EC-Council University

Представление

Прочетете официалното описание

За EC-Council University

С мисията си да създаде висши образователни програми в областта на киберсигурността, EC-Council University беше включен в Уайоминг и лицензиран от отдела за висше образование в Ню Мексико през 2006 г. Университетът е основан от г-н Джей Бависи, изпълнителен директор на групата на Съвета на ЕС. Институцията има за цел да осигури образование за информационна сигурност, включващо задълбочени познания за широк спектър от софтуерни и хардуерни системи, както и умения, необходими за договаряне и ръководство на екип.

Компанията майка на EC-Council University , EC-Council, е пионер в сертифицирането на професионалисти в областта на киберсигурността. Въпреки това, председателят на EC-Council University на ЕС, г-н Джей Бависи, смята, че степента е от решаващо значение за постигането на ръководни роли в организациите. Програмата за дипломиране и завършване на EC-Council University на EC-Council University е формулирана, за да даде възможност на студентите да имат хоризонтален и вертикален растеж в кариерата си. Университетът работи за предлагането на ценни програми за дистанционно обучение, които са насочени към изследователската работа, за да създадат лидери в киберсигурността, които се стремят да осигурят огромното киберпространство.

130443_130427_bodyimage2.jpg

Институционални цели и цели

 • EC-Council University стреми да засили ефикасността на институцията, като поддържа квалифициран персонал, насърчава непрекъснато обучение и поддържа високо ниво на почтеност.
 • EC-Council University гарантира отлични постижения, като предоставя висококачествени програми за киберсигурност, които се разработват наравно с текущите изследвания и разработки.
 • EC-Council University ангажира, диверсифицира и насърчава висококачественото обучение на ученици чрез насърчаване на сътрудничеството, предоставяне на възможност за iLabs и предлагане на стипендии от време на време.

EC-Council University акредитация на ЕС

EC-Council University е акредитиран от Комисията за акредитация на дистанционно образование (DEAC) , която е правителствена агенция с нестопанска цел и е призната от Министерството на образованието на САЩ като акредитираща агенция. DEAC е признат от Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA) . CHEA е асоциация от близо 3000 институции и университети, които предоставят дипломи и признава 60 институции за институционална и програмна акредитация.

Националният съвет за споразумения за реципрочност на държавните разрешения (NC-SARA) акредитира EC-Council University . SARA е доброволно споразумение между своите държави-членки и територии на САЩ за насърчаване на курсове и програми за дистанционно обучение след средно образование.

EC-Council University е признат и от Американския съвет по образование (ACE) .

EC-Council University програми на EC-Council University

В EC-Council University студентите могат да изложат и проучат пълния си потенциал и да станат технологични лидери на утрешния ден. Студентите се обучават да оспорват по-високите позиции на информационната сигурност и специализираните роли в глобалните организации по света. Методиката на обучението е вдъхновена от таксономията на мисленето на Блум, поради което се фокусира върху практическия подход на учене с критично и иновативно мислене.

Основните програми, предлагани от EC-Council University на EC-Council University са -

 1. Бакалавър по киберсигурност (BSCS)
 2. Магистър по киберсигурност (MSCS)
 3. Шест дипломи за висшисти, всеки от които има курсове от учебната програма на MSCS
 4. Non-градусова

130444_130425_bodyimage1.jpg

Как EC-Council University допринася за вашата кариера в киберсигурността

 • Използвайте степен, която е акредитирана от DEAH и CHEA и се признава от Американския съвет по образование (ACE).
 • Университетът има студенти от целия свят, което дава възможност да се свърже с специалисти по киберсигурност от различни страни.
 • Инструкторите имат опит в реалния свят в областта на киберсигурността и служат като ментори на амбициозни специалисти по киберсигурност.
 • Както степента, така и дипломите са онлайн, което дава на студентите много предимства на електронното обучение.
 • Програмите са практически със специализирани практически лаборатории чрез iLabs.
 • Курсовете се ръководят от инструктори, за да насърчат учениците да бъдат в крак с други студенти и да завършат програми в рамките на определена продължителност.
 • Седмичните оценки позволяват на студентите редовно да общуват с преподаватели и други студенти.
 • Програмите за степента имат признати отраслови сертификати на ЕО на Съвета, вградени в програмите за степен.
 • Университетът признава таланта, ефективността на студентите, преподавателите и служителите годишно за излагане на изключителни услуги на университета и на общността като цяло.
 • Обменът на кредити е възможен срещу част от EC-Council University програми на EC-Council University .
 • Студентите могат да се възползват от гъвкава опция за плащане.
 • Студентите могат да се възползват от различните схеми за стипендии, които университетът предлага.

Места

Албакърки

Address
Sun Avenue Northeast,101
87109 Албакърки, Ню Мексико, Съединени Американски Щати