Kansas State University Global Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Кампус без граници

47385_Screen_Shot_2017-04-05_at_11.39.29_PM.png

Kansas State University Global Campus е връзката ви с образованието, което достига до вас, независимо къде сте онлайн. С над 70 бакалавърски степени, дипломи и програми за сертификати има много различни опции, от които да избирате.

Предоставянето на качествени образователни възможности на възрастни обучаващи се от разстояние не е нищо ново в Kansas State University. За повече от 50 години Kansas State University Global Campus на Kansas State University Global Campus предоставя достъпни, достъпни образователни възможности, за да отговори на нуждите на студентите и професионалистите.

В допълнение към онлайн обучението и развитието, K-State Global Campus има международни връзки и партньорства с 20 държави по целия свят. Международните програми помагат за насърчаване на културното разбиране и академичния обмен за университетската общност.

Държавният университет в Канзас е акредитиран от Комисията за висше образование на Централната асоциация на колежите и училищата в Северна Америка.

Места

Манхатън

Address
1615 Anderson Avenue
KS 66502 Манхатън, Канзас, Съединени Американски Щати

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: