Прочетете официалното описание

Преглед

Ние сме Noble Manhattan Coaching Americas - водеща треньорска тренировъчна компания в САЩ и Канада.

Като част от обучението Noble Manhattan Coaching, водещи световни тренировъчни компании, предлагаме висококачествени програми за обучение на треньори и сертификати за треньор. Нашето разнообразие от услуги помага на мениджърите и лидерите да развиват бизнеса си.

Ние ръководим нашата мисия на предпоставката, че един изпълнен индивид може да повлияе на другите да поемат отговорността за живота си. Ето защо ние тренираме невероятни треньори и лидери, за да стартираме пеперудния ефект на личната трансформация в техните общности.

Голяма гъвкавост

Нашата комбинация от обучение на дълги разстояния с преживяване лице в лице ви дава възможност да преминете курс на обучение по ваш собствен мир. Освен това предлагаме и по поръчка курсове по поръчка.

Финансова подкрепа

Най-забележително, ние гарантираме, че записването в нашите програми няма да ви остави в несъстоятелност. Поради тази причина предлагаме най-доброто решение - от ваучери за отстъпки до стипендии.

Най-високо качество

Нашите най-добри майстори треньори проектират и доставят нашите програми. По този начин ще получите висококачествено съдържание и практики с нашите курсове за обучение.

Студентска подкрепа

Искаме да се уверим, че вашето пътешествие е гладко и успешно. Затова винаги сме готови да ви помогнем да постигнете целите си.

Улесняване на мрежата

Тъй като работата в мрежа е от първостепенно значение за успешния треньор, ние не просто предлагаме обучение, ние Ви помагаме да се свързвате с хора с подобни мисли, професионалисти и клиенти.

Международна акредитация

Ние предлагаме международно акредитирани курсове за обучение на автобуси.

Нашата мисия

Нашата мисия е да обучаваме великолепни треньори, да им помагаме да изграждат бизнеса си и да повишават осведомеността за ползите от треньорството. Също така, чрез треньор, ние се ангажирахме да помогнем на бизнеса да процъфтява.

Не само предлагаме курсове, които са акредитирани и одобрени от 2 международни органа, но гарантираме, че поставяме нашите студенти и треньори в широка мрежа от професионалисти и клиенти.

Освен това създаваме възможности за растеж и предлагаме непрекъсната подкрепа. Когато хората влязат в семейството ни, никога не напускат. Тук те ще намерят наставници, приятели и голямо разнообразие от ресурси, за да започнат и подобрят техния треньорски бизнес.

Философия

Чрез обучението на хората да станат треньори, ние следваме предпоставката за ефекта на пеперудата. Чрез организирането на нашата компания под структура на B-Corporation, организация с по-голяма цел. Поради предоставянето на изключителни курсове за обучение и системи за подпомагане на наставничеството, ние "създаваме отдих за социално и икономически предизвикалите семейства да установят стабилност и надежда".

Всеки долар от треньорски приходи ще доведе до 10% незабавно към нашата цел. В края на всяка фискална година ще разпределим и процент от нетния доход. Получените средства ще захранят фондация "НАШ ДОМ". По този начин едно прието семейство ще се възползва от нашата любов под формата на жилище, помощ за работа, храна, грижа за децата и образование, за да се върнат към самозадържащ се член на нашата общност.

Основни ценности

Коучингът се основава на високи стандарти и принципи. За нас обаче е важно да посочим тези ценности във всичко, което правим. Ето защо ние ценим и прилагаме честност, почтеност, доверие и принос във всичко, което правим. Обещаваме обучение, саморазвитие и бизнес сграда. И ние даваме това, което обещаваме!

Вярваме във властта на всички да водят смело. Също така, основаваме нашата практика на предпоставката, че имате всички необходими ресурси, за да бъдете най-добрият живот или изпълнителен треньор. По този начин нашите курсове ви дават знания за изграждане на вашите умения за треньор. А екипът ни се грижи и подкрепя, за да постигнете целите си на собствения си мир.

Благородният Манхатън треньор Интернешънъл в цифри

Noble Manhattan Coaching е основана през 1993 г. на южния бряг на Обединеното кралство, където специализиран екип е на Ваше разположение. Всичко, което правим, е предназначено да обучава великолепни треньори и да им помогне да изградят своя бизнес. Освен това, ние искаме да повишим осведомеността в световен мащаб относно ползите от обучението.

  • Noble Manhattan Coaching има 24-годишен опит в предоставянето на тренировъчно обучение за физически лица и фирми.
  • Ние сме в 28 страни по света. Noble Manhattan Coaching Americas е седалището на Съединените щати и Канада.
  • Тъй като нашата мисия е да улесняваме непрекъснатото обучение, архивирането и подкрепата на нашите студенти и треньори в цял свят, ние предлагаме курсове и поддръжка на 7 езика.
  • Предлагаме 18 напълно отделни тренировъчни програми, от тренировка за живот до корпоративно и изпълнително обучение.
  • Освен Noble Manhattan Coaching, награждаваното ни треньорско училище, имаме още 12 отдела, които предлагат подкрепа и непрекъснато развитие.
  • Нашите курсове за обучение са акредитирани от Международния институт за обучение и менторинг. Освен това, ние сме одобрени от Института за лидерство
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Изпълнителната власт ... [+]

Професионално обучение за организационен контекст

Изпълнителният

Какво е професионално обучение?

Накратко, професионалното обучение е професионално партньорство, което подкрепя, вдъхновява и учи бизнес лидера или мениджъра, за да увеличи максимално професионалния си потенциал. Докато признава, че старши или младши бизнес лидер е истинският експерт в своята област или дисциплина, професионалният треньор предоставя външен, обучен професионалист, който може да помогне на своите колеги да изяснят целите си, да насърчат самооткриването, да разработят стратегии на работното място и да решат предизвикателствата задръжте колежката отговорно за подобряване на производителността и резултатите.... [-]

Съединени Американски Щати Richmond
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Докторантура

Noble Manhattan Coaching Americas

Дисциплината "Професионално обучение" има за цел да подкрепи и интегрира професионалното развитие на практикуващите в областта на корпоративното обучение и да донесе полз ... [+]

относно

Дисциплината " Професионално обучение" има за цел да подкрепи и интегрира професионалното развитие на практикуващите в областта на корпоративното обучение и да донесе ползи на организацията, в която работят. Тя има за цел да подобри и подобри професионалната практика, като предостави на практиците редица изследователски умения, инструменти и стратегии, които могат да бъдат използвани за подпомагане на практически базирани изследвания. Следователно потенциалните кандидати включват опитни професионалисти в обучението, HR, мениджмънта, които искат да дадат своя принос както към знанието, така и към практиката.... [-]

Съединени Американски Щати Richmond
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Курсове

Noble Manhattan Coaching Americas

Дипломата за практикуващ треньор (PCD) проправя пътя към успешния ви бизнес живот. Богатото съдържание, практическите треньорски сесии, наставничеството, заедно с непрекъ ... [+]

Преглед

Дипломата за практикуващ треньор (PCD) проправя пътя към успешния ви бизнес живот. Богатото съдържание, практическите треньорски сесии, наставничеството, заедно с непрекъснатата подкрепа на нашия екип за грижи ще ви превърнат в напълно акредитиран професионален треньор по цял живот.

Дипломното ниво е пълна сертификация и има за цел студентите, които искат да направят живота си да треньор кариерата си.... [-]

Съединени Американски Щати Richmond
Септември 2019
Английски
6 - 24 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Noble Manhattan Coaching Americas

Фондацията за живот и изпълнителен треньор (LECF) представлява стъпаловиден камък. Той следва основните компетенции на ICF и предлага солидна информация, както и възможно ... [+]

Фондацията за живот и изпълнителски коучинг (LECF), създадена от Noble Manhattan Coaching Americas е създадена, за да даде план, насоки и обучение, необходими за прилагане на коучинг в живота и бизнеса и за постигане на резултати. Тъй като NMCA знае, че коучингът е важен ангажимент, този курс е създаден като стъпка към пълна програма за сертифициране. Той обаче използва уменията, знанията и практиката на всяка напълно акредитирана програма.... [-]

Съединени Американски Щати Richmond
Отворено кандидатстване
Английски
3 - 6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски