University of Colorado Denver Online

Представление

Прочетете официалното описание

Вашият натоварен живот не трябва да бъде пречка за постигане на целите ви. Където и да сте в образователното си пътуване, където и да сте в света, ние имаме програма за вас. Проучете гъвкавата степен на сертификация и възможностите за сертифициране в целия сайт, които ще се впишат в живота ви според вашите условия и на вашето устройство. И най-хубавото е, че ще научите от същия факултет на CU и ще спечелите същата CU степен като съучениците си в университета, но с гъвкавостта, от която имате нужда.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 градуса

Независимо дали искате да завършите образователно-квалификационна степен, да добавите сертификати за напредък в кариерата си, или да спечелите по-напреднала степен - имаме повече от 50 налични онлайн програми.

На 5-то място в Колорадо

Ръководството за онлайн училища класира CU Денвър пети в Колорадо през 2018 г. за достъпност, базирана на обучението и академичната сила, по стандартизирани резултати от изпита.

ние

Нашият екип за навигация поддържа обучаемите извън университета по време на тяхното пътуване. Този посветен екип свързва учениците с академична подкрепа и кариерни услуги.

Изберете свой собствен график

Това, което прави онлайн програмата на CU Denver различна (и нещо като страхотно) е, че можете да изберете графика си.

Не само между онлайн И в колежа (което прави CU Denver уникален).

Но по-скоро можете да изберете графика си, за да балансирате училище с работата и семейните задължения. Без да се отказваме:

  • Качество (същият факултет преподава онлайн, който преподава в колежа)
  • Опции (450 онлайн курса и над 20 напълно онлайн степени)
  • Успех (учениците, които вземат онлайн класа, са 1.5 пъти по-склонни да завършат)
  • Репутация (независимо дали вземате класове онлайн, в колежа, или и двете, получавате една и съща степен на CU)

Като вземете онлайн курсове в Колорадо или навсякъде по света, ще получите необходимите знания и умения, като същевременно запазите графика, който искате да запазите.

Завършете степента си онлайн

Ако сте взели поне един курс в колежанска или четиригодишна институция, имате право да кандидатствате като студент по трансфер. С много програми, достъпни онлайн, вие със сигурност ще намерите този, който ви помага да преместите или напреднете в кариерата си. Студентите по трансфер трябва да представят преписи от предишни институции заедно с попълването на онлайн заявката.

Можете да научите повече за процеса на трансфер на кредити, да говорите с консултант по приема или да научите повече за изискванията за прием от нашата приемна служба. Освен това можете да се регистрирате за безплатен акаунт за трансферология, за да получите представа как ще се прехвърлят вашите кредити. Забележка: Само службата за прием може да предостави официална оценка на прехвърлянето.

Места

Денвър

Address
Larimer Street,1201
80204 Денвър, Колорадо, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited