Прочетете официалното описание

University of Arizona (UA) е място без ограничения - където преподаването, изследванията, услугите и иновациите се сливат, за да подобрят живота в Аризона и извън нея. Не се страхуваме да зададем по-големи въпроси, за да получим по-добри отговори.

Създадена през 1885 г. , University of Arizona , University of Arizona държавна субсидия University of Arizona , с две медицински училища, произвежда завършилите, които са готови да работят в реалния свят чрез своята 100% инициатива "Ангажиране". Признат като световен лидер, UA е и лидер в научните изследвания, като всяка година инвестира повече от 606 милиона долара в изследователски инвестиции и се нарежда на 21-во място сред всички държавни университети. Университетът в Африка напредва границите на междудисциплинарните стипендии и предприемачески партньорства и е член на Асоциацията на американските университети - 62 водещи публични и частни университета за научни изследвания. Това е от полза за държавата с очаквано икономическо въздействие от $ 8,3 милиарда годишно.

Ние сме новатори и откриватели.

Установяването на първия университет в Аризона в средата на пустинята Соноран беше смело движение. Но нашите основатели бяха безстрашни и никога не сме загубили този дух. До този момент революционизираме областта на космическите науки, оптиката, биологията, медицината, изкуствата и хуманитарните науки, бизнеса, трансфера на технологии и много други. От създаването си досега ОА се е развила, за да покрие повече от 380 акра в централната Тюсон, богато гнездо за откриване.

Къде другаде по света можете да намерите астрономическа обсерватория огледална лаборатория под футболен стадион? Цяла екосистема под стъклен купол? Кой друг връща проби от астероиди? Посетете нашия университет само веднъж и бързо ще разберете защо UA е университет, за разлика от другите.

Инженерният колеж е основан, когато University of Arizona е основан през 1885 г. В продължение на повече от 125 години възпитаниците на UA College of Engineering са изследвали, оформяли и са направили обитателите на света, всъщност вселената, в която живеем.

Днес завършилите колежа са предприемачи, които разработват високотехнологични компании, създават работни места и подобряват качеството ни на живот. Инженерното образование осигурява изследванията за изграждане на нови индустрии и знания за тези, които ги управляват.

За колеж по инженерство

Инженерите помагат на хората, а инженерните програми в инженерния колеж на UA имат огромен обхват и широкообхватни социални последици. Сред много други неща, студентите и преподавателите създават нови ретини за повредени очи, достъпни системи за пречистване на водата за страни от третия свят, засегнати от суша, екологично устойчиви производствени методи, хибридни автомобили и системи за слънчева енергия, био-сензори, - опасност от изгаряне, системи за оптично изобразяване за откриване на рак, системи за събиране на данни и подпомагане на вземането на решения за военните и сгради, които могат да издържат на земетресения и други големи събития.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Съединени Американски Щати