Nova Southeastern University Online

Представление

Прочетете официалното описание

Дипломирани специалисти по сестрински грижи в Университета Нова Югоизточна - Предлага се онлайн!

Осигурете си кариера. Промяна на здравеопазването. Изберете най-добрата програма за кърмене за вас.

Нови технологии. Нови отговорности за сестринските грижи. Нови политики в областта на здравеопазването. Имаше толкова много бързи промени в областта на здравеопазването през последните години.

Фокусът върху грижите, основани на доказателства, е очевиден. Например, от 2013 г. Американската асоциация на медицинските сестри (ANA) изисква 100% от мениджърите на медицинските сестри да притежават BSN или по-високи, за да могат да се класират за болница „Magnet“. Институтът по медицина „Vision 2020“ препоръчва всички клинични медицински сестри да притежават BSN, а ACN подкрепя тяхната препоръка. Това означава, че най-добрите организации в здравеопазването не обмислят наемането на медицински сестри без поне акредитив BSN. Усъвършенстваните медицински сестри изискват магистърска или докторска степен.

Както много неща във времето, сестринската индустрия се е разширила отвъд уменията и знанията, които само RN предоставя. За да поддържате кариерата си през целия живот или да работите в една от многото нови сестрински кабинети, имате нужда от напреднала степен на медицински сестри.

Опции за степен на кърмене

Ако се чудите каква програма е най-добра за вас, помислете за отговорностите, които ви харесват като медицинска сестра, както и за това, което естествено се интересувате от обучението. Какво ви вълнува най-много в областта? Изберете програмата, която поддържа вашата страст.

Когато се дипломирате от Nova, ще знаете точно как можете да осигурите най-доброто здравеопазване във всяка обстановка сред постоянни промени в индустрията.

Защо да изберете Сестрински грижи в Нова?

Често ядрото на върховите постижения и иновациите е просто различен начин за разглеждане на ситуацията. Докато ви даваме място в предната част на настоящите ни изследователски инициативи, ние ще ви научим на меките умения и творческите мисловни процеси, които ви правят любим и ефективен лидер в кърменето.

Ние също така предлагаме:

  • Високотехнологични симулационни лаборатории, които ви потапят в реалистични, клинични ситуации.
  • Малки класове за по-персонализирани възможности за обучение.
  • Експертно ниво - няма преподаватели.
  • Последни образователни технологии и преподавателски практики.
  • Пълна поддръжка: Писмени лаборатории, 24/7 ИТ бюро за помощ, преподаватели, финансова помощ и академични съветници.

Места

Форт Лодердейл

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: