Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Представление

Прочетете официалното описание


Университетската педагогическа и психологическа гимназия "Перперин" предлага иновативни академични програми, посветени на изграждането на практикуващи учители чрез практическо обучение. Ние оформяме индивиди, които ще бъдат катализатори за вдъхновение и промяна.

Университетът за педагогика и педагогика на Pepperdine University (GSEP) е новаторска образователна общност, в която преподавателите, персоналът и студентите от различни култури и перспективи работят съвместно за насърчаване на академичните постижения, социалната цел, смисленото обслужване и личната реализация.

Като висше училище в християнския университет GSEP се стреми да образова и мотивира студентите да поемат ръководни роли в професиите, които подобряват и обогатяват живота на хората, семействата и общностите.

В ГСЕП приемаме човешкото разнообразие - което ние вярваме, че е естественият израз на Божието творение - в нашата работа за напредване на ученето и служенето. GSEP напредва, подкрепя и се застъпва за мултикултурна компетентност.

Стратегиите за изпълнение на тази мисия са:

  • Насърчаване на дискурса, който оценява всеки фон, опит и перспектива на всеки член;
  • Набиране, задържане и напредване на различни студенти, персонал и факултет;
  • Разработване на учебни модели за практикуване в образователна и психологическа среда;
  • Да се ​​обърнем към по-широките общности, за да насърчим разбирането и да улесним решаването на предизвикателствата, свързани

Нашият дух, енергия и действия ще бъдат вдъхновение за образователните и психологическите общности.

Места

Лос Анжелис

Address
Howard Hughes Center
6100 Center Drive

CA 90045 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати