University of New Haven

Представление

Прочетете официалното описание

Успехът започва тук

В нашите колежи и училища учениците се потопят в трансформиращо, ориентирано към кариерата образование в областта на либералните изкуства и науки, изобразителните изкуства, бизнеса, инженерството, здравеопазването, обществената безопасност и обществените услуги. Ние предлагаме повече от 100 академични програми, всички основани на дългогодишен ангажимент към сътрудничество, интердисциплинарно, базирано на проекти обучение.

112670_3.jpg

Тук опитът от ученето е личен и прагматичен, ръководен от отличен факултет, който се интересува дълбоко от индивидуалния успех на ученика. Като лидери в своите области, членовете на преподавателите дават вдъхновение и признание, които студентите трябва да използват, за да изпълнят потенциала си, и да успеят в това, което решат да направят.

Ние го наричаме нашите ученици - първата философия

  • Факултет Експертиза и посвещение

Научете се от професори, посветени на насърчаването на вашето лично израстване и професионално развитие. Този непоколебим ангажимент е ръководил личния и професионален успех на всеки студент в продължение на почти един век.

  • Основно образование

Доказано, целенасочено образование, което чрез професионално фокусирани курсове на обучение дава на студентите критичните умения, знания и опит, които са от съществено значение за значими кариери и продуктивен живот.

  • Интердисциплинарна учебна програма

Учебна програма, която насърчава интердисциплинарното проучване, образованието на студентите, които ще успеят в глобалното общество, като сте сигурни, че сте добре подготвени да разберете и да се ориентирате към света като цяло.

112671_2.jpg

  • Безгранични възможности за академични и съюзи

Широката гама от възможности за обучение в нашите колежи и училища, извън класната стая и в общността, ви дава възможност да преследвате страстта си - или да откриете нова.

  • Вибриращата общност в кампуса

Ангажирана, жизнена общност в кампуса - това е правилният размер - достатъчно малък, за да се чувства личен и управляем, но достатъчно голям, за да предложи на студентите широк спектър от академични, жилищни, атлетични и лидерски възможности.

  • Лидери и постижения

Силен успех след дипломирането, поддържан от ангажирана алумна мрежа от повече от 57 000 души във всички индустрии. Повече от 91 процента от завършилите са наети или завършват с една година завършена степен, а 96 процента са успели да работят в областта си в рамките на шест години от завършването си.

112672_6.jpg

Мисия

University of New Haven е студентски ориентиран университет с акцент върху върховите постижения в областта на свободните изкуства и професионалното образование. Нашата мисия е да подготвим нашите ученици да водят целенасочен и пълноценен живот в глобалното общество, като предоставят най-висококачествено образование чрез експериментирано, съвместно и откриващо обучение.

112669_1.jpg

Места

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Кънектикът, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

AACSB Accredited