Прочетете официалното описание

George Washington University " George Washington University , независима академична институция, наета от Конгреса на Съединените щати през 1821 г., се посвещава на подпомагането на човешкото благосъстояние. Университетът оценява една динамична общност, фокусирана върху учениците, стимулирана от културно и интелектуално разнообразие и изградена върху основа на почтеност, творчество и откритост към изследването на нови идеи.

George Washington University " George Washington University , съсредоточен в националния и международен кръстопът на Вашингтон , се ангажира с отлични постижения в създаването, разпространението и прилагането на знания.

За да популяризира процеса на учене през целия живот както от глобална, така и от интегративна гледна точка, Университетът осигурява стимулираща интелектуална среда за своите разнообразни студенти и преподаватели. Чрез насърчаване на превъзходството в преподаването Университетът предлага изключителен учебен опит за редовни и задочни студенти в бакалавърски, дипломирани и професионални програми във Вашингтон, народът и в чужбина. Като център за интелектуално разследване и изследване, университетът подчертава връзката между основната и приложната стипендия, настоявайки, че практическото е основано на знания и теория. Университетът действа като катализатор за творчество в изкуствата, науките и професиите, като насърчава взаимодействието между студентите, преподавателите, персонала, възпитаниците и общностите, които служи.

George Washington University " George Washington University използва богатия набор от ресурси от Националната столица, за да подобри образователните си усилия. В замяна университетът чрез своите студенти, преподаватели, персонал и възпитаници допринася с талант и знания за подобряване на качеството на живот в столицата Вашингтон

Образование за разлика от всеки друг

Четирима ученици говорят на мемориала "Линкълн" с паметника на Вашингтон на заден план

От първите дни на нашия столичен град хората са пътували тук по много причини. Те идват да изследват миналото и да очертават нови фючърси. Те идват да задават въпроси и да търсят експертни отговори. Те идват, за да започнат дискурса и да си спомнят в мълчание. Те идват да изискват промяна и да бъдат тази промяна. Те идват да растат. Те идват да учат. Те идват да направят история и да се присъединят към редиците, заедно с много известни възпитаници на GW.

Нашите ученици идват при GW по много от същите причини. Те идват за страстен факултет, за разнообразни студентски групи, за лека атлетика от дивизия I, за веднъж в житейски стажове и за вдъхновяващи възможности за служба. GW, както много университети, осигурява всичко това. Но нашите ученици идват за нещо друго, както добре.

Те не искат просто да правят проект за обществени услуги. Те искат да се срещнат и след това да преодолеят предизвикателството на служба от страна на Първата дама на Съединените щати.

Те просто не искат да гледат слайдове на изкуството. Те искат да обсъждат шедьоври в галериите от музеи от световна класа или да танцуват на сцената на центъра "Кенеди".

И те просто не искат да се занимават с инженеринг. Те искат да проведат научни изследвания в зашеметяващо ново съоръжение в основната лаборатория с преподаватели, които буквално оформят утрешния свят.

Настанени в един град, за разлика от другите, нашите ученици получават образование, различно от което и да било друго. Целият град е нашата класна стая, а нашите ученици се появяват не само с диплома, но и с опит, който може да се случи само в GW.

Програми с обучение на:
  • Английски
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Съединени Американски Щати