Прочетете официалното описание

Ubiquity университет - изцяло нов вид образование. За цял нов вид свят.

Ubiquity университет вижда своята мисия като предоставяне на онлайн образование за съвременния свят, и за утрешния свят. Университетът се основава на нуждите, които виждаме в света около нас: да има един наистина съответния учебен опит, използване на модерни технологии, на цена, която е достъпна за студенти от цял ​​свят.

Уникален подход Ubiquity на

ключовите компетенции на които можете да се научат да се развие в Ubiquity са разделени в три области: Знанието Content (нещата, които ще учат), лични качества (размерите в себе си, които ще работят по), и за действие в света (как ви ангажира по света). Всички си проучване и дейност, свързани с програмата на Ubiquity ще допринесе за развитието на тези основни компетенции.

вездесъщност

КАКВО ПРАВИ вездесъщност различно?

СЪДЪРЖАНИЕ: Collaborative творчество, не просто знание, е ключът към работните места и предизвикателствата на бъдещето. Чрез изучаване на Ubiquity, учениците ще получат и двете на ключовите компетенции от които се нуждаят, както и съвместни креативността и предприемаческия ръководството бъдещи техните искания.

МЕТОДИКА: Конвенционална образование силно разчита на лекции, тестове, есета, и запаметяване. методология Ubiquity отива по-далеч от това. В допълнение към лекции и тестове, курса се състои от самоусъвършенстването упражнения, проекти на въздействието върху реалния живот, и игрови сценарии, предназначени за мулти-сензорна студента.

ДИЗАЙН: Конвенционални училища се обучават за градуса. Ubiquity се концентрира върху това, което наистина има нужда от нововъзникващите поколение ученици - модулна компетентност опит в учебния процес, базирани които насърчават съвместно творчество и развиват умения пряко свързани с живота си.

глобален контекст: От много първия си курс нататък, учениците ще бъдат групирани в "шушулки", които ще бъдат насочени към създаване на глобални класни стаи, в които те ще си взаимодействат с връстниците си от цял ​​свят. Те ще се научат уроците си, да се включат в развитието на личността, и участва в проекти от реалния живот за въздействие с други студенти от цял ​​свят, подкрепени от обучени помощници на учителя и коучинг и менторство програма.

COST

Worldwide разходи студентски и обучение са драстично ескалиращите, както и, като образование на място на милиони перфектно квалифицирани студенти всяка година. Ubiquity ще се предлагат програми, които струват само $ 3000 годишно за студент на пълен работен ден, така че за $ 12.000 BA, EMBA, MBA и $ 6.000 MSc. Ниска цена. Не дълг. Това прави Ubiquity глобално достъпни.

Нашите онлайн програми

В допълнение към Съединените щати, Ubiquity има партньори в различни страни в различни страни като Бангладеш, Бразилия, Европейския съюз, Индия, Мексико, Пакистан, Русия, Южна Африка, Шри Ланка и Виетнам, посветени на насърчаването Ubiquity като глобален университет. Всички курсове ще бъдат на английски език с софтуер, който дава възможност на езикови субтитри местните. Нашият ангажимент към всички ученици, за които английският е втори език е, че от дипломирането, ще имате професионална компетентност на английски език. Във всеки курс, студентите ще бъдат групирани в чушки от 8-12 студенти, съставени от всички краища на света. Това дава възможност на студентите да си взаимодействат с връстниците си в световен мащаб от първия ден.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Ubiquity University

Тази програма BA е предназначена за млади хора, мотивирани от духа на иновациите и свежи идеи, които знаят, че имат настояще и бъдеще, като главни действащи лица, новатор ... [+]

10 основни курсове 20 избираеми дисциплини 5 самоусъвършенстването курсове плюс самоусъвършенстването Mentor 5 курса на въздействието плюс Треньор на въздействието Проект на въздействието с пътека от мисли за проява

Изисквания: гимназия / средно училище дипломирането дължина: 40-студентски Цена: US $ 12,000

Тази програма се предлага като партньорство между Ubiquity университет и Integral трансперсонална институт в Милано, Италия.... [-]

Съединени Американски Щати Mill Valley
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски