Прочетете официалното описание

Spartanburg Methodist College е единственият регионален акредитиран двугодишен частен жилищен колеж в Южна Каролина. Предлагаме асоциирани степени в областта на изкуствата, науката, наказателното правосъдие, бизнеса, изящните изкуства и религиозните изследвания.


SMC се ангажира да предоставя програми и възможности, които насърчават академичните постижения, интелектуалното проучване, социалното съзнание и развитието на характера. Изградихме тази традиция, за да предложим нашата 100% онлайн програма.


Образователни ментори

Нашите съветници са тук, за да ви помогнат да постигнете професионалните си цели. Ние сме с вас от началото до края. От процеса на кандидатстване до финансова помощ за подбор на курсове, ние сме тук, за да гарантираме успеха ви.


Насоки за финансова помощ

Един от най-стресиращите елементи на навлизането в програма за колеж е да се гарантира, че имате ресурси, за да започнете, но и да завършите програмата. Нашите съветници са тук, за да ви насочат в процеса на финансова помощ, за да ви помогнат да вземате най-добрите решения при избора на източници на финансова помощ.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Независимо дали искате да се преместите в нова длъжност или просто искате удовлетворението от завършването на вашата степен ... онлайн степен Associate in Criminal Justic ... [+]

Онлайн сътрудник в степен "Правосъдие" ще ви помогне да научите умения, които могат да доведат до по-платени работни места и възможности за промоция, и да ви отличат от конкуренцията. Тази програма е разработена с оглед на работещия професионалист. Нашето виртуално преживяване в класната стая ви позволява гъвкавостта да завършите степента си в ефективна учебна среда - 100% онлайн. Курсовете са проектирани и преподавани от водещи професионалисти, работещи в тази област и включват: Въведение в системата за наказателно правосъдие, полицейска администрация, Въведение в криминологията, наказателни доказателства и процедури, Въведение в наказателното право, връзки с непълнолетни, Въведение в корекциите и Въведение в криминалистичните Science.... [-]

Съединени Американски Щати Спартанбърг
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски