NYU Tandon Online

Представление

Прочетете официалното описание

Изобретение, иновациите и предприемачеството

Тя е New York University Tandon училище по фундаментален начин на приближаване на академичните среди и научните изследвания чрез въоръжаване преподаватели и студенти с инструменти и ресурси, за да се превърне своето вдъхновение в приложения, продукти и услуги, които да вземат полет към пазара Инженеринг.

Online - Научете всяко време, навсякъде

НЮ Tandon училище по инженерство е един от нацията най-уважаваните училища на инженеринг, приложни науки, управление и технология. Сега, NYU Tandon Online (по-рано NYU-ePoly) предлага възможност да спечелят напреднал завършил степен или сертификат изцяло онлайн.

Достъп до интернет никога не е било по-лесно, по-бързо, или по-икономичен, което го прави възможно да се вземат дипломирани класове с NYU Tandon училище по инженерство, където и когато искате - по време на работа, у дома, от 35,000 фута, докато лети за посрещане на клиент или върне от трудно спечелените ваканция.

Ако мислите, че графикът ви е твърде зает, за клас, помислете отново. Ако вашата работа или темпото на ежедневието си не ви позволява да присъства клас на територията на колежа, вече може уверено да се обърнат към Нюйоркския университет Tandon Online, за да спечелиш си завършил сертификат или магистърска степен в повече от дузина онлайн програми.

Места

Ню Йорк

Address
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати