Eastern Virginia Medical School

Представление

Прочетете официалното описание

EVMS подготвя учащите за кариера като компетентни и състрадателни лекари, здравни специалисти и учени. Нашите ученици се възползват от широкия обхват на обучението, предлагани от нашата пълно работно време преподаватели, които работят съвместно с здравни специалисти в цялата общност.

Образование в EVMS оправомощава студенти, жители и другарите, за да окаже въздействие върху хората, на които служат. Предлагаме уникални, практически подходи към обучението, като например:

Общността услуги, базирани дейности за недостатъчно население. Участие в институционални усилия за подобряване на качеството и застъпничество. Партньорства с регионални или световни здравни организации.

EVMS е един от малкото училища по медицина и здравни професии в страната, основан от общността, за общността. Ние сме фокусирани не само върху подготовката на следващото поколение на доставчиците на здравни грижи, но и върху превода откритие в по-добро здравеопазване за хората от Хамптън Пътища. Нашата визия е да се превърне в най общността, ориентирани към Училището по медицина и здравни професии в САЩ.

Докато ползите от открития в EVMS се усещат в световен мащаб, нашите усилия за научни изследвания, образование и грижи на пациентите растат от потребностите на хората в нашата югоизточна Virginia общност:

EVMS факултет осигурява медицинско образование и лидерство за следващото поколение от най-добрите лекари, здравни специалисти и изследователи. EVMS медицинска група лекари се грижат за повече от 1000 пациенти дневно. Изследователските усилия EVMS "се фокусират върху най-належащите здравни въпроси в региона. EVMS кара годишен 824000000 $ в местната икономическа дейност.

EVMS Стипендии

В EVMS, редица стипендии въз основа на неговите качества, финансова нужда, разнообразие, области на интерес и родния град са на разположение.

Места

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Вирджиния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 757-446-5600

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия