Прочетете официалното описание

Холивуд е нашата история

Почти 100 години след посвещението на булевард Сънсет, училището за филми на Лос Анджелис отвори врати. В една история, която включва емблематични моменти, от създаването на Алеята на славата до знака на Холивуд, ние сме нова глава. Залезът се превърна от път за добитък в началото на века до световно известния булевард, където днес се намира нашия кампус.

Където всичко започна

RCA Studio B

Нашата фондация е изградена върху богата история на холивудските забавления - буквално. Нашата сграда, разположена на 6363 Sunset Boulevard, първоначално е била историческата сграда на RCA, звукозаписно студио, което е било използвано от легендарни музикални артисти като Елвис Пресли, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Хенри Манчини и др. врати на 21 април 1964 г., през 1970-те.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Нашата мисия е вашето образование

Да растеме заедно

Когато отворихме LAFS, нашата цел беше да създадем училище, в което настоящите професионалисти в бранша да споделят своите знания с ново поколение режисьори, но това беше само началото.

През 2009 г. въведохме асоциирана степен по компютърна анимация, като значително разширихме предлаганите образователни предложения. През 2012 г. представихме първата си бакалавърска програма с Развлекателен бизнес. Нашият растеж продължава дори и сега, тъй като изграждаме здрави онлайн степени в графичния дизайн и цифровото кино, само за да назовем само няколко. Изминали сме дълъг път, но пътуването е възнаграждаващо и вълнуващо и далеч не е свършило.

Онлайн степени

Нашите вълнуващи онлайн бакалавърски и асоциирани образователни програми се доставят 100% онлайн чрез нашата изключителна система за управление на обучението.

Цифрово кино - онлайн

Бакалавърска програма

Нашите ученици изучават целия обхват на производството. Нашата програма ви подготвя да притежавате естетически ценности, критично мислене, решаване на проблеми и аналитични умения, необходими, за да ви помогне да преследвате дълга и продуктивна кариера в развлекателната индустрия.

Развлекателен бизнес - онлайн

Бакалавърска програма

Професионалистите в сферата на развлекателния бизнес са движещата сила за успеха на всеки филм, концерт, албум, спортен екип и изпълнител. С нашата онлайн програма ще научите как да развивате творческите идеи, необходими за стартирането и популяризирането на развлекателни марки.

Графичен дизайн - онлайн

Бакалавърска програма

Нашата програма ви подготвя да станете визуален иноватор. Научете как да концептуализирате идеи, да създавате завладяващи визуализации и да предавате съобщения чрез фотография, графики за движение, печат, уеб и опит.

Музикална продукция - онлайн

Сътрудник по програма за научна степен

Научете какво е необходимо за превръщането на песен от концепция в добре продуциран и успешен запис. Нашата онлайн програма се фокусира върху три области на обучение: композиция, продукция и бизнес страна на управлението на музиката.

Анимация - онлайн

Бакалавърска програма

Изградете нови светове с уменията, които ще научите от нашата онлайн компютърна анимационна програма. Ще развиете своя индивидуален художествен стил, докато изучавате същия софтуер и техники, които професионалистите използват за създаване на графики за филми, телевизия, игри и др.

Сънсет булевард

Хронология

1904

Дълги 22 мили и след старата пътека за добитък, булевард Сънсет е бил посветен през май 1904 г. Сънсет може би е било неговото име, но великото откриване на булеварда беше зората на нова епоха в историята на Лос Анджелис, като парад на автомобили, кон. извадени вагони и електрически вагони, натъпкани по пътя, който сега свързваше центъра на града с тогава независимия град Холивуд.

1923

Разположен е на планината Лий с 45-футови писма, Hollywood Sign първоначално е създаден през 1923 г. като реклама за местно жилищно строителство, наречено “Hollywoodland”. През 1949 г. Холивудската търговска камара постановява, че „Земята” трябва да бъде премахната, като се посочва „Холивуд”, за да се отрази цялата област, а не само развитието.

1929

Първата презентация на Оскарите се проведе на 16 май 1929 г. в хотел Холивуд Рузвелт с аудитория от 270 души. Цената за билет за гост на церемонията беше само $ 5, а първата Оскар беше връчена на Емил Янингс за най-добър актьор за неговите изпълнения в Последната команда и Пътя на цялата плът.

1958

Състои се от над 2300 звезди, алеята на славата се движи 1,3 мили от Гауър до Ла Бреа. В началото на 50-те години президентът на Холивудската търговска камара, Е. М. Стюарт, предложи „Уолк“ като средство за „… поддържане на славата на общност, чието име означава блясък и вълнение в четирите краища на света“. Строителството започна през 1958 година.

1911

27 октомври, 1911, компанията Нестър Филм е открила първото филмово студио, разположено в Холивуд, като е наело сградата на таблата Blondeau на ъгъла на Sunset and Gower за 40 долара на месец. Първата сцена на филма е построена зад механата.

1927

Китайският театър на Грауман е открит на 18-ти май 1927 г. Първият мокър циментен отпечатък и подпис са от строителния бригадир Жан Клоснер, който е подписал творбата си от десния плакат.

1942

Основана на 4 юни 1942 г., Capitol Records е първият лейбъл в Западен бряг в САЩ. През 1956 г., на запад от Холивуд и Вине, се отваря кабината на Capitol Records. Дизайнът на сградата се базира на чертежи на Лу Найдорф, които са завършили училище, и това е съвпадение, че прилича на купчина записи на грамофон.

1999

Почти 100 години след посвещението на булевард Сънсет, историческата сграда RCA на 6363 Sunset, използвана от Елвис и "Ролинг Стоунс", става филмовото училище в Лос Анджелис. През май 1999 г. Оливър Стоун води церемонията по откриването и започва нашата роля в златното наследство на Холивуд.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Страстни ли сте за музиката? Имате ли силно желание да научите за професионалната страна на музикалната индустрия? С нашата онлайн програма за обучение, ще научите как да ... [+]

Страстни ли сте за музиката? Имате ли силно желание да научите за професионалната страна на музикалната индустрия? С нашата онлайн програма за обучение, ще научите как да създавате и композирате собствена музика и какво е необходимо, за да чуете песните си.

Програмата за магистър по музикална продукция е 60 семестърова програма за кредитни часове, която се предоставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието чрез интернет. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат работа по проекта и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, да оценяват класа и да напредват в курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни учебни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

BSc

The Los Angeles Film School Online

Развлекателната индустрия се подхранва не само от творчеството, но и от лидерството и стратегията. Нашата онлайн програма ви запознава с професионална, базирана на проект ... [+]

Развлекателната индустрия се подхранва не само от творчеството, но и от лидерството и стратегията. Нашата онлайн програма ви запознава с професионална, базирана на проекти среда, предназначена да осигури поглед върху вътрешната работа на развлекателния бизнес.

Програмата за бакалавърска степен "Business Business Bachelor of Science" е кредитна програма със 120 семестъра, която се предоставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието чрез интернет. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат работа по проекта и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, да оценяват класа и да напредват в курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни учебни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The Los Angeles Film School Online

Днешната развлекателна индустрия се нуждае от артисти на всеки етап от производството. Нашата програма за визуални ефекти ви превежда през целия производствен канал, от р ... [+]

Днешната развлекателна индустрия се нуждае от артисти на всеки етап от производството. Нашата програма за визуални ефекти ви превежда през целия производствен канал, от разказната картина, скициране и моделиране до анимация на герои, специални ефекти и окончателно композиране. Готови ли сте да извадите изкуството си на екрана?

Програмата за бакалавърска степен по анимация е 120 семестърова програма за кредитни часове, която се доставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието. Интернетът. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат проектна работа и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, както и да оценяват класовете и хода на курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни обучителни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The Los Angeles Film School Online

Изградете виртуалния свят на мечтите си. Нашата програма ще ви научи на 3-D моделиране, дизайн на символи, композиране, анимация на герои и др. Представете си създаването ... [+]

Изградете виртуалния свят на мечтите си. Нашата програма ще ви научи на 3-D моделиране, дизайн на символи, композиране, анимация на герои и др. Представете си създаването на среди и герои, които можете да играете. Да започнем да строим!

Програмата за бакалавърска степен по анимация е 120 семестърова програма за кредитни часове, която се доставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието. Интернетът. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат проектна работа и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, както и да оценяват класовете и хода на курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни обучителни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The Los Angeles Film School Online

Графичният дизайн е изкуството да се комуникират идеи във визуални и експериментални методи. В нашата онлайн бакалавърска програма, ще научите как да идентифицирате целта ... [+]

Графичният дизайн е изкуството да се комуникират идеи във визуални и експериментални методи. В нашата онлайн бакалавърска програма, ще научите как да идентифицирате целта на съобщенията, да развивате идеи и концепции и да създавате проекти, които предават това послание по уникален и вълнуващ начин.

Програмата за бакалавърска степен "Графичен дизайн" е 36-месечна, 120 семестриална програма за часове по кредити, която се предоставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часове на ден чрез интернет. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат работа по проекта и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, да оценяват класа и да напредват в курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни учебни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The Los Angeles Film School Online

Програмата за дигитално филмиране потапя студентите в изкуството на дигиталното видео и филмопроизводство за различни обекти. Чрез използването на най-новите инструменти, ... [+]

Програмата за дигитално филмиране потапя студентите в изкуството на дигиталното видео и филмопроизводство за различни обекти. Чрез използването на най-новите инструменти, достъпни за днешните медийни разработчици, студентите се научават да създават професионално съдържание за телевизионни предавания, онлайн медии, мобилни приложения, независими филми и др.

Програмата за дигитално продуциране на дипломни бакалаври е 120 семестърова програма за кредитни часове, която се предоставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието чрез интернет. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат работа по проекта и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, да оценяват класа и да напредват в курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни учебни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards