Прочетете официалното описание

Опитът дипломация

Само на няколко минути от Ню Йорк и в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, училище по дипломация Сетън Хол и международни отношения е идеално място за проучване на глобалните въпроси и практика дипломация от първа ръка в професионален, динамичен и богата културна обстановка. Абитуриент кандидати идват заедно от територията на Съединените щати и 25-те страни от целия свят и за двете проучване и прилагат мултидисциплинарен учебна програма, която набляга на глобални проучвания, разрешаване на конфликти, Международна икономика и лидерство.

специализиран стаж и професионални услуги офиси на училището подкрепят кариерното развитие на студентите чрез един-на-един съветване, работни срещи, възпитаниците на наставничество и насоки с конкурентно стажантски, приятелство и кариерни възможности в областта на обществените услуги, бизнес, право, и нестопанския сектор.

Чрез уникален алианс с Асоциацията на ООН от САЩ, Училището предлага на студентите широк спектър от академични и професионални ползи, включително лятна програма на ООН в Ню Йорк, Семестър във Вашингтон, окръг Колумбия, международни семинари и повече.

Само на 14 мили от Ню Йорк, на епи-центъра на международните отношения, академични постижения Сетън Хол е била избрана за разлика от Принстън преглед, US News & World доклад и Bloomberg BusinessWeek.

  • Присъединете делегация на международно проучване турне
  • Обсъждане на критичните глобални проблеми със световните лидери
  • Пълно професионални стажове, локално, или в чужбина
  • Нанесете класна стая познания за реални житейски ситуации
  • Да приемем важни ръководни роли на територията на колежа
  • Изграждане на доверие е необходимо да се направи разлика в областта на бизнеса, комуникациите, дипломацията, правителството, закон или сектор с нестопанска цел
  • Възползвайте се от предимствата на нашия съюз с Фондацията на ООН и Асоциацията на ООН

The Училище по дипломация прегръща дългогодишната традиция на образование на ценности, основаващи и желание да развива слуга лидери за глобално общество Сетън Хол. Основана през 1856 г., Сетън Хол е сред най-старите католически университети в Съединените щати. Университетът е дом на десет училища, предлагащ почти 200 специализанти и бакалавърски специалности 10,000 студенти от всички раси и религии.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Програмата "Изпълнителен магистър на науката в областта на международните отношения" на Сетън Хол е предназначена за професионалисти, които се стремят да развият допълнит ... [+]

Програмата " Изпълнителен магистър на науката в областта на международните отношения " на Сетън Хол е предназначена за професионалисти, които се стремят да развият допълнителни умения или пълномощия, за да продължат напред в кариерата си, но не могат да посещават традиционната програма за магистърска степен по мениджмънт на науката, за да го направят. Чрез поредица от десет курса студентите ще изградят своите знания и умения в областта на политическия анализ, преговорите и управлението на конфликти, както и професионалното писане, като същевременно развият функционална и / или регионална специализация.... [-]

Съединени Американски Щати South Orange
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

School of Diplomacy and International Relations
Address
400 South Orange Avenue
07079 South Orange, New Jersey, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 (973) 275-2515