Прочетете официалното описание

ЗА МОМЧЕТА

В университета Mount Mercy предлагаме на студенти от всички среди да изпълняват образованието си и да се подготвят здраво за променящия се свят и работна сила. Ние обслужваме близо 1900 ученици в нашия кампус в Cedar Rapids, Айова и сега, с нашите онлайн програми, можем да обслужваме още хиляди. Независимо от това, как имате достъп до нашите курсове, ние предлагаме първокласни академични инструкции, които винаги се основават на нашите пет важни опасения: грижа за земята, имиграция, ненасилие, расизъм и жени.

Онлайн образователните програми на Mount Mercy надхвърлят времето, което прекарвате пред компютъра. Онлайн класовете ви позволяват да се занимавате с научни изследвания и да участвате в стажове с местни и глобални компании и организации.

През 2014 г. стартирахме напълно онлайн образователните си програми, така че студентите навсякъде да могат да получат същото висококачествено образование като нашите студенти в университета, без да жертват кариера или семейни задължения.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Катедрен университет в кариерата

Основана през 1928 г. с цел обединяване на хората с възможности чрез висококачествено, основано на ценности образование, Mount Mercy University има богата основа, върху която сме изградили нашите възможности за онлайн кампуси и онлайн програми.

Разраснахме от младши до четиригодишен университет и днес университетът в Морси има удоволствието да предложи нашите онлайн академични програми на още по-голяма част от учащите в същия дух на нашите основатели.

НАШАТА КАТОХОЛИЧНА ИДЕНТИЧНОСТ И МАРКЕТИЧНА ЧАСТ

Образованието е повече от учебници и изпити. Истинското образование ви подготвя за всяко работно място и адресира целия човек. Университетът на връх Мерси е основан като католически университет, изграден върху петте важни грижи на Sisters of Mercy и ние продължаваме да поддържаме тази мисия в нашите онлайн курсове точно толкова, колкото и нашите традиционни програми в кампуса.

Университетът Mount Mercy се стреми да изпълнява най-високите стандарти на католическата интелектуална традиция, като популяризира основните ценности на истината, уважението, отговорността, върховите постижения и службата и приветства всички хора от всички среди.

Ние сме горд привърженик на нашите спонсори, Института на сестрите на милосърдието на Северна и Южна Америка, чрез Конференцията за милосърдното висше образование. Като институция на Милост ние с уважение се придържаме към изявлението си за Католическата идентичност и милосърдието.

НАШИЯТ УСПЕХ

Студентите от планината Mercy идват от голямо разнообразие от разнообразни географски, етнически и икономически контексти. Те са уверени, се грижат, бързат да дадат ръка, са доволни от това кои са и са развълнувани от това, къде отиват. Най-важното е, че студентите от връх Морси са готови да реализират пълния си потенциал.

ЗАЩО МОЖЕ ДА НАПРАВИ СТУДЕНТИТЕ НА МЕРИЦА

Университетът на връх Мерси е класиран на най-добрия колеж на Айова в списание "2017 Best Colleges" на списанието MONEY. Но най-добрият начин да се прецени степента на обучение е да се видят резултатите от записващите се студенти:

 • 66% от учащите се в MMU имат стажове или други преживявания, свързани с кариерата, докато завършат.
 • 96% от студентите в MMU са наети или в завършено училище в рамките на девет месеца след дипломирането.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОБЩАТА ДОБРА

Учениците на Mount Mercy даряват повече от 15 000 часа обществено обслужване всяка година. Ние предлагаме услуги и доброволчески възможности за всички ученици.

НАШАТА МИСИЯ И СТОЙНОСТИ

НАШАТА МИСИЯ

Mount Mercy е католически университет, който предлага обучение, насочено към учениците в духа на сестрите на милосърдието, и приветства хората с всички вярвания да се присъединят към нашата общност в преследването на бакалавърска степен и да завършат образованието и състрадателното обслужване на нуждаещите се.

Ние се стремим към постижения в изпълнението на нашата мисия чрез четири взаимосвързани цели:

 • Използване на отразяваща преценка. Способността да мислим ясно и внимателно, да спорим съгласувано и да оценим критично конкуриращите се за истината твърдения, са от основно значение за образованието в колеж. Рефлективното решение изисква познаване на основния факт, изследването и оценката на предположенията; адекватна обосновка за извод; и разбиране на последиците от извличането на това заключение. С тези умения индивидите могат да решават творчески проблеми и да интегрират знанията в различните дисциплини.
 • Ангажиране в стратегическото общуване. Стратегическата комуникация изисква избор от набор от опции, за да се постигне определена цел по етичен начин. Тези опции включват изграждане и интерпретиране на послания в писмена, устна и естетическа форма, използвайки подходяща технология.
 • Обслужване на общото благо. Общото благо е в основата на католическото социално учение. Тъй като хората са социални по природа, доброто на всеки човек се отнася задължително до общото благо, сумата от социалните условия, които позволяват на всички хора да достигнат до техния човешки потенциал по-пълноценно. Тя включва уважение и етично взаимодействие с всеки човек и естествената среда и в духа на сестри на милостта, услуга за благополучието на цялото човечество и действие в сферата на справедливостта в света.
 • Насърчаване на целенасоченото съществуване. Либералното образование дава възможност на хората да постигнат по-голяма степен на свобода, за да действат целенасочено. Тъй като развитието на целта предполага планиране на живот въз основа на набор от приоритети, Университетът Mount Mercy предоставя възможности за духовен растеж, интелектуална ангажираност, професионална яснота, социално развитие, физическо благосъстояние, емоционална зрялост и отговорно лидерство на общността.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Като членове на университета "Mount Mercy University", основаващи се на традицията на сестрите на Милосърдието и нашата католическа идентичност, ние се ангажираме да:

 • Обучение през целия живот и обучение на цялото лице
  Вярваме, че образованието е учене през целия живот, когато ученето овластява целия човек, интелектуално, духовно, емоционално и физически.
 • Преследване на истината и достойнството
  Подкрепяме свободното разследване в състрадателна култура, където нашата отдаденост на вярата, истината и милостта подкрепя достойнството на всеки човек в човешката общност.
 • Ангажимент към студентите
  Признаваме и потвърждаваме, че нуждите на нашите ученици са от решаващо значение за решенията, които засягат живота на общността.
 • правосъдие
  Ние се застъпваме за равенство, като активно създаваме справедливи и здрави взаимоотношения в нашата образователна общност и в нашето глобално общество.
 • благодарност
  Ние празнуваме с смирение всички дарове и таланти, дадени от Бога, и споделяме вярно тези благословии с по-широката общност.
 • гостоприемство
  Ние изпълняваме нашата работа в духа на благодарността и приобщаването на Катрин Макауи, която приветства всички хора и перспективи.
 • Обслужване
  Ние внушаваме чувство на отговорност и грижа, която ни призовава да служим на общото благо.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Mount Mercy University Online

Университетският университет на Mount Mercy University позволява на студентите да обединяват теоретични конструкции с практически опит в реалния живот извън класната стая ... [+]

ОНЛАЙН ББА: БИЗНЕС

Университетският университет на Mount Mercy University позволява на студентите да обединяват теоретични конструкции с практически опит в реалния живот извън класната стая за висококачествено и добре закръглено образователно преживяване.

Завършилите тази програма ще се научат да:

Използвайте подход на етично мислене, за да оцените ситуациите и да разберете ролята на лидера в етичното вземане на решенияИмате работещо познание за основната бизнес терминология и концепцииИзползвайте умения за критично мислене / решаване на проблеми при анализиране на бизнес ситуации и изготвяне на препоръки и решенияБъдете в състояние да анализирате една индустрия, използвайки модела на 5-те сили на ПортърКомуникирайте ефективноПровеждане на цялостен SWOT анализ, като се използват подходящи външни и вътрешни ресурсиРазработване на подходящи стратегии за събиране на данни за стратегическо планиранеФормат на курса... [-]
Съединени Американски Щати Кедър Рапидс
Запитване на информация
Английски
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mount Mercy University Online

Нашата програма изследва основните принципи в областта на правото, лидерството, счетоводството и икономиката, съчетани с разнообразни избираеми предмети в области като уп ... [+]

ОНЛАЙН ББА: УПРАВЛЕНИЕ

В университета Mount Mercy, ние съчетаваме реалния опит със силна учебна програма, за да създадем уважавани утрешните лидери.

Нашата управленска степен надхвърля основните графики и числа - студентите получават солидна основа в бизнеса чрез практическо обучение, което ги вдъхновява да водят значителен, смел живот.

Нашата програма изследва основите в областта на правото, лидерството, счетоводството и икономиката, съчетани с разнообразни избираеми предмети като управление на риска, инвестиции, предприемачество, човешки ресурси и международна икономика, което ни дава възможност не само гъвкави, но и адаптивни.... [-]

Съединени Американски Щати Кедър Рапидс
Запитване на информация
Английски
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mount Mercy University Online

Програмата за управление на човешките ресурси на Университета Mount Mercy е одобрена от Сдружението за управление на човешките ресурси (SHRM), най-голямото професионално ... [+]

ОНЛАЙН ББА: УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

Програмата за управление на човешките ресурси на Университета Mount Mercy е одобрена от Сдружението за управление на човешките ресурси (SHRM), най-голямото професионално общество за човешки ресурси в света. Това признание се основава на привеждането в съответствие на програмите със стандартите на учебните програми, създадени от SHRM и Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). В допълнение, тази програма може да помогне на студентите да се подготвят за програмите за сертифициране по управление на човешките ресурси (SHRM-CS и SHRM-SCP), които са достъпни чрез обществото.... [-]

Съединени Американски Щати Кедър Рапидс
Запитване на информация
Английски
Онлайн обучение
Научете повече на английски

MBA

Mount Mercy University Online

В университета Mount Mercy, нашият MBA е предназначен за професионалисти. Можете да работите на пълен работен ден, да прекарвате време със семейство и приятели и да получ ... [+]

ОНЛАЙН МВА (МАГИСТЪР НА БИЗНЕСЪТ АДМИНИСТРАЦИЯ)

В университета Mount Mercy, нашият MBA е предназначен за професионалисти. Можете да работите на пълен работен ден, да прекарвате време със семейство и приятели и да получавате магистърска степен.

Научете се от опитен преподавател, докато разширявате сегашната си мрежа и знания, за да продължите кариерата си.

Можете да преследвате традиционен МВА или да се съсредоточите върху акцент върху човешките ресурси или управлението на качеството.... [-]

Съединени Американски Щати Кедър Рапидс
Запитване на информация
Английски
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Mount Mercy University Online