование с по-ниска цена

CSU Global се стреми да направи вашето образование възможно най-достъпно, независимо дали искате да спечелите бакалавърска, магистърска или специализация. С опциите за трансфер, нашата гаранция за обучение и цена на кредитен курс, можете да постигнете академичните си цели, без да нарушавате банката.

Трансферите се правят лесно

 • Достигнете целите си бързо и изгодно, като приложите до 90 кредити за трансфер за студенти бакалаври и 9 трансферни кредита за студенти от магистърска степен.

Без процент увеличение

 • С нашата гаранция за обучение, курсът ви за обучение няма да се увеличи с времето! Вместо това ще се радвате на същия нисък процент за продължителността на записването ви в CSU Global.

Цена на кредит

 • Без такси за студент или скрити разходи, заедно с достъпна цена за обучение на кредит, ви е лесно да видите къде точно отивате вашите инвестиции.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup Stock Photos / Pexels

Персонализирани пътища за обучение

CSU Global разбира, че вашите кариерни цели и академично пътуване са специфични за бъдещето, което желаете.

Персонализирайте своя опит в обучението, за да получите желаното от вас с опции за обучение в курса и специализиран подход за кариера. Със сертификати, специализации и други подлежащи на подбор документи, можете да покажете знанията си, преди да спечелите пълната си бакалавърска или магистърска степен. Или проектирайте степента си от нулата в нашата програма за интердисциплинарни професионални изследвания.

Живейте локално, научете глобално®

Като един от най-бързо развиващите се онлайн университети в страната и първият независим, 100% онлайн държавен университет в САЩ, с 10+ години 100% онлайн опит, CSU Global е уникално позициониран, за да осигури потребителско изживяване за всеки студент , Онлайн образованието не е просто още нещо, което правим, а всичко, което правим.

Най-добрите онлайн класации за колежи

# 1: Златно училище за отличие 2018 г.

 • От BestColleges.com въз основа на акредитация, статус на нестопанска цел и онлайн класиране на програми.

# 4: 2019 Най-добрите онлайн колежи в нацията

 • Класиран №4 от най-добрите колежи въз основа на акредитация, академично качество, достъпна цена и онлайн компетентност.

# 1: Най-добрите военни онлайн колежи

 • Чрез Ръководство за онлайн училища въз основа на участие в правителствената програма за подпомагане на обучението (ТП), силни военни общности и мрежи за подкрепа на дистанционно обучени военни.

# 3: Най-добрите онлайн колежи

 • Класиран # 3 от Добрите финансови центрове въз основа на акредитация и класиране, достъпна цена, възможности за степен и онлайн поддръжка.

Нашият университет

Глобалната разлика в CSU: Родена от традицията, еволюираща за съвременните обучаващи се

CSU Global се ангажира с успеха на студентите и помага на съвременните учащи се да постигнат своите академични цели и цели на работното място чрез висококачествено, кариерно и евтино образование. Прочетете за повече информация за нашия обществен модел, с нестопанска цел, достъпни цени на обучение и гъвкав график.

Публично, с нестопанска цел

CSU Global има най-добрите интереси на нашите студенти. Като публична институция с нестопанска цел (и част от отличената система на университета в Колорадо) образованието е наш първи приоритет и основният ни фокус е върху подкрепата.

Гъвкави и удобни

CSU Global моделът по своята същност предлага както гъвкавост, така и удобство, като позволява на съвременните обучаващи се да печелят степен със собствено темпо, според собствените си условия. Ние разбираме, че не всеки студент може да сложи живота си в задържане, когато взема решение да се върне в колежа. Ето защо в CSU Global нашите часове са 100% онлайн, без фиксирани графици.

Ние също така предоставяме подкрепа за всяка стъпка от академичното пътуване, от нашия опростен процес на приемане до нашите знаещи съветници за студентски успех, които са на разположение да отговарят на въпроси. Занятията започват на всеки четири седмици, което позволява на съвременните учащи се да поемат по пътя си към академичен успех с минимално закъснение.

Поносимостта

Курсовете за обучение на CSU Global вече са по-ниски от много сравними онлайн програми за дипломи. Ние също нямаме извън държавни такси за обучение или допълнителни разходи, а нашите такси за обучение остават същите през последните седем години. Гаранцията ни за обучение също блокира ниските тарифи, така че те никога да не се увеличават, докато студентите останат записани.

Нашата цел е да помогнем на съвременните обучаващи да печелят дипломи по достъпен начин и да се подготвят за утрешните работни места.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Защо CSU Global?

Ето какво ни прави различни - и по-добри.

 • Ние сме изградени около вас, съвременният ученик! Нашите студенти могат да работят на пълен работен ден, да прекарват време със семейството и приятелите си и все още да са част от строга програма или сертификат.
 • Нашата 100% онлайн среда за обучение означава, че не е нужно да поставяте живота в режим на задържане, за да продължите да сте диплома.
 • Нашата цел е да създадем успешни професионалисти - не празни обещания.
 • Като част от системата на университета в Колорадо, ние сме нестопанско държавно училище, което е напълно акредитирано от Комисията за висше обучение.

Нашата мисия, визия и основни ценности

Нашата мисия

CSU Global се ангажира да постигне успех на студентите в глобално общество, да инвестира в човешки капитал, да разшири държавната икономика и да подобри качеството на живот на гражданите в щата Колорадо и извън него чрез предоставяне на достъп до динамични програми за степени, характеризиращи се с академични постижения, иновативни технологии за доставка и силна ангажираност на заинтересованите страни.

Нашата визия

CSU Global е водещият доставчик на иновативни, по-високи възможности за обучение за нетрадиционни студенти в Колорадо и извън него.

Основни ценности

 • Мисия съсредоточена: Ние постигаме успех на учениците в глобалното общество чрез образование, услуги и подкрепа.
 • Иновативно мислене: Ние идентифицираме решения за улесняване на глобалния успех на студентите и CSU чрез нетрадиционни отраслови методи и прогресивни решения, които са - ефективни, ефективни и иновативни.
 • Отчетност: Ние сме отговорни за собствените си действия, за тези на нашия отдел и за нашия университет, тъй като се стремим да бъдем невероятни.
 • Сътрудничество: Ние не говорим само за работа в екип; ние го излагаме по начина, по който си взаимодействаме, консултираме се помежду си, решаваме проблеми и уважаваме приноса на другия.
 • Обучение и растеж: Ние сме учеща организация, която винаги се развива и се ангажира с непрекъснато усъвършенстване.
 • Професионализъм: Ние се отнасяме към всички останали така, както искаме да бъдат третирани и както искаме да бъдат определени от другите.

Глобалният начин на CSU

CSU Global Way са принципите, чрез които изпълняваме основните си ценности:

 • Надеждност: Действайки в интерес на другите и по този начин изграждайки тяхното доверие към вас
 • Грижа: Третиране на всеки човек като индивид и зачитане на нуждите и желанията на персонала, преподавателите и студентите
 • Яснота: Предоставяне на информация и процеси по ясен, достъпен и навременен начин.

Места

полярно сияние

Address
585 Salida Way
CO 80011 полярно сияние, Колорадо, Съединени Американски Щати

Програми

BSc
MSc