Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Представление

Прочетете официалното описание

Се превърне в лидер, Направете Разлика

Светът днес е различен от света, които са влезли миналите поколения. Нивата на сложност, взаимозависимост, и системни рискове са извънредни. Магистър по обществени въпроси (в МРа) или сертификат завършил в обществените дела, подготвя възпитаници на Школата по публични и опазване на околната среда въпроси (SPEA) за справяне с предизвикателствата на утрешния ден с необходимите знания и умения за решаване на проблеми и да доведе. Нашите възпитаници използват това, което те знаят, във всички сектори на обществото-публична, с нестопанска цел, и лично.

SPEA предлага истински интердисциплинарно обучение в обществените дела. Ние се фокусираме върху уреждащ, управлението, и водещ. Ние се подготвят учениците за решаване на сложни проблеми, които са изправени пред съвременното общество-проблеми не могат да решат една област на обучение сами.

SPEA Connect създава възможности за професионалисти с идеална цел и връзки с обществеността по начин, Ненадминати от други високо класираните висши учебни заведения. Нашите онлайн програми се погрижат за опитни професионалисти, които не могат да се запишат в нашата жилищна програма-дали защото те искат да останат в сегашната си работа, се жонглира с множество отговорности, или са разположени в чужбина. Ние вярваме, че трябва да бъде в състояние да се повиши вашата кариера през същите национално-класирани програми, предлагани на територията на колежа.

Изберете онлайн програми SPEA Connect, а:

  • Поучете се от извършени преподаватели, които са водещи изследователи, практици и преподаватели.
  • Ангажиране с други страстни и иновативни хора, които са посветени на обслужващи обществото.
  • Разработване на решаване на проблеми, работа в екип, както и умения за общуване в различни дисциплини.

Ние сме класирана # 1 в нацията

Logo US News и World Report нарежда MPA SPEA като горния завършил програмата в обществените дела.

SPEA също предлага високо класирана специалитети, или съсредоточи области, в онлайн ЗОС, включително:

  • Нетърговска цел Management (# 1)
  • Публични финанси и бюджетиране (# 1)
  • Public Management & администрация (# 3)

Онлайн МФК и сертификати програми, предназначени за работни професионалисти

онлайн програми SPEA е завършил степен и сертификат са едновременно гъвкави и ценни. Нашите програми са предназначени за подготовка на талантливи професионалисти, за да вземе кариерата си на следващото ниво, докато учат където и когато то е най-удобно. С SPEA Connect, можете да превърнете Вашия професионален опит в Завършил кредит-и завършил по-рано, и по-ниска цена. Ако сте член на военната общност, можете също да спечелите кредити в признаване на вашите услуги.

Места

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Индиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 812-855-2840