Прочетете официалното описание

За Лойола

Loyola University Maryland е йезуитски католически университет, посветен на образователните и духовни традиции на Обществото на Исус и на развитието на цялото лице. Съответно, Университетът вдъхновява учениците да учат, водят и служат в един разнообразен и променящ се свят.

В Loyola, идеалите, които са ръководили йезуитските университети в продължение на почти 500 години - академични постижения, кура personalis , служба, справедливост, многообразие и почтеност - наред с други, продължават да оформят академичните, социални и духовни преживявания, които предлагаме на нашите ученици, програми, които преследваме, и отношенията, които изграждаме с общностите, които ни заобикалят.

110784_rsz_adobestock_61764258.jpg

Мисия Лойола

Лойола се стреми да подготви студентите както за студентите, така и за дипломираните студенти за живота на значими професионални услуги и лидерство. В Лойола това означава, че учебната програма е строга и очакванията на преподавателите са високи. Учениците се изправят пред предизвикателството да разберат етичните измерения на личния и професионалния живот и да проучат своите собствени ценности, нагласи и убеждения.

В допълнение към академичната работа, йезуитската мисия се подкрепя чрез различни програми и събития, спонсорирани от различни университетски отдели.

Декларация за визията

Образованието на мъжете и жените на състрадание и компетентност, пропита с желанието да се търси във всички неща по-голямата слава на Бога, представлява трайният стремеж на Loyola University Maryland . Игнатий от Лойола, основател на Дружеството на Исус и съименник на нашия университет, продължава да ръководи Лойола, тъй като се стреми да води учениците, преподавателите, персонала, възпитаниците и приятелите си към обещанието на изследваните. живот на интелектуално, социално и духовно разпознаване.

В постигането на тези цели Лойола заявява смела визия, която Университетът ще постигне, като предоставя на студентите с либерално образование, което ги трансформира, което гарантира, че те отдават най-голяма стойност на интелектуалния живот и че им внушава разбиране, че лидерството и служба към света са тясно свързани. По същия начин, Лойола ще бъде признат лидер в образованието на дипломирани специалисти, предлагайки програми, които отговарят на нуждите на професионалните и академични общности, които тя обслужва, вдъхновявайки завършилите си към лидерство и въвеждайки в тях знанието, че обслужването на по-големия свят е дефиниране на мярката за пълно разбиране на техните професионални

Във всичко това Лойола ще си спомня за йезуитската заповед, че целта на цялото образование в крайна сметка е облагородяването на човешкия дух.110787_rsz_adobestock_206335315.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Loyola University Maryland

Скоростта на иновациите в комуникационните технологии се ускорява. Някои от тези иновации ще променят света и начина, по който правим бизнес, се учим, играем и се свързва ... [+]

За магистърската степен по възникващи медии

Скоростта на иновациите в комуникационните технологии се ускорява. Някои от тези иновации ще променят света и начина, по който правим бизнес, се учим, играем и се свързваме един с друг.

Нещо повече, Националното сдружение на колежите и най-скорошното проучване на работната сила на работодателите съобщиха, че 73% от работодателите изброяват умения за комуникация като най-добрата квалификация, която търсят в потенциалните кандидати.... [-]

Съединени Американски Щати Балтимор
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски

What's Your Strong Truth?