Прочетете официалното описание

За програми на Concordia University Online Degree , моля кликнете тук

Защо Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago е лидер в образованието за висше образование и висше образование. Нашите акредитирани, високо класирани, в колежа, кохорта и онлайн бакалавърски, магистърски и докторски програми могат да ви помогнат да постигнете вашите цели в областта на образованието и кариерата:

  • Основана през 1864 г., Конкордия-Чикаго отбелязва своята 150-годишнина от привличането на висшето образование в света.

  • Повече от 3500 студенти са записани в нашите онлайн, кохортни и кампусни магистърски и докторски програми.

  • Ние сме вторият най-бързо развиващ се университет в САЩ за 2004-2009 г. (Хроника на висшето образование, Издание за алманах за 2011 г.).

  • Комисията за висше образование даде акредитация за Concordia-Chicago, за да предложи доктор по философия (докторска степен) в ръководството. В резултат на това Concordia добави Ph.D. до своя доктор по образованието (EdD) в ръководството на осем специализации.

  • През 2010 г. Националният съвет за акредитация на обучението на учители предостави престижната си "Продължаваща акредитация на всички образователни програми без условия" по образователните програми на Concordia.

Програмите за подготовка на учители в CUC са акредитирани от 1962 г. от Националния съвет за обучение на учители (NCATE) и приемникът на NCATE в Съвета за акредитационни образователни програми (CAEP). Както програмите за разширено одобрение, така и програмите за първоначално лицензиране са удостоени с това високо ценено признание за отлични постижения, предоставени на избрани програми в цялата страна. CAEP е единственият национален акредитиращ орган за подготовка на преподаватели, който признава тези програми за разграничаване, които подготвят педагозите срещу най-строгите стандарти. На ниво завършено висше образование национално признатите програми за високи постижения включват магистърска степен по изкуства в учебната програма и инструктажа с утвърждаване на ЕСЛ, обучение за четене, магистър по изкуства в преподаването на начално и средно образование и учебно ръководство (директори).

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:


Concordia University Chicago

Concordia University Chicago е магистър по изкуства в областта на писането, управлението и оценяването на грантове, предназначен за професионални и административни органи ... [+]

Подобрете професионалните си възможности в писането на безвъзмездни средства

Concordia University Chicago е магистър по изкуства в областта на писането, управлението и оценяването на грантове, предназначен за професионални и административни организатори, адвокати, преподаватели, изследователи, консултанти, мениджъри и доставчици, които желаят да придобият знания и опит в областта на безвъзмездната помощ управление, изследване и оценка.... [-]

Съединени Американски Щати Chicago
August 2019
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски