University of Fashion - Online Fashion Design School

Представление

Прочетете официалното описание

Кликнете тук, за да научите повече за абонирането за Университета на модата

Научете моден дизайн онлайн от професионалисти
 • Първата и най-голяма онлайн библиотека за моден дизайн и бизнес видео в света
 • Урок, преподаван от преподаватели в моден колеж
 • Абонирайте се и се насладете на неограничен достъп до над 500 видео урока, преподаващи всички аспекти на модния дизайн
 • Посетете уебсайта на Университета на модата в UniversityofFashion.com, за да разгледате визуализации, достъпни за всички уроци, и да видите много специални функции на сайта
Как работи

Работим по абонамент. Когато се абонирате за Университета за мода, получавате незабавен достъп по заявка до всичките ни 500 урока в 13 различни модни дисциплини. Можете да ги гледате по всяко време и отвсякъде. Повечето училища начисляват отделна такса за обучение на курс. Тези такси могат да добавят до няколко хиляди долара, преди да завършите висше образование. В допълнение, трябва да пътувате физически до класните стаи на училището в продължение на няколко години, за да научите какво трябва да знаете. Но с Университета за мода само за 189 долара можете да се насладите на целогодишен достъп до всички наши курсове (над 500) и да можете да научите моден дизайн от всяко място толкова бързо или толкова бавно, колкото искате.

Професионално произведени уроци

Библиотеката на Университета на модата съдържа стотици уроци, демонстриращи всеки аспект на модния бизнес и моден дизайн, например драпиране, изработка на модели, модно изкуство, разработване на продукти, CAD, шиене, моден бизнес, плетива, лекции и много други. Нашите уроци се организират от начинаещи, средни и напреднали, за да обучават начинаещи модни студенти, както и опитни, професионални модни дизайнери и домашни канализации, които искат да разширят своите умения.

Преподавани от професионалисти, никога аматьори

Нашите уроци се преподават изключително от преподаватели от модни колежи и професионалисти от модната индустрия.

Лесни за следване уроци

Нашите видео уроци обясняват как да направите всичко сами, стъпка по стъпка. Някои от нашите видеоклипове са кратки, например 10 минути или така. Но, други тичат час и половина. Повечето от нашите уроци работят средно 30-40 минути.

Попитайте ни всичко

Ако имате въпроси, докато гледате нашите уроци или ако попаднете на проблем по време на работа по някой от нашите проекти, просто ни пишете! Нашият уебсайт предоставя проста форма за контакт. Почти винаги отговаряме на въпросите на нашите ученици в рамките на 24 часа, дори и през почивните дни.

Инструменти и консумативи

Всички наши уроци идват със списък на консумативите и инструментите, които ще ви трябват, за да създадете проект на този урок. Ако не сте запознати с необходимия инструмент или нямате някои или всички необходими консумативи, имаме страница с инструменти за дизайн на модата, която обяснява как изглежда и прави всеки инструмент и предоставя различни начини да купите какво имаш нужда.

Ясно видими демонстрации

Нашите уроци са произведени професионално в голямо, добре осветено студио с помощта на професионални видеографи и звукови техници, работещи с висококачествена камера, осветителна и звукозаписна техника. Всички наши уроци се преподават от гледна точка на дизайнера, т.е. да гледате върху работата си, както бихте създали нещо. Това е много по-добър начин за учене, отколкото гледане на демонстрация пред вас, където можете да видите само какво прави учителят от задна или „обърната” гледна точка.

Затворени надписи и преписи

Всички наши стъпка по стъпка уроци включват пълен препис, така че да можете да прочетете точно какво е казал инструкторът в урока. Всички наши видеоклипове включват и незадължителни затворени надписи, за да ги направим по-разбираеми.

Отлично качество на звука

Всички наши уроци се произвеждат с отделен запис за гласово предаване, който точно съответства на действията на учителя на екрана. Винаги можете да чуете и разберете всяка една стъпка в урок от Университета на модата. Няма дълги, скучни паузи. Без грешки. Без надценки.

Много полезни модни ресурси

Много от нашите уроци идват с полезни за изтегляне файлове, които да ви помогнат да разберете по-добре ключови понятия, да направите сложни изчисления на измерванията или да персонализирате вашия проект за различни по размер модели.

В момента много от нашите абонати са записани в модно училище

Ние сме голям привърженик на модните училища. Ако някога сте пропускали ключов клас, тогава знаете, че е почти невъзможно да реконструирате тази демонстрация, дори когато вземате назаем бележки на приятел. Писмени думи просто не могат да опишат всички сложни физически движения, използвани от инструктора, докато прави дреха. Но университетът за мода наистина може да ви помогне тук! Вероятно е, че имаме урок, който е доста близо до това да покаже точно какво демонстрира вашият професор в час.

Нашите абонати обичат възможността да изсвирваме уроците си отново и отново, гледайки какво прави инструкторът и прави след това, като правят същите тези стъпки, като използват собствените си материи и инструменти. Нашите сериозни ученици повтарят да правят това, което инструкторът направи в един от нашите уроци няколко пъти, докато те наистина овладеят умението, което се преподава. Това може да е разликата между получаването на A или C, когато терминът приключи. Много хиляди ученици от най-добрите модни училища в света са разгледали нашите уроци, за да допълнят официалното си модно образование и да им помогнат да свършат домашните си и специални проекти.

Сертификати и степени

Ние не даваме сертификати или официални степени. Много от нашите студенти вече работят или посещават модно училище, на пълен работен ден. Много от нашите студенти се абонират за Университета за мода, за да могат по-късно да работят за себе си в своя собствен дизайнерски бизнес. Други студенти от Университета на модата живеят твърде далеч от доброто модно училище, за да могат да го посещават или да имат деца, които да се грижат и могат да учат мода само през нощта или през уикенда, или просто не могат да си позволят разходите за ходене до редовно училище. Ние даваме на тези студенти много по-достъпен, гъвкав начин да научат моден дизайн. Все пак нашите абонати все още могат да използват нашето обучение, за да получат работа от традиционните работници. Студентите от Университета на модата демонстрират своята компетентност към работодателите, като показват на работодателите десетките дрехи, които са изработили сами, използвайки нашите уроци. Това е много по-добро доказателство за компетентност от парче пергамент.

Обобщение на ползите
 • Насладете се на неограничен достъп до библиотека, съдържаща много от стотици видео уроци за моден дизайн, всички преподавани от професионални модни дизайнери
 • Научете по всяко време на деня или нощта на компютри, смартфони или таблети, на всяко място
 • Може допълнително да засили вашето учене, като прочетете пълните ни писмени преписи от уроци
 • Бързо получавайте отговори на вашите въпроси. Разполагаме с персонал от опитни модни дизайнери, готови да отговорят на вашите въпроси и да решат вашите проблеми.
 • Вземете списък с инструментите
 • Създайте видимо доказателство за новите си умения, които да покажете на бъдещите работодатели и модни колежи
 • Насладете се на многобройни модни лекции, дизайнерски интервюта, фирмени и музейни обиколки и още с вашия абонамент.
 • Възползвайте се от многобройните ни ресурси безплатно с вашия абонамент, например използвайте нашия речник за модна терминология, разглеждайте препоръчаните от нас книги, списания и блогове и изтеглете безплатно croquis
цена

Годишният ни абонамент струва само 189 щ.д. на година. Ние също предлагаме периодична месечна абонаментна ставка от 19,95 щ.д. на месец. В замяна ще получите неограничен достъп при поискване до всички наши ресурси и видео уроци. Всичко! Огледайте се в мрежата. Повечето други онлайн модни курсове струват много стотици, ако не и хиляди, долари само за един клас! Никога няма да намерите по-добра стойност от университета за мода.

Нашата история

Университетът за мода е основан и разработен от Франческа Стерлакчи. Франческа завършва Модния технологичен институт (FIT) в Ню Йорк. Тя основава Francesca Sterlacci Ltd, дизайнерски лейбъл от висок клас в Ню Йорк, който се продава на Saks, Nordstroms и много други луксозни търговски обекти по света. След това тя започна да преподава във FIT и в крайна сметка стана да стане техен стол на моден дизайн. Франческа е написала много книги за писане на мода, по-специално „Моден дизайн на кожи“, „Исторически речник на модната индустрия“, а през 2019 г. серия от 3 книги: „Техники за шиене за начинаещи“, „Техники за създаване на модели за начинаещи“ и „Техники за рисуване за начинаещи“.

Кликнете тук, за да научите повече за абонирането за Университета на модата

Места

Ню Йорк

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати