Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Представление

Прочетете официалното описание

Опитът дипломация

Само на няколко минути от Ню Йорк и в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, училище по дипломация Сетън Хол и международни отношения е идеално място за проучване на глобалните въпроси и практика дипломация от първа ръка в професионален, динамичен и богата културна обстановка. Абитуриент кандидати идват заедно от територията на Съединените щати и 25-те страни от целия свят и за двете проучване и прилагат мултидисциплинарен учебна програма, която набляга на глобални проучвания, разрешаване на конфликти, Международна икономика и лидерство.

специализиран стаж и професионални услуги офиси на училището подкрепят кариерното развитие на студентите чрез един-на-един съветване, работни срещи, възпитаниците на наставничество и насоки с конкурентно стажантски, приятелство и кариерни възможности в областта на обществените услуги, бизнес, право, и нестопанския сектор.

Чрез уникален алианс с Асоциацията на ООН от САЩ, Училището предлага на студентите широк спектър от академични и професионални ползи, включително лятна програма на ООН в Ню Йорк, Семестър във Вашингтон, окръг Колумбия, международни семинари и повече.

Само на 14 мили от Ню Йорк, на епи-центъра на международните отношения, академични постижения Сетън Хол е била избрана за разлика от Принстън преглед, US News & World доклад и Bloomberg BusinessWeek.

  • Присъединете делегация на международно проучване турне
  • Обсъждане на критичните глобални проблеми със световните лидери
  • Пълно професионални стажове, локално, или в чужбина
  • Нанесете класна стая познания за реални житейски ситуации
  • Да приемем важни ръководни роли на територията на колежа
  • Изграждане на доверие е необходимо да се направи разлика в областта на бизнеса, комуникациите, дипломацията, правителството, закон или сектор с нестопанска цел
  • Възползвайте се от предимствата на нашия съюз с Фондацията на ООН и Асоциацията на ООН

The Училище по дипломация прегръща дългогодишната традиция на образование на ценности, основаващи и желание да развива слуга лидери за глобално общество Сетън Хол. Основана през 1856 г., Сетън Хол е сред най-старите католически университети в Съединените щати. Университетът е дом на десет училища, предлагащ почти 200 специализанти и бакалавърски специалности 10,000 студенти от всички раси и религии.

Места

Южен портокал

School of Diplomacy and International Relations

Address
400 South Orange Avenue

07079 Южен портокал, Ню Джърси, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 (973) 275-2515