The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Представление

Прочетете официалното описание


Училището Newhouse, най-престижното училище по комуникации в света, предлага онлайн студент по магистърска степен по комуникации на студенти навсякъде.

Историята на Нюхаус

The Училище по публични комуникации SI Syracuse University Отдавна е обявена за едно от най-добрите училища за комуникации в страната. С корените си в печатната журналистика, достигаща до 30-те години на миналия век, Newhouse School днес предлага програми за висше образование и програми за висше образование, които обхващат областта на комуникациите - от рекламата до журналистиката до фотографията и публичната дипломация.

1934 - Училището по журналистика на университета в Сиракуза предлага курсове по печатна журналистика.

1934 г. - Сиракуза става първият университет, предлагащ курс за колеж по кредитен радио.

1947 г. - Сиракуза изстрелва WAER, една от първите колежни радиостанции в страната.

1964 г. - Дарът от Самуел И. Нюхаус позволява изграждането на сградата Newhouse 1, наградената сграда, в която се помещава школата по журналистика. Сградата е посветена от президента Линдън Б. Джонсън.

1971 г. - Училище по журналистика се слива с катедра "Телевизия и радио", за да учреди СУ "Нюхауз".

1974 - Нова къща 2, втората сграда на училището, е посветена.

1984 - Newhouse празнува 50 години журналистика.

1991 - Създава се Newhouse Network, нашата онлайн общност за възпитаници.

2006 - Създават се Mirror Awards, които отличават отличните постижения в областта на медийната индустрия.

2014 - Подаръкът от имота на Дик Кларк помага за създаването на Студио и иновационен център "Нюхаус" с участието на Dick Clark Studios и Центъра за медийни иновации на Алън Джери. Новото съоръжение е посветено от медийния магнат Опра Уинфри.

2014 - Newhouse обявява първата си онлайн магистърска степен, магистърска степен по комуникации, която започва курсове през 2015 г.

Акредитация и класиране

Училището "Нюхаус" е акредитирано от Асоциацията за образование в журналистиката и масовата комуникация. Newhouse е последователно класиран като едно от най-добрите училища за комуникации в света.

За Самуел И. Нюхаус

На 13-годишна възраст Самуел И. Нюхауз е "офис момче" за адвокат в Байон, Ню Джърси. На 15 години той е бил адвокат на офис мениджър и счетоводител. На 16 г. той е бил издател на малък всекидневник, който адвокатът е придобил, за да плати дълг. На 21 г. той е половин собственик на вестника и станал адвокат. До 30-годишна възраст той е единствен собственик на Staten Island Advance и на път да стане световен медиен гигант.

През целия си живот Нюхаус продължава да бъде посветен на медиите и комуникационните програми в Сиракуза. Той спонсорира създаването на студио в кампуса и различни приноси от страна на Нюхаус и семейството му през годините са подкрепили програми и подобрения в училището и университета.

Нюхауд умира през 1979 г. на 84-годишна възраст. Компанията, която основава, Advance Publications, продължава да процъфтява и днес притежава вестници в 26 американски града, както и публикации на Парад, публикации на Fairchild, американски бизнес дневници, компаниите за голф, Newhouse News Service, Който обслужва 2.4 милиона клиенти на кабелна система във Флорида, Калифорния, Мичиган, Индиана и Алабама. Дружеството притежава и Advance Internet, в който работят повече от 100 уебсайта, обслужващи печатни издания и кабелни системи.

Семейството на Newhouse притежава и Condé Nast, която разполага с 20 печатни и дигитални медийни марки като Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Brides, Condé Nast Traveler, Детайли, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W и Wired. Семейството се инвестира и в мрежата Oprah, която е собственост на Discovery.

Newhouse е оставил трайно наследство в училището, а от своя страна и магистърската програма по комуникации.

Места

Сиракуза

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Сиракуза, Ню Йорк, Съединени Американски Щати