Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

История и местоположение на училището

Основан през 1920 г. в кампуса в Йейл, University of New Haven е частен университет на южния бряг на Нова Англия. Университетът е динамичен и разнообразен, повече от 7000 студенти идват от 50 държави в САЩ и близо 50 страни по света, а делът на чуждестранните студенти е 12%. Главният кампус с 80 акър се намира в близост до Ню Хейвън, Технологичния и културен център на Кънектикът, само на час и половина път с кола от Ню Йорк и два часа и половина от Бостън. Построен през 1638 г., Ню Хейвън има дълга история и богато културно наследство, известно като „врата към Нова Англия”.

Успешно отплаваме от тук

Нашите институции предлагат либерални изкуства, наука, изкуство, бизнес, инженерство, здравеопазване, обществена безопасност и обществени услуги, за да предоставят на студентите професионално ориентирани и трансформиращи образователни услуги. Ние имаме повече от 100 академични програми, всички от които се ръководят от сътрудничество, интердисциплинарно, проектно-базирано обучение.

Тук ученето е персонализиран и практически опит, ръководен от изключителни учители, които ще доведат всеки ученик до успех. Екипът от учители е лидер в съответните области, като дава на учениците вдъхновение и признание, за да им помогне да открият своя потенциал и да ги направят успешни в избраната от тях област.

Ние го наричаме понятието "студент първи"

 • Професионални знания и посвещение на учителя

Учете се от преподаватели, които са ангажирани с насърчаване на личностното израстване и кариерното развитие. В продължение на почти един век, чрез тази ориентация, училищата са довели до безброй студенти да успеят в личния си живот и на работното място.

 • Основно образование

Доказано, целенасочено образование, което обучава учениците с ключовите умения, знания и опит, необходими, за да гарантират, че те ще променят бъдещата си кариера и живот.

 • Интердисциплинарен курс

Този тип курс е предназначен да насърчава интердисциплинарните проучвания и да подготвя студентите за успех в международната общност, като гарантира, че те са напълно подготвени да разбират и управляват по-широк свят.

 • Голям брой възможности за академични и съвместни дейности

Налице са разнообразни възможности за обучение в рамките на, извън и в общността, така че можете да разгърнете страстта си или да откриете нови интереси.

 • Жива общност от кампуси

Тясно свързана, жизнена колективна общност, която е средна по големина, малка, лесна за управление и достатъчно голяма, за да предостави на учениците разнообразни учебни и помещения за настаняване, както и участие в спорта и развитието на лидерството. възможности.

 • Водещ и постигащ

Има повече от 57 000 възпитаници в различни индустрии, а след дипломирането си имат различни представления по собствените си житейски пътеки. Повече от 91% от завършващите са заети или следват дипломи за висше образование в рамките на една година, а 96% от завършилите успеят в съответните области в рамките на шест години.

Мисия

Университетът в Ню Хейвън е студентски ориентиран университет с отлично академично и професионално образование. Нашата мисия е да осигурим образование с най-високо качество чрез учене чрез експериментиране, сътрудничество и откриване, помагайки на учениците да се подготвят за пълноценен и смислен живот на международната сцена.

Класиране и репутация на университета в Ню Хейвън

 • Включен е в списъка на най-добрите университети в САЩ за пет последователни години - Princeton Review
 • Топ 100 северноамерикански университети - 2019 US News
 • Топ 30% от инженерните колежи в US-2019 US News
 • Класация на Националната Top15 ROI - The Wall Street Journal
 • Класация за най-добър професионален мениджмънт в спортния мениджмънт # 12- "Спортна дейност"
 • Училището по здравни науки е на 10% в здравната професия - "College Factual"
 • Бизнес училището е акредитирано от Международната асоциация на бизнес училищата AACSB и се нарежда сред първите 5% от света.
 • Най-добър център за заетост е на 17-то място в САЩ

Последните завършили са в Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Филипс, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Отлична стипендия

Асистентският стаж на проректора осигурява 75% помощ за обучение и се предлага седмично в академичния сектор с платени (почасови заплати).

Стипендията на Декана предлага 10% -50% награди за обучение.

Студентите се включват в оценката на стипендиите след прием и не е необходимо да се подава молба за стипендия.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of New Haven

University of New Haven предлага магистърска програма за екологично инженерство с 30 кредита, която безпроблемно свързва теорията с практическо приложение, което позволяв ... [+]

University of New Haven предлага магистърска програма за екологично инженерство с 30 кредита, която безпроблемно свързва теорията с практическо приложение, което позволява на завършилите да бъдат не само продуктивни, но и лидери в избраната от тях индустрия.

Нашият постоянно променящ се свят

С предизвикателни, професионално ориентирани курсове в обстановката на класната стая, студентите бързо развиват уменията, необходими за предоставяне на новаторски решения на сложни екологични проблеми чрез интердисциплинарно проучване на въпросите на опазването на околната среда, качеството и пречистването на водите, пречистването на отпадъчните води, управлението на твърдите отпадъци, възстановяването на площадките и др. мерки за контрол на емисиите... [-]

Съединени Американски Щати 300
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Кънектикът, Съединени Американски Щати