Noble Manhattan Coaching Americas

Представление

Прочетете официалното описание

Преглед

Ние сме Noble Manhattan Coaching Americas - водеща треньорска тренировъчна компания в САЩ и Канада.

Като част от обучението Noble Manhattan Coaching, водещи световни тренировъчни компании, предлагаме висококачествени програми за обучение на треньори и сертификати за треньор. Нашето разнообразие от услуги помага на мениджърите и лидерите да развиват бизнеса си.

Ние ръководим нашата мисия на предпоставката, че един изпълнен индивид може да повлияе на другите да поемат отговорността за живота си. Ето защо ние тренираме невероятни треньори и лидери, за да стартираме пеперудния ефект на личната трансформация в техните общности.

Голяма гъвкавост

Нашата комбинация от обучение на дълги разстояния с преживяване лице в лице ви дава възможност да преминете курс на обучение по ваш собствен мир. Освен това предлагаме и по поръчка курсове по поръчка.

Финансова подкрепа

Най-забележително, ние гарантираме, че записването в нашите програми няма да ви остави в несъстоятелност. Поради тази причина предлагаме най-доброто решение - от ваучери за отстъпки до стипендии.

Най-високо качество

Нашите най-добри майстори треньори проектират и доставят нашите програми. По този начин ще получите висококачествено съдържание и практики с нашите курсове за обучение.

Студентска подкрепа

Искаме да се уверим, че вашето пътешествие е гладко и успешно. Затова винаги сме готови да ви помогнем да постигнете целите си.

Улесняване на мрежата

Тъй като работата в мрежа е от първостепенно значение за успешния треньор, ние не просто предлагаме обучение, ние Ви помагаме да се свързвате с хора с подобни мисли, професионалисти и клиенти.

Международна акредитация

Ние предлагаме международно акредитирани курсове за обучение на автобуси.

Нашата мисия

Нашата мисия е да обучаваме великолепни треньори, да им помагаме да изграждат бизнеса си и да повишават осведомеността за ползите от треньорството. Също така, чрез треньор, ние се ангажирахме да помогнем на бизнеса да процъфтява.

Не само предлагаме курсове, които са акредитирани и одобрени от 2 международни органа, но гарантираме, че поставяме нашите студенти и треньори в широка мрежа от професионалисти и клиенти.

Освен това създаваме възможности за растеж и предлагаме непрекъсната подкрепа. Когато хората влязат в семейството ни, никога не напускат. Тук те ще намерят наставници, приятели и голямо разнообразие от ресурси, за да започнат и подобрят техния треньорски бизнес.

Философия

Чрез обучението на хората да станат треньори, ние следваме предпоставката за ефекта на пеперудата. Чрез организирането на нашата компания под структура на B-Corporation, организация с по-голяма цел. Поради предоставянето на изключителни курсове за обучение и системи за подпомагане на наставничеството, ние "създаваме отдих за социално и икономически предизвикалите семейства да установят стабилност и надежда".

Всеки долар от треньорски приходи ще доведе до 10% незабавно към нашата цел. В края на всяка фискална година ще разпределим и процент от нетния доход. Получените средства ще захранят фондация "НАШ ДОМ". По този начин едно прието семейство ще се възползва от нашата любов под формата на жилище, помощ за работа, храна, грижа за децата и образование, за да се върнат към самозадържащ се член на нашата общност.

Основни ценности

Коучингът се основава на високи стандарти и принципи. За нас обаче е важно да посочим тези ценности във всичко, което правим. Ето защо ние ценим и прилагаме честност, почтеност, доверие и принос във всичко, което правим. Обещаваме обучение, саморазвитие и бизнес сграда. И ние даваме това, което обещаваме!

Вярваме във властта на всички да водят смело. Също така, основаваме нашата практика на предпоставката, че имате всички необходими ресурси, за да бъдете най-добрият живот или изпълнителен треньор. По този начин нашите курсове ви дават знания за изграждане на вашите умения за треньор. А екипът ни се грижи и подкрепя, за да постигнете целите си на собствения си мир.

Благородният Манхатън треньор Интернешънъл в цифри

Noble Manhattan Coaching е основана през 1993 г. на южния бряг на Обединеното кралство, където специализиран екип е на Ваше разположение. Всичко, което правим, е предназначено да обучава великолепни треньори и да им помогне да изградят своя бизнес. Освен това, ние искаме да повишим осведомеността в световен мащаб относно ползите от обучението.

  • Noble Manhattan Coaching има 24-годишен опит в предоставянето на тренировъчно обучение за физически лица и фирми.
  • Ние сме в 28 страни по света. Noble Manhattan Coaching Americas е седалището на Съединените щати и Канада.
  • Тъй като нашата мисия е да улесняваме непрекъснатото обучение, архивирането и подкрепата на нашите студенти и треньори в цял свят, ние предлагаме курсове и поддръжка на 7 езика.
  • Предлагаме 18 напълно отделни тренировъчни програми, от тренировка за живот до корпоративно и изпълнително обучение.
  • Освен Noble Manhattan Coaching, награждаваното ни треньорско училище, имаме още 12 отдела, които предлагат подкрепа и непрекъснато развитие.
  • Нашите курсове за обучение са акредитирани от Международния институт за обучение и менторинг. Освен това, ние сме одобрени от Института за лидерство

Места

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: