The Proofreading Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Научете се да поправяте като професионалист

Коректура академия преподава съвременни техники за корекция за всеки стил на документа. Ще ви покажем как да усъвършенствате документите на работното си място или дори да ги коригирате.

Нашият онлайн курс ви обучава:

  • Редактирайте бизнес, академични и творчески текстове
  • Ефективно коригиране с помощта на инструменти, налични в Microsoft Word
  • Предотвратете грешки при работа с различни стандартни английски диалекти

Коректура Разбивка на курса

Вероятно проучвате много различни курсове. Но коя е подходяща за вас?

Ние предлагаме интерактивно, персонализирано и приятелско обучение от малък екип. Нашата сила е нашата достъпност и грижата, която поемаме с нашите ученици. Тъй като всички наши преподаватели също започнаха като коректори на свободна практика, ние знаем как се чувстват и искаме да ви помогнем да направите първите си стъпки като професионален коректор.

Ако искате да резервирате разговор с един от нашите преподаватели, за да обсъдите курса или за живота на свободна практика, ние винаги ще се радваме да говорим с вас.

Ето какво предлагаме в нашия курс:

  • Интерактивни упражнения
  • Лични отзиви от преподаватели
  • Безплатно обучение за Skype
  • Задания за коректура
  • Потребителски форум
  • Един цялостен курс
  • Гаранция за работа при завършване на курса

Съдържание и описание на курса

Коректурната академия преподава съвременни техники за коригиране и редактиране за всяка ситуация. Независимо дали сте пълен начинаещ или просто искате да изострите уменията си за коригиране, нашият курс може да ви помогне да реализирате своя потенциал.

От коригирането на грешките в правописа, граматиката и пунктуацията за справяне с различни стилове на писане и рефериране, академията на Proofreading предоставя умения, които можете да използвате в професионалния си живот и при писане на собствени документи. Ние също така разказваме как да използваме Microsoft Word ефективно.

Предоставяйки минимум 30 часа обучение, Академията за коректура включва тестове и практически упражнения, както и достъп до услуги за обучение, за да можем по-добре да отговорим на вашите нужди (всеки потребител има право на безплатен 30-минутен разговор в Skype с един от нашите преподаватели) , Курсът е проектиран така, че да можете да се учите в свое собствено темпо във вашето собствено време, с текущи модули, включително:

1. Редактиране и коректура: Въведение

Преглед на това, което включва професионалното редактиране и коригиране.

2. Основи на Microsoft Word

Ръководство за използване на Track Changes и други важни инструменти за коригиране в Microsoft Word.

3. Общи грешки в правописа

Как да разпознавате и коригирате обичайните правописни грешки в документите.

4. Общи грешки в граматиката

Как да коригираме граматичните грешки в различни видове документи.

5. Общи грешки при пунктуация

Как правилно да се използват запетаи, пълни прекъсвания и други препинателни знаци.

6. Други общи грешки

Как да коригираме грешките, свързани с латинската терминология, съкращения, използване на номера и капитализация (наред с други въпроси).

7. Коректура на практика: Стил

Основите на редактиране на документ, за да се гарантира, че се използва правилния стил на писане.

8. Коректура на практика: Академично коректура

Задълбочен поглед към академичните документи за корекция, вариращи от есета до студентски статии и докторски дисертации.

9. Академично коректура: Референции и цитати

Преглед на основните системи за препращане, използвани в академичното писане, и видовете грешки, с които коректори могат да се сблъскат при работа с цитати и препратки.

10. Форматиране в Microsoft Word

Погледнете отблизо как да форматирате документи в Microsoft Word, както и няколко допълнителни функции, които правят по-лесно коригирането и редактирането на документи.

11. Окончателна оценка на коректурата

Шанс да покажете това, което сте научили! Ще вземете два теста за корекция и тест за форматиране, за който ще получите подробна обратна връзка от учителя. Ако спечелите 80% или повече, веднага ще ви бъде предложена роля на свободна практика, която ще работи за Proofed Inc. Ако не, ще имате възможност да вземете тестовете отново след специален обратен разговор с един от нашите преподаватели.

Всичко, което трябва да направите, е да приключите с регистрацията и да преминете през всеки модул, завършвайки корекционните упражнения в края на модула и тестове, за да преминете към следващия (заедно с някои упражнения и викторини в средата на модула, така че да можете да се тествате на това, което сте научили, докато отивате). В края на курса има и последна корекция.

След като се регистрирате, имате шест месеца, за да завършите курса (вижте реда и условията за допълнителна информация). След като приключите, ще сте напълно квалифицирани да започнете професионално редактиране и коригиране на документи. Ние дори ще ви дадем съвет как да намерите работа като коректор на свободна практика!

Proofreading Academy е разработена от Proofed Inc., уважавана международна мрежа от експерти по коректура. Използвахме нашия колективен опит като професионални коректори и редактори, докато създавахме този курс, и вярваме, че той предлага повече на обучаемите, отколкото всеки друг курс за коригиране и редактиране на електронния курс, който е на разположение днес.

Ако желаете да научите нещо повече за Коректурната академия, можете да се свържете с нас.

Места

Ню Йорк

Address
Suite 30, 101 St Mark’s Pl
10009 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати