MIT Sloan School of Management (Get Smarter)

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по мениджмънт на MIT Sloan набляга на иновативните изследвания, които подобряват управленската практика. Нейното фокусиране върху обучението за действие означава, че студентите са в състояние да прилагат концепции, научени в класната стая, в бизнес настройките в реалния свят.

MIT Sloan предлага безстепенни изпълнителни програми, водени от факултета на MIT, за да предоставят на бизнес професионалистите от цял свят целенасочени и гъвкави средства за постигане на целите за кариерно развитие. Чрез сътрудничество с GetSmarter, марка на 2U, Inc., MIT Sloan е в състояние да разшири достъпа до своите предложения в кампуса в съвместен и ангажиращ формат, който остава верен на качеството на MIT. Той също така предлага на студентите възможност да спечелят сертификат за завършен курс от MIT Sloan School of Management, изцяло онлайн.

GetSmarter си сътрудничи с водещите световни университети за избор, проектиране и предоставяне на премиум онлайн кратки курсове с фокус върху данните, насочен към придобиването на учене.

програми

Училището за управление на MIT Sloan предлага също:

  • Изкуствен интелект: последствия за бизнес стратегията
  • Дизайн на бизнес процесите за стратегическо управление
  • Blockchain Technologies: Бизнес иновации и приложение
  • Дигитален маркетинг анализ
  • Интернет на нещата
  • Дигитална бизнес стратегия

контакт

Свържете се с нас:
1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Места

Кеймбридж

Address
Main Street,100
02142 Кеймбридж, Масачузетс, Съединени Американски Щати