Прочетете официалното описание

Основният кампус на NSU се намира в Грейт Форт Лодърдейл с местоположения около Флорида и Пуерто Рико. Ние сме в сърцето на академичния и изследователски център на региона и само на минути от някои от най-добрите плажове в света. С повече от 26 000 студенти и 152 000 възпитаници по света, ще намерите приятели на акулите във всеки ъгъл на страната - и извън нея.

Ето някои от причините, поради които студентите са избрали NSU.

  1. Малките размери на класовете ви дават достъп до преподаватели един до един.
  2. Живият живот на кампуса включва NCAA Athletics, социални и професионални организации, културни дейности и уелнес и фитнес.
  3. През 2018 г. е класиран на 200 най-добри колежа сред националните университети.
  4. Престижни дипломирани програми по медицина, право, психология, бизнес, образование, фармация, стоматология и др.
  5. Разнообразна студентска популация включва 1200 международни студенти от 116 държави от пет континента.
  6. Съвременните съоръжения включват най-новите технологии в класната стая, усъвършенствани лаборатории и най-добрите изследователски библиотеки.
  7. Много от завършилите НСУ продължават да печелят магистри, докторанти или професионални степени в НСУ или други университети. Учениците участват в НСУ изследвания в области като медицина, океанография, рак, психология, стоматология и аутизъм.
  8. Студентите изграждат взаимоотношения, като участват в многобройни събития в общността, много от които се провеждат в НСУ. Нашият красив основен кампус е само на минути от плажа на Форт Лодърдейл, South Beach, Las Olas нощен живот и Everglades.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Nova Southeastern University

Магистърът по съдебна психология е 36-кредитна онлайн програма, която предоставя на студентите поглед върху пресечната точка на психологията и правните въпроси. Студентит ... [+]

Преглед

Магистърът по съдебна психология е 36-кредитна онлайн програма, която предоставя на студентите поглед върху пресечната точка на психологията и правните въпроси. Студентите разбират какво правят криминалистичните психолози и ще се научат как да прилагат това обучение в различни професионални контексти.

Тази образователна програма ще предостави на студентите професионалното обучение, необходимо за да функционират на оптимално ниво в различни криминалистични условия, където се използва психология, включително съдилища, правоприлагане, наказателно правосъдие, служби за национална сигурност, затвори, агенции за социални услуги, агенции за защита на децата и др. и пречиствателни съоръжения.... [-]

Съединени Американски Щати Форт Лодердейл
Януари 2020
English (USA)
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 5 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Nova Southeastern University

36-те кредитни университета по въпросите на националната сигурност и международните отношения са предназначени да предоставят на студентите теоретични, изследователски и ... [+]

Преглед

36-те кредитни държави по въпросите на националната сигурност и международните отношения имат за цел да предоставят на студентите основно разбиране на критичните въпроси, които информират днес областта на националната сигурност, включително оценката и анализа на заплахата от тероризъм в САЩ и извън нея, както и анализа на събирането на разузнавателни данни. Студентите ще развият и задълбочено разбиране за международния контекст, в който се оформят проблемите на националната сигурност в САЩ.... [-]

Съединени Американски Щати Форт Лодердейл
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Address
3301 College Avenue
33314 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати