Прочетете официалното описание

Purdue Политехнически институт

ЗА

Политехническият институт "Пурду" е един от 10-те академични колежа в Университета "Пурду", който предлага бакалавърски и висшисти в широк спектър от дисциплини. Колежът включва седем академични училища, отдели и отдели:

 • Авиационна и транспортна техника
 • Инженерна технология
 • Компютърни и информационни технологии
 • Технология за компютърна графика
 • Технология за управление на строителството
 • Военни науки и технологии
 • Технологично лидерство и иновации

В допълнение към основния кампус на Университета в Уест Лафайет, Индиана, Поучене Политехник предлага програми за специалност в девет индиански общности.

Колежът претърпява сериозна трансформация, която засяга всички аспекти на колежа. Политехническото име най-добре олицетворява характеристиките, елементите и философията на трансформирания колеж и лесно представлява отличителна марка, която подчертава уникалния характер на учебния опит.

Академичните програми съчетават теоретично приложено обучение, екипни проекти, интегрирани хуманитарни проучвания, кредитиране на базата на компетенции и серия от опитни компоненти, като например старши проекти, стажове, глобални потапяния и сертифициране. Обучението по политехнически науки е предназначено да произвежда завършили, които не само имат дълбоки технически познания и прилагат умения в избраната от тях дисциплина, но също така имат умения за решаване на проблеми, критично мислене, комуникации и лидерство, търсени от индустрии и общности.

Изследванията в рамките на колежа продължават да се разширяват и укрепват, като петте области на подписване задвижват колежа към технологичната и научна първа линия:

 • Био-вдъхновена устойчивост
 • Роботика, производство и автономия
 • Здравеопазване с затворен цикъл
 • Иновационно обучение по STEM
 • Изчисляване на човешката мащаб

Независимо дали предлага трансформиран опит за обучение, за да произвеждат завършени в индустрията завършили, които имат умения за днешната икономика или провеждат изследвания, вдъхновени от употреба, за да развият технологията и да решат реалните предизвикателства, Политехническият институт Purdue се стреми да бъде световен лидер.

Purdue Polytechnic е основана през 1964 г. като технологично училище в Purdue University. През 2005 г. е преименуван на Колеж по технологии и през 2015 г. настоящият съвет одобрява настоящото му име в подкрепа на трансформацията на колежа и като част от инициативата на президента Mitch Daniels "Purdue Moves".

Purdue Политехнически институт

Мисия, визия и ценности

Мисия

Да се ​​вдъхновяват, образоват и наставниче студентите чрез учене чрез практика и интегрирано обучение, подготвяне на завършилите успехи като бъдещи технологични иноватори и лидери в индустрията; И да се развива трансдисциплинарното учене, ангажираността и изследванията, вдъхновени от употреба, насочени към важни държавни и глобални предизвикателства.

Зрение

Ние сме трансформационен колеж, необлагодетелстван от традицията ... Пионери на ученето чрез правене и вдъхновение от употреба.

Декларация за почтеност и етичен кодекс

В Purdue и Purdue Polytechnic Institute, целостта е незаменима за нашата мисия. Ние действаме честно и се придържаме към най-високите стандарти на морални и етични ценности и принципи чрез нашето лично и професионално поведение. Ние демонстрираме нашето разбиране за тези ценности и принципи и ги подкрепяме във всяко действие и решение. Доверието и доверието вървят ръка за ръка с това как се ръководим, тъй като поддържаме култура, основана на етично поведение. Очакваме нашите действия да бъдат в съответствие с нашите думи и думите ни да бъдат в съответствие с нашите намерения. Ние приемаме нашите отговорности, споделяме ръководството в демократичен дух и се подчиняваме на най-високите стандарти на обществено доверие. Ние се държим отговорни за нашите думи и действия. Поддържаме най-високите справедливост, действаме като отговорни граждани, уважаваме равноправието сред разнообразието, запазваме правата на другите и се отнасяме с достойнство към всички хора. За да изпълним целите си като обучаваща се общност, настояваме, че целите на обучението на учениците не са компрометирани. Ние третираме справедливо всички ученици, а нашите оценки на резултатите от обучението са безпристрастни и се основават единствено на доказани академични постижения.

Като институция за земни помощи демонстрираме нашата реакция към нашите избирателни райони и разширяваме достъпа им до ресурсите на знанието. Ние се ангажираме да използваме разумно ресурсите си и да бъдем добри настойници на финансови, капиталови и човешки ресурси.

Политехническа среда за обучение

Политехническият институт "Пурду" отговаря на промените в нашите ученици и общество - превръщаме нашата среда за учене в по-добро обслужване на техните нужди.

Уникалната учебна среда на Purdue Polytechnic се определя от комбинация от 10 ключови елемента.

ИЗПОЛЗВАН ОБУЧЕНИЕ ПО ТЕОРИЯ

Започваме, като изучаваме теорията, след което я прилагаме. . . Ние наистина го прилагаме. Ученето чрез практика е основата на политехническия опит в Университета "Пурдуй". Това е мощен и доказан подход, който кара студентите да разбират по-добре и да запазят концепциите.

ОБРАЗОВАТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАБОТКА НА ПРОЕКТИ

Компаниите и общностите разчитат на работа в екип, за да постигнат успех. Ние го практикуваме. От първия семестър до последния, екипните проекти са крайъгълен камък на програмите за политехнически изследвания на Purdue, излагайки студентите на динамика на екипа, срокове и техники за решаване на проблеми.

МОДЕРНИЗИРАНИ МЕТОДИ ЗА ПРЕПОДАВАНЕ

Защо класовете трябва да бъдат преподавани от инструктор, който преподава пред класната стая? Те не го правят. Все повече и повече от нашите курсове използват научно доказани, най-съвременни методи на преподаване, известни като активно обучение. Това е различно, забавно, предизвикателно и по-ефективно.

ИНТЕГРИРАНО ОБУЧЕНИЕ В КОНТЕКСТТА

Студентите се учат по-лесно, когато 1) имат дълбоко разбиране за целта на своето обучение, 2) обучението им се случва точно навреме, преди да е необходимо и 3) резултатите от обучението са свързани с практически преживявания. Нашите курсове следват тези стълбове на целта, времето и практичността.

ИНТЕГРИРАНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ХУМАНИТАЦИИТЕ

Интегрирането на технологични изследвания с хуманитарни науки и социални науки подобрява студентското критическо мислене, творчеството, логиката и иновациите. Политехническите студенти завършват тези умения и са добре подготвени за цял живот на учене и успех.

КРЕДИТИРАНЕ НА КОМПЕТЕНТНОСТ

Студентите демонстрират овладяването на концепции и приложни умения (известни като компетенции), се наслаждават на гъвкавост, за да се фокусират върху интересите си, докато се учат по свой собствен темп, и изграждат електронни портфолиа, за да покажат своите възможности. Purdue е лидер в обучението, базирано на умения.

ПРОЕКТИ НА СЕНИОР КАПСТОН

Реални проекти с реални клиенти са от полза за студенти, фирми и общности. Purdue Политехнически програми включват старши проекти, които позволяват на студентите да прилагат това, което са се научили да решават реални предизвикателства, избрани от корпоративни и общностни партньори.

СТАЖОВЕ

Ние не просто насърчаваме студентите да преследват стажове - ние ги вграждаме и други дейности, подобни на работната сила в нашите програми. През лятото или по време на семестъра студентите използват тези възможности, за да разширят знанията и уменията си и да положат основите за бъдеща работа.

ГЛОБАЛНИ / КУЛТУРНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ

Светът се свива, докато нашите глобални и културни възможности се разрастват. С многокултурна учебна среда, изпълнена с преподаватели, персонал и студенти от над 100 страни, Поуей Политехника предлага и обогатена перспектива чрез изучаване в чужбина, международни стажове и други глобални и културни дейности.

ФАКУЛТЕТ-СТУДЕНТСКА МЕНТОРИЯ

Колежаните студенти са по-успешни, когато имат някой, който проявява специален интерес към своите стремежи и напредък. Нашите ученици имат уникалната възможност да имат назначен като преподавател преподавател, като ги насочват към успех, като осигуряват професионално ориентиране и подкрепа през цялата учебна година.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ако искате да напреднете в предизвикателния специализиран свят на авиацията, MS на авиационното и аерокосмическото управление на Пурду ще ви помогне да развиете основни у ... [+]

Ако искате да напреднете в предизвикателния специализиран свят на авиацията, MS на авиационното и аерокосмическото управление на Пурду ще ви помогне да развиете основни управленски и лидерски умения.

Изучавани от професори с отлично образование и професионален опит в гражданската авиация, военната авиация и правителствените роли, нашите курсове, специфични за съответния отрасъл, ще ви подготвят за многобройни авиационни мениджърски роли.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
11 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Застанете настрана с превъзходно удостоверение с Master of Science (MS), съсредоточено върху ИТ бизнес анализа. Този 100% онлайн MS разполага с IIBA® ... [+]

Застанете настрана с превъзходно удостоверение с Master of Science (MS), съсредоточено върху ИТ бизнес анализа. Този 100% онлайн MS разполага с IIBA®

Бизнес анализаторите играят жизненоважна роля при преодоляването на бизнес и ИТ функциите на една организация. Тяхната способност да разбират домейна на бизнеса и да преведе тези нужди на техническите хора по начин, който могат да разберат, е от жизненоважно значение за успеха на всяка инициатива по проекта.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
1 - 5 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Управлявайте своя път към по-добра кариера с Master of Science, съсредоточено върху управлението на ИТ проекти, за да отговори на изискванията на индустрията / бизнеса в ... [+]

Управлявайте своя път към по-добра кариера с Master of Science, съсредоточено върху управлението на ИТ проекти , за да отговори на изискванията на индустрията / бизнеса в тази динамична област. Научете средства и техники, които можете да приложите във всяка фаза от жизнения цикъл на проекта. Тази 100% онлайн програма включва материали, включени в Body of Knowledge, разработени от Института за управление на проекти (PMI®) - включително откриване и управление на изисквания, разработване и управление на графици, управление на портфейла и управление на външни ресурси.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
11 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Оставете се отделно с по-висше удостоверение с MS в областта на управлението на строителството. Управлението на строителството (CM) прилага управленски принципи и иновати ... [+]

Раздайте себе си с отличен сертификат с MS в управлението на строителството. Управлението на строителството (CM) прилага управленски принципи и иновативни технологии за ефективно управление, организиране и управление на строителните проекти на жилищни, търговски и инфраструктурни съоръжения.

Чрез СМ, сградите и инфраструктурните съоръжения могат да бъдат изградени по контролиран систематичен начин, за да се увеличи ефективността на строителството и да се осигури най-високо качество.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
24 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Сертификат на бакалавриат

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ако искате да се развивате в рамките на предизвикателния специализиран свят на авиацията, сертификатът за дипломиране на авиационния сертификат на Purdue в областта на ав ... [+]

Rolling Admissions - Приемане на приложения сега

Ако искате да се развивате в рамките на предизвикателния специализиран свят на авиацията, сертификатът за дипломиране на авиационния сертификат на Purdue в областта на авиационната безопасност ще ви помогне да придобиете знания, за да развивате, ръководите и изпълнявате ефективни програми за авиационна безопасност. Изучавани от преподаватели с отлично образование и професионален опит в гражданската авиация, военна авиация и правителствени роли, нашите курсове, специфични за съответния отрасъл, ще ви подготвят за многобройни авиационни роли.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Учебната програма за сертификати за завършване на управленски информационни технологии ще предостави на завършилите висше образование начално образование на основата на в ... [+]

Управлявайте пътя си към по-добра кариера

Учебната програма за сертификати за завършване на управленски информационни технологии ще предостави на завършилите висше образование начално образование на основата на важни аспекти на водещите, планиращи, изпълняващи и контролиращи ИТ проекти. Тази сертификационна програма ще предостави умения за подготовка на ниво, за да подпомогне успеха на сложни и взаимосвързани ИТ бизнес инициативи.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Програмата за сертификат за бизнес анализ на информационните технологии ще предостави на завършилите висше образование начално образование на базата на важни аспекти на б ... [+]

Програмата за сертификат за бизнес анализ на информационните технологии ще предостави на завършилите висше образование начално образование на базата на важни аспекти на бизнес анализа.

Програмата за сертифициране ще предостави на специалистите знанието как да определят бизнес изискванията, които водят до проекти, свързани с ИТ. Освен това тя ще им помогне да идентифицират, анализират и проектират процеси за подобряване на цялостния поток от информация в рамките на своята организация.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Получете знания за основите на управлението на строителството. Това знание ще ви помогне да приложите теории и принципи за управление на строителството, за да идентифицир ... [+]

Приемане на приложения сега за Пролет 2019

Получете знания за основите на управлението на строителството. Това знание ще ви помогне да приложите теории и принципи за управление на строителството, за да идентифицирате, анализирате и управлявате ефективно строителните операции във вашата организация.

С дипломиран сертификат от университета "Пурду", специалистите ще се научат да анализират техники за съвременни строителни бизнес практики, включително счетоводна и финансова практика, правни задължения, права и средства за защита на търгове на строителни фирми, договори и промени в строителството, управление на риска и теория на маркетинга процес.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media