Lynn University

Представление

Прочетете официалното описание

Малките размери и безстрашните хора на Lynn University ни позволиха да правим неща, които големите училища искат само да могат. Опитайте безграничните учебни зали с обучение, задвижвано от iPad. Свържете се с потенциални работодатели още в първия си семестър. Получете глобален начин на мислене с връстници от цял ​​свят. Завършил курс на скорост на усукване с ускорени програми за степен.

Мисия

Мисията на Лин е да осигури образование, подкрепа и среда, които дават възможност на отделните ученици да реализират пълния си потенциал и да се подготвят за успех в света.

Лин е един от най-иновативните, международни и индивидуализирани малки университети в страната. Университетът се възползва от своя размер, местоположение и близки връзки между студентите и преподавателите, за да бъде предшестваща институция, независим университет от 21-ви век, посветен на подготовката на студентите за бъдещето. За да направи това, стратегията на Лин е да:

  • Остават сравнително малки, с приблизително 2,400 студенти и 600 завършили студенти и 500 или повече възрастни, които се записват ежегодно, за да поддържат многофункционален университетски университет с малка колежна атмосфера.
  • Признайте широк спектър от разнообразни ученици, от тези, които имат различия в обучението на даровитите, както и от много страни по света и държави в цялата страна.
  • Да бъде основан в либералните изкуства, но да съдържа колекция от колежи, ориентирани към нововъзникващи професионални възможности, всеки от които има превъзходно преподаване, приложно учене и международен фокус и опит.
  • Съдържат една отличителна програма за развитие на студентите, която разпознава силните страни, недостатъците и специалните нужди на всеки ученик, за да спомогне за развитието на неговите пълни възможности.

Фокусирани академични предложения

Лин засили фокуса на своите академични предложения и разработи уникален и национално признат основен учебен план, наречен "Диалог".

Разнообразие на студентите

Всички стилове са добре дошли. Студентите от Лин идват от всички краища на света и носят със себе си разнообразни интереси и способности. Вижте как програмите ни помагат да успеят.

Квалифициран факултет

Нашите преподаватели са съсредоточени върху изкуството на преподаването, за да направят добри ученици чудесни и чудесни ученици. Вижте как Лин вдъхновява факултета да достави изцяло нов стил на преподаване и учене.

Най-съвременният дизайн на кампуса

Училището на Лин е проектирано така, че да отговаря на всички стилове на преподаване и учене. Нашите нови сгради възприемат най-добрите практики от Силиконовата долина на Уол Стрийт, с работни помещения и най-новите технологии. Вижте нашите най-нови попълнения в колежа.

Култура на подкрепата

Възпитаниците, учениците, родителите и приятелите на Lynn University знаят, че никога не седим. Ние си представяме възможно най-доброто бъдеще за нашите ученици и за нашата общност и непрекъснато се стремим да подобряваме, изграждаме и инвестираме в тази визия.

Мисията LYNN не е възможно

Тази зима Лин празнува ранното приключване на стратегическия си план, който обяви смела визия за Lynn University : "да бъде признат за един от най-иновативните, международни и индивидуализирани малки университети в Америка."

По време на мисията от 2017 г., посветена на възможностите на университета, президентът Кевин Рос подчерта необикновената подкрепа и работа, които ни задвижват две години по-рано.

Места

Бока Ратон

Lynn University Online

Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Бока Ратон, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: