Nova Southeastern University

Представление

Прочетете официалното описание

Основният кампус на NSU се намира в Грейт Форт Лодърдейл с местоположения около Флорида и Пуерто Рико. Ние сме в сърцето на академичния и изследователски център на региона и само на минути от някои от най-добрите плажове в света. С повече от 26 000 студенти и 152 000 възпитаници по света, ще намерите приятели на акулите във всеки ъгъл на страната - и извън нея.

Ето някои от причините, поради които студентите са избрали NSU.

  1. Малките размери на класовете ви дават достъп до преподаватели един до един.
  2. Живият живот на кампуса включва NCAA Athletics, социални и професионални организации, културни дейности и уелнес и фитнес.
  3. През 2018 г. е класиран на 200 най-добри колежа сред националните университети.
  4. Престижни дипломирани програми по медицина, право, психология, бизнес, образование, фармация, стоматология и др.
  5. Разнообразна студентска популация включва 1200 международни студенти от 116 държави от пет континента.
  6. Съвременните съоръжения включват най-новите технологии в класната стая, усъвършенствани лаборатории и най-добрите изследователски библиотеки.
  7. Много от завършилите НСУ продължават да печелят магистри, докторанти или професионални степени в НСУ или други университети. Учениците участват в НСУ изследвания в области като медицина, океанография, рак, психология, стоматология и аутизъм.
  8. Студентите изграждат взаимоотношения, като участват в многобройни събития в общността, много от които се провеждат в НСУ. Нашият красив основен кампус е само на минути от плажа на Форт Лодърдейл, South Beach, Las Olas нощен живот и Everglades.

Места

Форт Лодердейл

Address
3301 College Avenue
33314 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати