George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът Джордж Вашингтон (GW) е изградил наследство от превръщането на учениците в агенти на промяната. Обучението на GW интегрира интелектуално откритие, интерактивно обучение и несравним достъп до възможности във всеки сектор на обществото, за да ви помогне да поставите наученото в действие.

За Училището за образование и човешко развитие на GW

В GW Graduate School of Education and Human Development (GSEHD) разбираме, че ученето е дейност през целия живот. Ние сме в столицата на страната и се възползваме от пресечната точка на научните изследвания, политиката и практиката, за да предоставим на нашите студенти иновативни програми в сложния свят на образованието и човешкото развитие. Свързани с преподаватели от факултета, които са лидери в своите области, GSEHD студентите напредват в практиката на преподаване и учене, подготвяйки се да правят разлика в света. Висшето училище по образование и човешко развитие е последователно класирано като най-добро онлайн училище за образование от US News

Завършил училище за образование и човешко развитие предлага онлайн програми за магистърска степен по образование, които подготвят лидери като вас за изследвания, политика и практика в областта на преподаването, лидерството и администрацията и образователните технологии.

Завършили програми, достъпни онлайн:

  • Лидерство в образователните технологии - магистърски или сертификати
  • Образователно лидерство и администрация - магистърска степен, следдипломна квалификация или образователен специалист (EdS)
  • Организационно лидерство и обучение - магистър
  • Специално образование за културни и лингвистично разнообразни ученици - магистър или сертификат
  • Междудисциплинарни услуги за вторичен преход - магистърска или сертификат

Места

Вашингтон

Address
G Street Northwest,2136
20052 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Програми

Certificate
Докторантура
Магистър по изкуствата (MA)