Прочетете официалното описание

Технически университет Тексас

електронно обучение

Тексас Технически университет eLearning

Световно е-обучение

Онлайн и разстояние

Тексас Технически университетски студенти

Не е нужно да живеете в Любок, за да продължите образованието си чрез Texas Tech University. С над 100 степенни програми, достъпни напълно онлайн и седем уникални регионални учебни сайтове в цялата страна, които предлагат традиционно преживяване в класната стая, вашите образователни цели могат да бъдат постигнати отвсякъде.

Регионални сайтове на Texas Tech University

Не е нужно да сте в Любок, за да получите образование. Със седем места в региона можете да получите образование от местната общност!

TTU К-12

"Глобална образователна общност"

TTU K-12 предлага агенция за обучение в Тексас (TEA) и акредитирана, печатна и онлайн учебна програма на NCAA за ученици от 12-ти клас в специални и нетрадиционни житейски условия, чиито образователни потребности не се срещат в традиционните училищни квартали. Нашата програма е толкова уникална, колкото всеки от нашите ученици.

Предлагането на дипломна програма за редовни дипломи, както и допълнителните опции за работа на непълен работен ден, обслужваме студенти, които искат да работят напред, трябва да направят неуспешни кредити, да балансират зает график или да търсят работа в домове.

Започнете по всяко време с целогодишен запис!

Академични партньорства

Академичните партньорства в Texas Tech администрират регистрацията на събития за голямо разнообразие от университетски събития, ръководят процеса на непрекъснато образование за тези, които искат да получат неакадемични кредити и отдели, които искат да предложат възможности за продължаващо обучение и създават институционални академични споразумения в Тексас и извън тях процесът на трансфера е възможно най-безпроблемен за бъдещите Red Raiders.

OLLI в Тексаския технологичен университет

Институтът за учене през целия живот на Озър (OLLI) е уникална учебна общност за възрастни хора на възраст 50 години. Няма тестове, няма оценки, няма документи - просто възможност да изследвате вълнуващи теми и да преследвате нови интереси.

Факултет и подкрепа на персонала

Световният eLearning се ангажира да помага на инструкторите да се възползват от повече възможности за ангажиране на студентите онлайн и да предоставим на нашия факултет необходимите средства за обучение и ресурси, за да гарантираме успеха в преподаването.

Blackboard Learn 9.1 е учебна система за управление, използвана от Texas Tech University. Можем да помогнем на инструкторите да опознаят функциите на Blackboard с основно до напреднало обучение за лице в лице и помощ при отстраняване на неизправности, както и техническата поддръжка на факултета 24/7 на Blackboard.

Световният екип за обучение по електронно обучение (ID) е посветен на поддържането на стандарти за качество в производството на курсове. Като специалисти в най-добрите практики за дизайн и разработка на курсове онлайн и смесени, нашият екип за ID може да Ви окаже подкрепа в организацията на съдържанието, комуникационните инструменти, ADA, технологиите за улавяне на лекции и много други.

Нашата онлайн лаборатория за достъпност (OAL) дава на инструкторите инструментите за създаване на достъпни учебни материали. Инструкторите могат да получат помощ с надписи и преписи, да поискат оценка на достъпността на курса и да получат обучение по софтуер за достъпност.

Открийте Texas Tech: Световна е-обучение

Нуждаете се от допълнителни възможности?

Тексас Техкс ги има.

Независимо дали сте последна завършваща гимназия или неотдавнашен студент, можете да получите бакалавърска, магистърска или докторска степен в желаната област на обучение от разстояние. Лесно е да намерите подходящата програма за вас, доставена по начина, по който предпочитате да учите.

Получете образованието, от което се нуждаете, за да стигнете до върха на вашето поле.

Нашите световни курсове за електронно обучение се преподават от един и същ награден, широко разпространен факултет с разнообразни научни интереси, които преподават нашите курсове "лице в лице". И ние предлагаме повече докторски програми на разстояние от всяка друга институция в Тексас. Първи ред и престиж: това е TTU Worldwide eLearning.

атестат

Подобрете кариерата си и подобрете живота си.

"Докато печелях бакалавърска степен, никога не съм се опитвал да извлека ползите от завършването на курс онлайн, но откакто започнах да преподавам онлайн магистърска степен, успях да се науча с още по-ефективни средства.През преследване на моята степен онлайн, Аз не съм ограничен до едно пространство, за да завърша работата си вече съм способен да се съсредоточа върху работата си без разсейване на класната стая и се чувствам по-ангажирани, когато мога да работя в удобна област, която познавам. към моята онлайн степен помага за прогреса на професионалната си кариера, като ми предоставя гъвкавост, за да разделя по-добре вниманието ми между образованието и професионалната ми работа ".

Джошуа Блънт '19, магистър по изкуства в техническите комуникации

Завършете това, което сте започнали.

Нашите напълно онлайн програми ви предлагат гъвкавост да вземете само един клас на семестър, да бъдете студент на пълно работно време или нещо между тях. Ние също така предлагаме трансферни стипендии за студенти от общността, които желаят да завършат своите степени в Texas Tech.

атестат

Животът се случва.

"Завърших бакалавър по изкуствата в университетските науки с концентрации в областта на човешкото развитие и семейни изследвания, комуникационни проучвания и социология." Любимата ми част бяха връзките, които съм направил, имах възможността наистина да опозная моите професори и Аз не мисля, че това е нещо, което бих могъл да направя в огромна кампус настройка.Аз започнах да работя за Тексас Технически университет в Уако като административен асистент.Аз знаех, че искам да работя за TTU в Waco скоро след като започна програмата защото видях потенциала, който има и смятам, че ще продължи да расте, което ще помогне на хората да постигнат своите академични цели. Като нетрадиционен студент знам колко трудно може да бъде да започнете нещо ново, особено когато имате други Върнах се в училище и завърших за дъщеря си.

Алана Шайпер '17, Университетски изследвания

Възползвайте се пълноценно от законопроекта за ГИ.

Програмата за военни и ветерани от Texas Tech е една от най-добрите в нацията, както се вижда от нашите награди. Нека ви помогнем да използвате вашите ветерани предимства за завършване на вашата степен.

атестат

Оценяваме услугата ви.

"Аз посещавам учителския институт за висше образование на Texas Tech University в Уако и получавам бакалавърска степен по специалност" Университетски изследвания "с областите" Комуникации, политология и връзки с обществеността ". Исках да присъствам на един удивителен университет, известен без да се налага да променям живота ми и да се премести в ново място.Искам да посещавам Lubbock и да посещават много студентски събития, докато в града, но Уако е много по-добра възможност за моя син и мен.Наскоро бях интернирани в Тексаската камара на представителите по време на предишната си законодателна сесия и се предлагаше на работа на пълен работен ден след сесията.Аз ще работя в Капитолия и по време на специалната сесия.Мисля, че дипломата ми от Texas Tech ще ми позволи да постигна амбициите си за кариера като застъпник на ветераните и техните семейства в централната част на Тексас. "

Джейд Кабреро-Дос, ветеран от ВВС на САЩ, "17, Университетски изследвания

Търсите промяна на природата?

Предлагаме достъпни варианти, за да получите образованието, от което се нуждаете, за да започнете нещо ново. Световните студенти по електронно обучение плащат такси за обучение в Тексас, независимо от местоположението. Това означава, че ще спечелите своята степен онлайн на цена, която е много конкурентна, независимо дали живеете в града или в цялата страна.

атестат

Променете кариерата си.

"Обичам гъвкавостта, която TTU Worldwide eLearning ми дава! Работя за онлайн диплома в Texas Tech (в университетските изследвания с концентрации в личните финанси, организационното лидерство и психологията) ми позволи да преследвам програми за тренировки по танци в цялата страна и да започна професионална кариера Мога да продължа образованието и кариерата си в танците по едно и също време Да танцувам 9-5 през делничните дни и да имам възможността да продължа обучението си по време на тренировки, репетиции и шоута. САЩ в Сан Франциско, Портланд, Чикаго, Далас и Ню Йорк. Без TTU Worldwide eLearning не бих могъл да живея в мечтата си да бъда професионален танцьор! "

Шанън Олесън '17, Университетски изследвания

С 24-часовата ни чат и онлайн поддръжка, всеки студент онлайн и дистанционно може да се свърже с финансовата помощ, салда по сметки, ИТ поддръжка и още по всяко време. Можете да получите помощ винаги и когато и да е! Улесняваме се да бъдем Червения Райдър!

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Студентите, които търсят 120 часа бакалавър по приложни изкуства и науки (BAAS) трябва първо да получат асоциирана степен от одобрена институция. Тази степен изисква 60 ч ... [+]

Бакалавър по приложни изкуства

Студентите, които търсят 120 часа бакалавър по приложни изкуства и науки (BAAS) трябва първо да получат асоциирана степен от одобрена институция. Тази степен изисква 60 часа курсова работа в Texas Tech University, в допълнение към първоначалните 60 часа, предавани от одобрена съвместна институция.

Програмата се управлява от Службата на профсъюза, а заинтересованите студенти трябва да се свържат с центъра за студентски услуги в университетските науки (806.742.7100).... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
120 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Бакалавърът по наука в ранна детска грижа в Texas Tech Ви подготвя да работите в детските заведения с малки деца, чиито членове на семейството са силно мобилни. ... [+]

Бакалавър на науката в грижата за ранните деца

Бакалавърът по наука в ранното детско здраве в Texas Tech (изброени като ранно детско образование в мобилно общество на уебсайта на GPIDEA) ви подготвя да работите в детските заведения с малки деца, чиито членове на семейството са силно мобилни. Когато завършите програмата, ще бъдете квалифицирани да работите по различни програми, които предлагат ранна грижа и образование за деца на 8-годишна възраст и особено за тези с много мобилни популации като военни инсталации.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Университетът на Тексас Технически университет по растенията и почвената наука дава възможност на учениците да превърнат любовта към растенията и чистия въздух в доходоно ... [+]

Бакалавър по наука в областта на растенията и почвените науки

Университетът на Тексас Технически университет по растенията и почвената наука дава възможност на учениците да превърнат любовта към растенията и чистия въздух в доходоносна кариера, като преследват бакалавърска степен по наука в областта на растенията и почвената наука. Управление на голф игрища и спортни полета. Собственик на собствената си детска стая. Осигуряване на екологично консултиране. Разработване на толерантни към сянка щамове трева. Проектиране на екологични насаждения за градски райони. Управлявайте търговска овощна градина, оранжерия или ботаническа градина. Проектирайте, инсталирайте и поддържайте интериори. Възможностите са безкрайни.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
120 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Бакалавърът по науки в хуманитарните науки е предназначен за студенти, които желаят да преследват множество области на обучение в Колежа по хуманитарни науки. Той предост ... [+]

Бакалавър по науките в хуманитарните науки

Бакалавърът по науки в хуманитарните науки е предназначен за студенти, които желаят да преследват множество области на обучение в Колежа по хуманитарни науки. Той предоставя гъвкавост на студентите да изследват конкретни области на интерес, да работят за целите на кариерата или да се подготвят за завършено или професионално обучение. От студентите се изисква да избират три области на концентрация, които са сходни по съдържание с непълнолетни.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
120 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовата работа по Програмата за подготовка за ориентиране и мобилност може да се провежда самостоятелно или като област на ударение с магистърските специалности в облас ... [+]

Програма за подготовка за ориентиране и мобилност

Курсовата работа по Програмата за подготовка за ориентиране и мобилност може да се провежда самостоятелно или като област на ударение с магистърските специалности в областта на образованието. Курсовете, предлагани за посрещане на необходимата учебна програма за Академията за сертификация на визуална рехабилитация

Общ преглед на програмата27 кредитни часаПовечето курсове са завършени онлайн. Въпреки това, две задължителни курсове се предлагат само в университета в Любок, Тексас през летните месеци. Освен това, два курса изискват по един уикенд всеки от обучението в колежа.Предпоставка: бакалавърска степенОт студентите не се изисква да се записват в определен брой курсове всеки семестър, така че времето за завършване варира според отделните.Курсовете, базирани на семестър, съответстват на академичния календар на Тексаския технологичен университет. Новите студенти могат да се запишат в началото на всеки един от четирите семестъра през цялата година.Процес на кандидатстване... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
27 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Колеж по образованието на Тексас Технически университет предлага необходимата учебна програма за тексаския държавен съвет за сертифициране на педагога за визуално уврежда ... [+]

Програма за подготовка за сертифициране за отслабване

Колеж по образованието на Тексас Технически университет предлага необходимата учебна програма за тексаския държавен съвет за сертифициране на педагога за визуално увреждане, допълващ сертификат EC-12 онлайн. Сертифицирането изисква и успешното завършване на две изпити TExES. Програмата за подготовка за сертифициране на зрителната авария е налична както като самостоятелен сертификат, така и като област, в която акцентът е поставен върху магистърската степен по специалността.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
24 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовата работа за онлайн програма за подготовка за сертифициране на студенти с увреден слух и трудно изслушване е на разположение както като самостоятелен сертификат, т ... [+]

Програма за подготовка за удостоверяване на глухи и трудни за изслушване

Курсовата работа за онлайн програма за подготовка за сертифициране на студенти с увреден слух и трудно изслушване е налична както като самостоятелен сертификат, така и като област, в която акцентът е поставен с магистърските специалности в областта на образованието. Степента на обучение включва всички учебни планове, необходими за Тексаския държавен съвет за удостоверяване на образованието за глухи и трудни за изслушване EC-12 сертификат за преподаване. Сертифицирането изисква също преминаване на резултатите от изпитите TExES и магистърска степен.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
27 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовата работа по Програмата за подготовка на сертификатите за образователни диагностицисти може да се провежда самостоятелно или като област на ударение с магистърскат ... [+]

Програма за подготовка на сертифициращи образователни диагностици

Курсовата работа по Програмата за подготовка на сертификатите за образователни диагностицисти може да се провежда самостоятелно или като област на ударение с магистърската степен по образование в специалното образование. Така или иначе, класовете са напълно онлайн, което дава възможност за напредване на вашата кариера в образованието, без да влезете в класната стая.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
36 - 39 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Преходът от училище към заетост, следдипломно образование или независим живот може да бъде трудно за всеки, особено за хората с увреждания. Курсът, изискван в онлайн дипл ... [+]

Програма за сертификати за преминаване към специални образователни програми

Преходът от училище към заетост, следдипломно образование или независим живот може да бъде трудно за всеки, особено за хората с увреждания. Курсът, изискван в онлайн дипломиран сертификат за завършване на специален образователен курс на Texas Tech University, има за цел да подготви хората да помогнат на хората с увреждания да направят този преход.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Нашият сертификат за вятърна енергия предлага професионални възможности за следдипломно обучение в шест тематични области, свързани с индустрията. Можете да изберете да в ... [+]

Програма за сертификация на вятърна енергия

Нашият сертификат за вятърна енергия предлага професионални възможности за следдипломно обучение в шест тематични области, свързани с индустрията. Можете да изберете да вземете индивидуални курсове или да завършите пет от шестте предложения и да получите професионален сертификат за вятърна енергия. Програмата е специално създадена за нетехнически професионалисти, които желаят да поемат управленски отговорности във вятърната енергия.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Програмата за подготовка на сертификационни програми за обучение по семейни и потребителски науки в Тексас Технически университет се администрира чрез Асоциацията за дист ... [+]

Семейни и потребителски науки Обучение Обучение на учители Обучение Програма за подготовка

Програмата за подготовка на сертификационни програми за обучение по семейни и потребителски науки в Тексас Технически университет се администрира чрез Асоциацията за дистанционно обучение на семействата и потребителите. FCS Alliance е междуинституционална система, която съвместно разработва, предлага и осигурява достъп до уеб базирани курсове за дистанционно обучение, за да подготви лицата за сертификация, за да преподават образованието за семейни и потребителски науки в Тексас. Следните университети участват в Асоциацията на ФКС като част от тяхната програма за подготовка на учители:... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Сертификатът за завършено висше образование в областта на безвъзмездните средства и предложенията (CG ... [+]

дарения

Сертификатът за завършено висше образование в областта на безвъзмездните средства и предложенията (CG

Общ преглед на програмата

Студентите в тази програма ще увеличат своите умения за писане и редактиране, ще научат стратегии за съставяне на професионални предложения за безвъзмездни средства и ще получат професионални удостоверения от програмата за техническа комуникация и реторика от световна класа Texas Tech. Студентите, завършили G... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
August 2019
Редовно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Университетът Texas Tech University's Online Fibers and Biopolymers Certificate разглежда темите, свързани с 400 000 американски работни места, свързани с производств ... [+]

Сертификат за влакна и биополимери

Университетът Texas Tech University's Online Fibers and Biopolymers Certificate разглежда темите, свързани с 400 000 американски работни места, свързани с производството и преработката на памук. Студентите могат да преследват сертификата самостоятелно или едновременно със съответната магистърска програма. Програмата предоставя на специалистите възможност да разберат смисъла и сложността на производството и преработката на памук и неговото въздействие върху промишлени продукти от памук.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
July 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Текущият сертификат за защита на културите на Тексас Технически университет обхваща теми, включващи генетично модифицирани култури, растителна патология, вредители и пест ... [+]

Сертификат за защита на културите

Текущият сертификат за защита на културите на Тексас Технически университет обхваща теми, включващи генетично модифицирани култури, растителна патология, вредители и пестициди. Студентите могат да преследват сертификата самостоятелно или едновременно със съответната магистърска програма.

Общ преглед на програмата12 кредитни часаПовечето курсове се предлагат онлайн; обаче, някои курсове се предлагат само лице в лице в Lubbock.Предпоставка: бакалавърска степенОт студентите не се изисква да се записват в определен брой курсове всеки семестър, така че времето за завършване варира според отделните.Курсовете, базирани на семестър, съответстват на академичния календар на Тексаския технологичен университет. Новите студенти могат да се запишат в началото на всеки един от четирите семестъра през цялата година.Процес на кандидатстване... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Позволява на хората, работещи в областта на селскостопанската комуникационна професия, да подобрят разбирането си за по-сложните и динамични комуникационни стратегии като ... [+]

Сертификат за лидерство в селскостопанските съобщения

Позволява на хората, работещи в областта на селскостопанската комуникационна професия, да подобрят разбирането си за по-сложните и динамични комуникационни стратегии като кризисните комуникации, управлението на знанията и ефективното използване на онлайн медиите. Повишава разбирането на учениците за лидерството и хората, с които взаимодействат ежедневно, което им позволява да изпълняват професионалните си задължения по-ефективно и ефективно.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Катедрата по компютърни науки предлага сертификат за софтуерно инженерство за тези, които нямат нужда или желаят да имат пълна диплома по софтуерно инженерство или компют ... [+]

Преглед

Катедрата по компютърни науки предлага сертификат за софтуерно инженерство за тези, които нямат нужда или желаят да имат пълна диплома по софтуерно инженерство или компютърни науки. По-специално, сертификатът е насочен към работещи професионалисти и завършили студенти по специалности извън компютърната наука, които се интересуват от системно разработване на софтуер. GRE не се изисква за сертификата.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

След успешното завършване на онлайн сертификата за управление на почвите, студентите ще получат сертификат за управление на почвите от Texas Tech University, който им поз ... [+]

Сертификат за управление на почвите

След успешното завършване на онлайн сертификата за управление на почвите, студентите ще получат сертификат за управление на почвите от Texas Tech University, който им позволява да станат сертифицирани почвени учен. Обучението, включващо теми като химията на почвата, физиката и класификацията, отговаря на образователните изисквания на Службата за опазване на природните ресурси. Този сертификат може да бъде преследван самостоятелно или едновременно с магистърска програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Учебният графичен сертификат за управление на градинарството в Тексас Технически университет обхваща теми, включително овощарство, управление на детските градини, наука з ... [+]

Удостоверение за управление на градинарството

Учебният графичен сертификат за управление на градинарството в Тексас Технически университет обхваща теми, включително овощарство, управление на детските градини, наука за туризъм и ландшафтна архитектура. Студентите могат да преследват сертификата самостоятелно или едновременно със съответната магистърска програма.

Общ преглед на програмата12 кредитни часаЗадължителните класове са завършени онлайн. Някои опционални класове могат да се предлагат само лице в лице.Предпоставка: бакалавърска степенОт студентите не се изисква да се записват в определен брой курсове всеки семестър, така че времето за завършване варира според отделните.Курсовете, базирани на семестър, съответстват на академичния календар на Тексаския технологичен университет. Новите студенти могат да се запишат в началото на всеки един от четирите семестъра през цялата година.Процес на кандидатстване... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Педагози, служители на държавни и федерални агенции, агенти за разширение и служители на частния бизнес: Колеж по земеделски науки и природни ресурси на Тексас Технически ... [+]

Магистър в областта на селското образование

Педагози, служители на държавни и федерални агенции, агенти за разширение и служители на частния бизнес: Колеж по земеделски науки и природни ресурси на Тексас Технически университет предлага онлайн магистърска програма по селско стопанство, предназначена да ви предостави необходимите умения, за да преминете към лидерство позиция.

... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Майкрософт на науките в областта на системите и инженерния мениджмънт на Тексас Техническия университет е проектиран да отговори на нарастващото търсене на мениджъ ... [+]

Магистър на науките в системите

Онлайн Майкрософт на науките в областта на системите и инженерния мениджмънт на Тексас Техническия университет е проектиран да отговори на нарастващото търсене на мениджъри със силни инженерни, научни и технически познания, както и здраво основание в управлението и финансовите въпроси.

Програмата, водеща до магистърската наука по системно и инженерно управление (MS SEM) чрез отдел Индустриален инженеринг, е предназначена да посрещне нарастващото търсене на технически ръководители със силни инженерни, научни и технически познания, както и здрава основа в управлението и финансовите въпроси. Програмата MS SEM има професионален фокус и предоставя възможност на студентите с образователна степен, различна от IE, да придобият дипломиран курс по специалността и да получат обучение по инженерно управление едновременно.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Майкрософт на Тексас Технически университет в областта на софтуерното инженерство предоставя на студентите здрава основа в определянето, разработването и поддръжка ... [+]

Магистър в областта на софтуерното инженерство

Онлайн Майкрософт на Тексас Технически университет в областта на софтуерното инженерство предоставя на студентите здрава основа в определянето, разработването и поддръжката на сложни софтуерни системи, използващи традиционните методи на инженерните процеси.

Студентският план определя информация, като например в случая на магистърски план: Консултативния комитет по теза, заглавието на дисертацията и курсовете, които трябва да бъдат взети. Завършващото училище изисква плановата степен да бъде представена през първия семестър на обучението. Той също така служи като заявление за приемане на кандидати. Вижте бакалавърската степен... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Растителната и почвената наука включва изследването на растителната генетика, развъждането, биотехнологията, молекулярната биология, физиологията, биохимията, борбата с п ... [+]

Магистър на науката в областта на растенията и почвата

Растителната и почвената наука включва изследването на растителната генетика, развъждането, биотехнологията, молекулярната биология, физиологията, биохимията, борбата с плевелите и управлението на растителните култури, прилагани за ефективно и икономично производство на полски култури. Онлайн Майкрософт на Тексас Технически университет в областта на растенията и почвената наука позволява на студентите да учат как да използват и управляват приложението на биологични, химични и физически науки по отношение на природните и засегнатите от човека среди.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

В рамките на тази програма студентите ще се съсредоточат върху предизвикателствата и практиките в областта на генетиката и размножаването, разпространението, биотехнологи ... [+]

Магистър по градинарство

В рамките на тази програма студентите ще се съсредоточат върху предизвикателствата и практиките в областта на генетиката и размножаването, разпространението, биотехнологиите, производството, управлението, съхранението, маркетинга и използването на декоративни растения както в интериорния, така и в външния пейзаж. Онлайн Майкрософт на Тексас Технически университет в градинарството осигурява на студентите с образователния опит, от който се нуждаят, за да се отличават както в курсовете, така и в кариерата.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърската програма по онлайн образование на Тексас Технически университет в областта на семейните и потребителските науки е осъществена чрез консорциум от университет ... [+]

Магистър по образование в областта на семейните и потребителските науки

Магистърската програма по онлайн образование на Тексас Технически университет в областта на семейните и потребителските науки е осъществена чрез консорциум от университети, наречен "Гранд Плейнс Интерактивен дистанционен образователен алианс" (GPIDEA). Няколко университета се събраха, за да предложат онлайн програми за следдипломна квалификация за студенти, чиито семейства или кариери са им попречили да завършат образователна степен в университета. Споразумението за консорциум позволява на студентите да посещават курсове, предлагани от множество институции за стандартно обучение, за да завършат програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърската наука по селскостопански комуникации е предназначена да подготви завършилите за влизане или напредък в различни масови медии, маркетинг и връзки с обществен ... [+]

Магистър по селскостопански комуникации

Магистърската наука по селскостопански комуникации е предназначена да подготви завършилите за влизане или напредък в различни масови медии, маркетинг и връзки с обществеността. Тази програма също така предоставя развитие на професионални комуникационни умения за свързани кариери в агробизнеса, държавна служба, образование и удължаване. Магистърската програма по селскостопански комуникации предоставя гъвкава програма, която може да бъде съобразена с уникалната ситуация на всеки студент. Специализирани области като маркетинг, масмедии и връзки с обществеността също са достъпни чрез сътрудничество с Колеж по медиите и комуникациите.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Бакалавриат

Texas Tech University Worldwide eLearning

Университетските изследвания са интердисциплинарни специалности, които поощряват нови области на учене и откриване, като улесняват студентите в университетските и колежан ... [+]

Бакалавър по изкуствата или науката в университетските изследвания (БУС)

Университетските изследвания са интердисциплинарни специалности, които поощряват нови области на учене и откриване, като улесняват студентите в университетските и колежанските граници. Управляван от отдела за предучилищно образование и студентски дейности в рамките на кабинета на профсъюза, бакалавърът по изкуства или бакалавърската степен по университетски изследвания предоставя уникален курс на обучение, който позволява на студентите гъвкавост при избора на три отделни области на обучение. Всяка област се нарича "концентрация". Въпреки че трите концентрации съществуват като отделни програми в рамките на университета, те обикновено не са налични като комбинация от курсове в съществуваща програма. Например, един студент може да се съсредоточи върху специализацията в журналистиката на околната среда с концентрации в журналистиката, растителните и почвените науки и екологичната токсикология. Всяка област съществува в различни колежи като част от отделни програми, но само една голяма степен в университетските изследвания ще позволи на студентите да проучат трите концентрации като единица.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
120 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

120-часовия бакалавър по обща наука е предизвикателна и възнаграждаваща възможност за студенти, които желаят по-голяма степен на гъвкавост в курса си на обучение. Като ин ... [+]

Бакалавър по Обществени науки, БГС

120-часовия бакалавър по обща наука е предизвикателна и възнаграждаваща възможност за студенти, които желаят по-голяма степен на гъвкавост в курса си на обучение. Като интердисциплинарна степен, тя не се основава на конкретен главен или незначителен. Вместо това, учебната програма на студента ще се състои от курсове от три области на обучение, които трябва да бъдат избрани от утвърдени непълнолетни, признати в Texas Tech Catalog. Две от трите области на обучение трябва да бъдат администрирани от Колеж по изкуствата... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
120 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Доктор по педагогика

Texas Tech University Worldwide eLearning

Основната цел на програмата е подготовката на лидери, които отразяват професионалистите, които развиват визия и придобиват умения за реформиране, подновяване и подобряван ... [+]

Доктор на образованието в образователното лидерство

Докторът по образователно лидерство в Тексаския Технически университет е предназначен да подготви ключови лидери в училищните квартали и университетския или университетския факултет. Основната цел на програмата е подготовката на лидери, които отразяват професионалистите, които развиват визия и придобиват умения за реформиране, подновяване и подобряване на училищата и училищните системи, които култивират демократични учебни общности, които ценят социалната справедливост и справедливост.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
January 2020
Редовно обучение
96 - 99 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Бихте ли искали да завършите докторска степен, където и да сте? Възможно е да търсите доктор на образованието в областта на образованието в селското стопанство чрез съвме ... [+]

Съвместен доктор на образованието в областта на селското образование

Бихте ли искали да завършите докторска степен, където и да сте? Възможно е да търсите доктор на образованието в областта на образованието в селското стопанство чрез съвместна програма, предложена от Тексас А

Общ преглед на програмата

Тази уникална, новаторска и първата по рода си съвместна програма бе одобрена от Координационния съвет за висшето образование в Тексас през 2000 г. с въвеждането на 20 професионалисти от средата на кариерата от Тексас. Ние сме въвели лица от различни страни и много държави в САЩ като Аризона, Калифорния, Джорджия, Индиана, Монтана, Ню Мексико, Невада, Джорджия, Южна Каролина, Тенеси и Тексас. Завършилите се намират в различни учебни, надзорни и административни длъжности в професиите за образование и обучение. Сега завършваме ученици от шестата кохорта.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
August 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ed.D. в областта на висшето образование с концентрация в администрацията на колеж на общността или администрацията за висше образование е единствената преобладаващо онлай ... [+]

Доктор на образованието във висшето образование

Ed.D. в областта на висшето образование с концентрация в администрацията на колеж на общността или администрацията за висше образование е единствената преобладаващо онлайн програма, налична в публичните университети в Тексас в програмната област на висшето образование. Texas Tech прави възможно продължаването на образованието ви възможно, независимо къде е "тук".... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Докторантура

Texas Tech University Worldwide eLearning

Тексас Технически университет онлайн доктор по философия в семейството и потребителските науки Образование се предлага от Министерството на семейството ... [+]

Доктор по философия в образованието за семейни и потребителски науки

Тексас Технически университет онлайн доктор по философия в семейството и потребителските науки Образование се предлага от Министерството на семейството

Спечелете единствена по рода си степен - единствената докторска степен в нацията в семейните и потребителските науки

Тексаският Технически Университет предлага единствената национална фамилия и потребителски науки. програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн докторската степен по управление на системи и инженерство е предназначена да подготви лицата за успешно ръководство на инженерния персонал и проекти. Тексаският те ... [+]

Доктор по философия в системите

Онлайн докторската степен по управление на системи и инженерство е предназначена да подготви лицата за успешно ръководство на инженерния персонал и проекти. Тексаският технологичен университет в момента е единственият университет в щата Тексас, който предлага онлайн програма, което я прави ясен избор за лица, които търсят възможности за управление в областта на инженерството и технологиите.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
72 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Целта на докторската програма в специалното образование е да подготви ръководния персонал, който да помогне за формирането на бъдещето на специалното образование. Програм ... [+]

Доктор по философия в специалното образование

Texas Tech's онлайн доктор по философия в специалното образование се предлага от Колеж по образование. Целта на докторската програма в специалното образование е да подготви ръководния персонал, който да помогне за формирането на бъдещето на специалното образование. Програмата се фокусира върху резултатите, които ще подготвят завършилите в областта на изследванията, обучението на учители, разработването на програми и оценяването.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
90 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Техническият университет "Тексас Технически университет" ще изучава и практикува методологиите за провеждане на изследвания в областта на техническата комуникац ... [+]

Доктор по философия в техническата комуникация

Техническият университет "Тексас Технически университет" ще изучава и практикува методологиите за провеждане на изследвания в областта на техническата комуникация и реториката, както и ще придобие опит в създаването на онлайн и на страници документи чрез визуална и писмена комуникация. Програмата предоставя широк подход към техническата комуникация, като предлага класове в области като редактиране, дизайн, реторична теория, онлайн документация, управление на публикациите и тестване на използваемостта.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
60 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Курсове

Texas Tech University Worldwide eLearning

Интегриращите изследвания са подход към отговор на въпроси, решаване на проблеми и адресиране на съвременните социални въпроси от различни гледни точки. ... [+]

Интегративни изследвания

Интегриращите изследвания са подход към отговор на въпроси, решаване на проблеми и адресиране на съвременните социални въпроси от различни гледни точки.

Общ преглед на програмата

Интегративните студенти разработват интелектуалните инструменти, необходими за изграждането на мостове в академичните дисциплини и прилагат своите умения, иновации и знания в различни академични и практически среди. В основните класове студентите разработват артефакти от портфолио, които показват своите индивидуални умения, интереси и таланти. Това портфолио и приложният учебен опит осигуряват на всеки студент ценни ресурси за гъвкаво, индивидуално планиране и развитие на кариерата.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Утвърдете се за успех, като включите персонал за лични финанси в програмата си, така че да можете да реализирате собствените си финансови цели и да избегнете ненужния рис ... [+]

Лични финанси

Утвърдете се за успех, като включите персонал за лични финанси в програмата си, така че да можете да реализирате собствените си финансови цели и да избегнете ненужния риск и дълг.

Общ преглед на програмата

Ами ако успеете да стартирате кариерата си с умения, за да вземете чудесни решения относно личния си доход и да използвате същите умения, за да подобрите възможностите си за намиране на работа? Изберете личен финансов малолетен и ще имате възможността да научите уменията, от които се нуждаете, за да управлявате успешно личните си финанси, да помагате на другите и да подобрите възможностите си за кариера (това непълнолетно предлага образователно изискване за назначаването на AFC ® (Акредитиран финансов съветник)).... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
18 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Теоретичният онлайн университет на Тексас Технически университет в Селскостопанското ръководство се предлага от Катедрата по селско стопанство ... [+]

Незначителна в земеделското лидерство

Теоретичният онлайн университет на Тексас Технически университет в Селскостопанското ръководство се предлага от Катедрата по селско стопанство

Общ преглед на програмата

Ръководството за селското стопанство подготвя студентите да влязат в широк спектър от кариери в публичния сектор (законодателни помощници, селскостопански агенции) или в частния сектор (обучение и развитие, управление или продажби в селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост и природните ресурси)... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
18 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Непълнолетното лице в областта на вятърната енергия (18 кредитни часа) също е на разположение като зона на концентрация за студенти, преследващи бакалавър по обща наука. ... [+]

Програма "Малка вятърна енергия"

Непълнолетното лице в областта на вятърната енергия (18 кредитни часа) също е на разположение като зона на концентрация за студенти, преследващи бакалавър по обща наука.

Общ преглед на програмата

Това непълнолетно се състои от 18 часа курсове за предучилищна подготовка за вятърна енергия. Всички курсове трябва да бъдат одобрени от съветник по вятърна енергия и степен на C или по-добре постигната във всеки курс. Вятърната енергия е мултидисциплинарно поле и някои концепции ще изискват фон в смятане и физика.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
18 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовете в програмата за развитие на човешките ресурси се основават на теория от социалните и поведенческите науки, както и организационното ръководство. ... [+]

Развитие на човешките ресурси

Учебният план за развитие на човешките ресурси (HRDV) се фокусира върху уменията и знанията, необходими за взаимодействие с хора в различни работни условия.

Общ преглед на програмата

Курсовете в програмата за развитие на човешките ресурси се основават на теория от социалните и поведенческите науки, както и организационното ръководство. HRDV курсовете са предназначени да помогнат на студентите да разбират и да се занимават с проблемите, пред които са изправени както физически лица, така и организации. Обучението се фокусира върху теми на работното място, като например човешките взаимоотношения и комуникация, обучение и развитие, умения и стратегии за набиране на персонал и лидерство на работното място.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
18 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Всяка професия изисква комуникационни умения. Хората с отлични комуникативни умения получават работа и промоции. Непълнолетното лице в областта на техническата комуникаци ... [+]

Малки в техническите комуникации

Всяка професия изисква комуникационни умения. Хората с отлични комуникативни умения получават работа и промоции. Непълнолетното лице в областта на техническата комуникация може да ви помогне да научите уменията, от които се нуждаете, за да успеете, независимо къде се отнема вашият професионален живот.

Общ преглед на програмата

Независимо от вашия мажоритарен, непълнолетният в техническата комуникация може:... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистратура

Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Магистър по инженерство на Тексаския Технически Университет, предлаган от Колеж по инженерство на Едуард Е. Уитакър, е интердисциплинарна дипломна програма, предна ... [+]

магистър инженер

Онлайн Магистър по инженерство на Тексаския Технически Университет, предлаган от Колеж по инженерство на Едуард Е. Уитакър, е интердисциплинарна дипломна програма, предназначена за практикуване на инженери. Студентите могат да избират една от няколкото песни в различни инженерни дисциплини или да изработят собствена учебна програма, като комбинират кредити от няколко различни инженерни програми, като гарантират, че студентите получават добре закръглени познания по инженерната област.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърът на образованието в учебната програма и инструкцията, предлаган от Колежа по образование, позволява на студентите да търсят висше образование в различни специал ... [+]

Магистър на образованието в учебни планове и инструкции

Магистърът на образованието в учебната програма и инструкцията, предлаган от Колежа по образование, позволява на студентите да търсят висше образование в различни специалности. Програмата се фокусира върху учебните дисциплини като сфера на проучване и развива силни страни в областта на разбирането и разглеждането на сложните и множество въпроси, които влияят върху теорията на учебния план, проектирането, разработването, предоставянето, оценката и оценката.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърската степен по индустриално инженерство, предлагана от Катедрата по индустриално инженерство, подготвя компетентни индустриални инженери и мениджър инженеринг за ... [+]

Магистър по индустриално инженерство

Магистърската степен по индустриално инженерство, предлагана от Катедрата по индустриално инженерство, подготвя компетентни индустриални инженери и мениджър инженеринг за индустрията, консултиране, университетско преподаване и научни изследвания.

Общ преглед на програмата

Индустриалните инженери на Red Raider получават опит в областта на приложните индустриални инженерни приложения на приложната оптимизация, инженерното управление, веригата за доставки и логистиката, транспорта, биогоривата, ергономията и човешките фактори, но изграждат тези знания, за да интегрират системи за вземане на решения и придобити умения чрез проекти за курсове, старши проекти и уникалното изследване на отдела за предприемачество. Отделът също така разработва изследователски и курсова работа в нововъзникващи области на напреднало и интегрирано производство на добавки, използвайки системен подход.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
August 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

С акцент върху практическите приложения на науката и инженерството - особено чрез специализираната лаборатория по три курса и последователност от софтуер - студентите по ... [+]

Магистър по машиностроене

Онлайн Майстор на машиностроенето на Тексаския Технически Университет, предлаган от Катедрата по инженерство в колеж по инженерство Whitacre, е специалност по специалности в областта на: а) Материали и механика, и б) Дизайн. Предлагат се две степени, а именно опцията за отчитане и опцията за курс.

Общ преглед на програмата

С акцент върху практическите приложения на науката и инженерството - особено чрез специализираната лаборатория по три курса и последователност от софтуер - студентите по машинно инженерство оказват значително въздействие върху индустрията и академичните среди при пристигането си.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Програмата за подготовка на магистър по образование в образователно лидерство и основна програма за подготовка на професионални сертификати на Тексас Технически университ ... [+]

Магистър по образование в лидерство в образованието и основна професионална програма за сертифициране

Програмата за подготовка на магистър по образование в образователно лидерство и основна програма за подготовка на професионални сертификати на Тексас Технически университет е предназначена за работещи учители, които се интересуват от преследване на кариера като начални или средни училища в Тексас.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Магистър по образование в специалното образование на Тексас Техническия университет, предлаган от Колежа по образование, ви позволява да избирате измежду седем раз ... [+]

Магистър по образование в специалното образование

Онлайн Магистър по образование в специалното образование на Тексас Техническия университет, предлаган от Колежа по образование, ви позволява да избирате измежду седем различни области на акцент, като ви предлагат опции, които отговарят на вашите кариерни цели и лични интереси.

Общ преглед на програмата

ОБЛАСТИ НА ОБОСНОВКА:... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
36 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Магистър на образованието по теоретична технология на Тексаския Технически Университет, предлаган от Колежа по образование, е предназначен за преподаватели и обучи ... [+]

Магистър по образование в учебните технологии

Онлайн обучението на ниво К-12, във висшето образование и в обучението в частния сектор е утвърдена тенденция. Онлайн Магистър на образованието по теоретична технология на Тексаския Технически Университет, предлаган от Колежа по образование, е предназначен за преподаватели и обучители, които искат да разширят знанията си и да станат интернет базирани инструктори, учители по дизайн и мениджъри на програми за дистанционно обучение.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
39 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Програмата за магистър на образованието в областта на висшето образование (М.Е.), предлагана от Колежа по образование, предоставя възможности за лица, които търсят кариер ... [+]

Магистър по образование във висшето образование

Програмата за магистър на образованието в областта на висшето образование (М.Е.), предлагана от Колежа по образование, предоставя възможности за лица, които търсят кариера в средно управленски и лидерски позиции в колежи в общността и четиригодишни колежи и университети. Двугодишната програма се състои от 36 часове за завършване и се предлага в предписан модел на кохортата.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Магистър по строително инженерство на Тексас Технически университет се предлага от Департамента по строително инженерство. Студент в магистърската наука по строите ... [+]

Магистър по строително инженерство

Онлайн Магистър по строително инженерство на Тексас Технически университет се предлага от Департамента по строително инженерство. Студент в магистърската наука по строително инженерство първоначално ще се специализира в основната поддисциплина на структурното инженерство или в инженерното строителство и управлението в тази специалност. Има три различни опции: опция за теза, опция за отчет и опция само за курс.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърска степен по професионални науки (PSM) в областта на екологичната устойчивост и управлението на природните ресурси, предлагана от висшето училище, е интердисципл ... [+]

Професионална наука Магистърска степен по екологична устойчивост и управление на природните ресурси

Магистърска степен по професионални науки (PSM) в областта на екологичната устойчивост и управлението на природните ресурси, предлагана от висшето училище, е интердисциплинарна степен, която подготвя завършилите за научна кариера в бизнеса, правителството или нестопанските сектори и се съсредоточава върху науката за устойчивостта, природните ресурси и околната среда.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Интердисциплинарните изследвания в Тексаския Технически Университет позволяват на студентите да придобият свободата да проектират специалност, която интегрира области и к ... [+]

Магистър по изкуства в интердисциплинарните изследвания

Магистърът по изкуства в интердисциплинарните изследвания на Тексас Технически университет се предлага от Graduate School. Интердисциплинарните изследвания в Тексаския Технически Университет позволяват на студентите да придобият свободата да проектират специалност, която интегрира области и курсове от съществуващите висши училища и програми. Целта на тази интеграция позволява на учениците да създадат програма, която най-добре отговаря на техните интереси и стремежи за кариера, които не биха могли да бъдат определени в традиционните дисциплинарни граници.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърската програма по стратегическа комуникация и иновации, предлагана от Колеж по медии и комуникации, е насочена към подготовката на студенти за висши позиции като ... [+]

Магистър по изкуства в стратегическата комуникация и иновации

Магистърската програма по стратегическа комуникация и иновации, предлагана от Колеж по медии и комуникации, е насочена към подготовката на студенти за висши позиции като стратегически комуникатори в днешната глобална и дигитална среда.

Общ преглед на програмата

Нашата програма се предлага изключително онлайн, за да отговори на нуждите на нашите студенти, повечето от които са професионалисти в областта на комуникацията. Нашите студенти имат зает работа и личен живот - те изискват достъп до качествена дипломирана програма с най-гъвкавия и удобен метод за доставка на разположение.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
30 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Онлайн Магистър по Изкуства в Техническата Комуникация на Тексас Технически Университет предлага чуждестранен английски език и е чудесен начин да покажете вашето владеене ... [+]

Магистър по изкуствата в техническата комуникация

Онлайн Магистър по Изкуства в Техническата Комуникация на Тексас Технически Университет предлага чуждестранен английски език и е чудесен начин да покажете вашето владеене на техническите умения за комуникация в индустриалните позиции в техническото писане, писането, редактирането и управлението - или за по-нататъшно обучение. Специфичните цели на обучението включват познаване на историята, теорията, изследванията, жанровете, принципите, техниките и практиките на техническата комуникация.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Магистърът по изкуства на английски език има за цел да осигури широки общи познания по литература и език, както и познания за принципите и техниките в областта. ... [+]

Магистър по изкуство на английски език

Онлайн програмата "Магистър по изкуства" на английски език, предлагана от катедрата по английски език, е същата като програмата на място с различен начин на доставка (електронна срещу лице в лице). Изискванията към УО онлайн ще бъдат същите като за студентите в университета. Процесът на кандидатстване е същият. Приетите студенти по магистърска степен могат да се обучават онлайн или лице в лице.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Сертификат на бакалавриат

Texas Tech University Worldwide eLearning

Текущият сертификат за благотворително финансово планиране на Тексаския Технически Университет е предназначен за тези, които желаят да развият специалност в областта на п ... [+]

Благотворително финансово планиране

Текущият сертификат за благотворително финансово планиране на Тексаския Технически Университет е предназначен за тези, които желаят да развият специалност в областта на планираното даване, включително сложни техники, включващи частни фондации, благотворителни останали тръстове, благотворителни главни тръстове, донорски препоръчани фондове, животозастраховане и остатъци интереси. Студентите също ще прегледат и обсъдят най-новите академични изследвания на благотворителни даване на мотивация и стратегии за набиране на средства.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Нашата 12-часова сертификационна програма в дигитални и социални медии е предназначена да запознае професионалистите в областта на комуникацията с технологиите, които про ... [+]

Завършил Сертификат за Разширени цифрови

Нашата 12-часова сертификационна програма в дигитални и социални медии е предназначена да запознае професионалистите в областта на комуникацията с технологиите, които променят облика на комуникациите в едно непрекъснато глобално общество. Нашата програма се предлага изключително онлайн, за да отговори на нуждите на нашите студенти, повечето от които са професионалисти в областта на комуникацията. Нашите студенти имат зает работа и личен живот - те изискват достъп до качествена дипломирана програма с най-гъвкавия и удобен метод за доставка на разположение.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

12-часовият дипломиран сертификат за бизнес знания предлага инструменти за широк спектър от бизнес сфери, включително счетоводство, финанси, управление, ISQS и маркетинг. ... [+]

Знания за сертификат за завършено висше образование

12-часовият дипломиран сертификат за бизнес знания предлага инструменти за широк спектър от бизнес сфери, включително счетоводство, финанси, управление, ISQS и маркетинг. Курсовете в този сертификат могат да се използват за придобиване на степен MBA по време на приемане и могат да се използват като избираеми в други степени.

Дипломирани сертификати... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Текущият дипломиран сертификат на Тексаския Технически университет в историята на книгите и дигиталните хуманитарни науки помага да се отговори на ясната нужда от обучени ... [+]

История на книгите и цифрови хуманитарии

Текущият дипломиран сертификат на Тексаския Технически университет в историята на книгите и дигиталните хуманитарни науки помага да се отговори на ясната нужда от обучение по дигитални хуманитарни науки и история на книгата за завършилите студенти в учебната програма; за професионалисти на работната сила; както и за завършване на висшисти в хуманитарните науки, които желаят да разширят възможностите си за работа. Студентите могат да се записват в курсове, за да се подготвят за кариера в издателската дейност, държавната служба, индустрията, дигиталните хуманитарни науки, библиотечната наука или академията; развива нови умения на работното място или допълва съществуващите умения; научете най-добрите практики за превръщане на културни артефакти в цифрова форма; разбиране на връзката между печатната култура, историята на книгата и текстовата критика; и да развиват или подобряват педагогическите или технологичните умения.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Завършил сертификат по математика е онлайн 18-часов сертификат, предназначен за всеки с магистърска степен или докторска степен, която иска да увеличи майсторството на ма ... [+]

математика

Завършил сертификат по математика е онлайн 18-часов сертификат, предназначен за всеки с магистърска степен или докторска степен, която иска да увеличи майсторството на математиката, особено учителите по време на работа, които желаят да преподават двоен кредит в гимназията или да преподават в колежа.

Общ преглед на програмата18 кредитни часаПовечето курсове се предлагат онлайн; обаче, някои курсове се предлагат само лице в лице в Lubbock.Предпоставки: Магистърска степен или докторска степен и завършили Курс 1, Калкус 2 и Линейна алгебра с премината.От студентите не се изисква да се записват в определен брой курсове всеки семестър, така че времето за завършване варира според отделните.Курсовете, базирани на семестър, съответстват на академичния календар на Тексаския технологичен университет. Новите студенти могат да се запишат в началото на всеки един от четирите семестъра през цялата година.Процес на кандидатстване... [-]
Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
18 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Колеж по образованието на Тексас Технически университет предлага онлайн сертификат за приложен анализ на поведението, който е предназначен да отговори на програмните изис ... [+]

Приложен сертификат за анализ на приложеното поведение

Приемане на нови студенти за есента 2018 и пролетта на 2019

Колеж по образованието на Тексас Технически университет предлага онлайн сертификат за приложен анализ на поведението, който е предназначен да отговори на програмните изисквания на BCBA®. Курсовете се предлагат като самостоятелен сертификат или като област на ударение с онлайн магистър по образование в специалното образование.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
August 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовата работа за сертификат за аутизъм е налице както като самостоятелен сертификат, така и като област на ударение с магистърска степен по образование в специалното о ... [+]

Програма за удостоверяване на сертификатите за аутизъм

Курсовата работа за сертификат за аутизъм е налице както като самостоятелен сертификат, така и като област на ударение с магистърска степен по образование в специалното образование. Така или иначе, класовете са напълно онлайн.

Описание на програмата

Сертификатите за завършено висше образование са предназначени да посрещнат допълнителните потребности на професионалистите от следдипломна квалификация. Програмата за дипломирани сертификати е набор от курсове, които осигуряват задълбочени познания по предмета. Наборът от курсове предоставя последователна база от знания.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

15-часовият дипломиран сертификат за лидерство на учителите подобрява лидерските умения в процеса на вземане на решения, обучението, учебното ръководство, комуникацията и ... [+]

Сертификат за дипломиране за преподавател по лидерство

15-часовият дипломиран сертификат за лидерство на учителите подобрява лидерските умения в процеса на вземане на решения, обучението, учебното ръководство, комуникацията и наставничеството за учителите, които се стремят да изпълняват по-ефективно задълженията си за ръководене на учителите. Сертификатът може да бъде направен преди да се включи в магистърската програма или като част от магистърската програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Специализираният сертификат за развитие на младежките специалисти е предназначен да подпомага младежките специалисти да обучават личности през второто десетилетие на живо ... [+]

Сертификат за завършване на младежкото развитие

Специализираният сертификат за развитие на младежките специалисти е предназначен да подпомага младежките специалисти да обучават личности през второто десетилетие на живота с необходимите умения за успешен преход в зряла възраст. Целевата аудитория са професионалисти, които или работят директно с юноши и младежи, или участват в образование и изследвания, свързани с младежта. Great Plains IDEA е единственият съюз на публични университети, които предлагат сертификат за младежки специалисти напълно онлайн. Програмата се занимава с необходимостта от усъвършенствано образование по въпросите на младежта и го прави чрез силна учебна програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Курсовата работа за сертификат за глухонезащитен сертификат е налична както като самостоятелен сертификат, така и като област, в която се акцентира Master of Education в ... [+]

Слововедовиден дипломиран сертификат

Курсовата работа за сертификат за глухонезащитен сертификат е налична както като самостоятелен сертификат, така и като област, в която се акцентира Master of Education в специалното образование. Един уикенд на инструктажа в училището служи като допълнение към вашето онлайн образование, като ви гарантира, че ще получите най-доброто от двата свята: програма, която можете да завършите от където и да сте и лична връзка с инструктори и други студенти.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
June 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Учебният сертификат за преподаване на техническа комуникация, предлаган от катедрата по английски език, помага на студентите, които се стремят да изградят своите акредити ... [+]

Технологична комуникация

Учебният сертификат за преподаване на техническа комуникация, предлаган от катедрата по английски език, помага на студентите, които се стремят да изградят своите акредитиви като преподаватели по техническа комуникация. По-специално, той е предназначен да обслужва студентите, желаещи да реконструират английските си степени, за да развият преподавателски опит в областта на техническата комуникация и да подкрепят международните институции, които трябва да предоставят на преподаватели и студенти указания как да преподават техническа комуникация. Сертификатът изисква минимум 15 часа курсове по интернет или на място, включително два курса по теоретичните основи на техническата комуникация и реториката, както и трети курс по преподаване на техническа и професионална комуникация. Студентите избират два избираеми дисциплини по програма Техническа комуникация и Реторика, за да завършат сертификата - един от курсовете по теория за напреднали, а другият - от курсове за напреднали.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
15 
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Удостоверението за дипломиране за младежки програми е предназначено да подпомага младежките професионалисти да обучават личности през второто десетилетие на живота с необ ... [+]

Удостоверение за дипломиране на младежка програма

Удостоверението за дипломиране за младежки програми е предназначено да подпомага младежките професионалисти да обучават личности през второто десетилетие на живота с необходимите умения за успешен преход в зряла възраст. Целевата аудитория са професионалисти, които или работят директно с юноши и младежи, или участват в образование и изследвания, свързани с младежта. Great Plains IDEA е единственият съюз на публични университети, които предлагат сертификат за младежки специалисти напълно онлайн. Програмата се занимава с необходимостта от усъвършенствано образование по въпросите на младежта и го прави чрез силна учебна програма.... [-]

Съединени Американски Щати USA Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски