Прочетете официалното описание

Кликнете тук, за да се абонирате - само USD $ 19.95 на месец

Научете моден дизайн онлайн от професионалисти - най-големият онлайн моден дизайн библиотека в света

 • Първата онлайн моден дизайн и бизнес видео библиотека
 • Урок преподава от мода колеж преподаватели и професионалисти
 • Абонаменти включват неограничен достъп до всички модни клипове

ВИСОКО КАЧЕСТВО видео уроци

В Университета на библиотека Fashion съдържа стотици уроци, показващи всеки аспект на модния бизнес и моден дизайн, напр драперия, модел на вземане, мода изкуство, разработване на продукти, CAD, шиене, моден бизнес, плетива, лекции и много повече.

Нашите уроци са организирани от начинаещи, средно напреднали и напреднали както образоват започват модни студенти, както и опитни, професионални модни дизайнери и битова канализация, които искат да разширят своите умения.

Научени от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите уроци се преподават изключително от модни колеж преподаватели и професионалисти модна индустрия.

Сериозно добра стойност

В Университета на Fashion работи чрез абонамент. Една единствена фиксирана такса ви дава достъп до всички наши уроци, стотици от тях, само за няколко цента на ден. Вие никога няма да намерите толкова много, висококачествени модни уроци на по-добра стойност ... навсякъде.

Ние влагаме много усилия, за да направи уроците лесна за следване

Нашите видео уроци обясняват как да се направи всичко себе си, стъпка по стъпка.

Някои от нашите клипове са кратки, например 10 минути или толкова дълго време. Но, най-вече, т.е. средно дълга 30-40 минути, с някои, които са повече от час дълго.

Инструменти и консумативи

Всеки един от нас Как да уроци идва със списък на доставките и инструментите, които ще трябва да се създаде функционален проект, който урок е.

Ако не разполагате с някои или всички материали, които ще трябва да попълнят специално урок, трябва само да кликнете върху този инструмент на страница Възпроизвеждане на видео, че урок е, или отидете на мода дизайн Инструменти под наш раздела на менюто "Ресурси". От двете място, можете да си купите на инструменти и материали, които се нуждаят от незабавно, директно от нашия сайт!

Ясно видими и разбираеми ДЕМОНСТРАЦИИ

Нашите уроци са професионално произведени в голям, добре осветено студио с помощта на професионални видео оператори и звукови техници, работещи с високо качество камера, осветление и уреди за регистриране.

Всички наши уроци се преподават от гледна точка на дизайнера, т.е. гледайки надолу към работата си, както бихте при създаването на нещо, себе си. Това е много по-добър начин да научите от гледане на демонстрация пред вас, където можете само да видите какво прави учителят от назад или "копна" перспектива.

Чуем какво нашите учители казват, ЯСНО

Всички наши уроци се произвеждат с отделен дикторски запис във времето, за да точно да съответства на действията на учителя на екрана. Винаги може да се чуе и разбере всяка една стъпка в урок на Университета на мода. Не дълго, скучно паузи. Не грешки. НЕ на определени места.

Много полезни "екстри"

Много от нашите уроци включва полезни графики и файлове за изтегляне, за да ви помогнат да разберете основните понятия, правят трудни изчисления или персонализирате своя проект за различни по размер модели.

ЛИ В МОМЕНТА присъства на FASHION училище?

Ние сме голям привърженик на модни училища. Много от нашите абонати използват нашия видео урок библиотека и други ресурси, за да им помогне да намерят и се прилага за добър моден училище. Съгласно нашето меню ресурси, ние предлагаме широк списък от най-добрите световни модни училища, заедно с линкове към техните сайтове.

Има ли вашата модна училище вече се абонирате за Университета на мода? Ако отговорът е да, тогава ти късмет! Вие ще получите всички наши ресурси за безплатно! Това ще ви помогне да извлечете максимума от вашето образование. Ако не, обърнете се към Вашия училище библиотекар да получите абонамент за целия си училище.

Как можем да ви помогнем в училище

Ако някога сте пропуснали ключов клас, тогава знаете, че е невъзможно да се реконструира демонстрацията сте пропуснали този ден. Разбира се, можеш да вземеш бележки друг студента. Но думи просто не могат да опишат физически движения опитен учител. Но, Университета на мода може наистина да помогне! Шансовете са, ние имаме един урок, който идва доста близо до това, което си професор демонстрира. Но за разлика от демонстрация в клас, можете да си играе нашата демонстрация отново и отново, докато не го разбирам напълно. Това може да бъде разликата между получаване на A или C, когато срокът изтича.

Много хиляди ученици от най-добрите модни училища в света са гледани нашите уроци, за да допълни своята официална мода образование и да им помогне да асо домашните им и специални проекти.

ТЕСТОВЕ И ГРАДУСА

В Университета на мода не ви накара да се вземат изпити или тестове. Ние не възлагане формални градуса. Ние се фокусираме цялата си енергия за създаването на полезни модни уроци и ресурси.

Честно казано, ние вярваме, че най-добрият начин да се учи моден дизайн е от компетентен учител в училище или професионален дизайнер, който може да докаже важни умения точно пред вас и, може би най-важното, да отговори на много Ви интересува, точно на място.

Но, ако не могат да си позволят официална мода образование или ако просто не могат физически да пътуват далеч от дома, за да присъства на модно училище, ние сме, ръцете надолу, най-добрия си алтернатива, както по отношение на качеството на нашето образование и ни много, много достъпна цена абонамент!

ОБОБЩЕНИЕ НА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

 • Огромна библиотека на стотици моден дизайн видео уроци
 • Уроците научени само от професионални модни дизайнери
 • Научете всяко време на деня и нощта, за компютри, смартфони или таблети
 • Писмени урок преписи, които подсилват учене
 • Получете отговори на вашите въпроси
 • Списък на инструменти и консумативи за всеки урок и непосредствен начин да ги закупите
 • Създаване видимо доказателство за вашите умения за работодателите и модни колежи
 • Модни лекции, интервюта, фирмени и музейни обиколки и повече
 • Fashion терминология речник, препоръчани книги, списания и блогове
 • ви учи това, което трябва да знаете, за да си намеря работа, се приема от модно училище или дори да започнат свой собствен моден дизайн бизнес!

COST

Нашият годишен абонамент струва само 189 щ.д. годишно. В замяна на това, можете да получите неограничен достъп до всички наши ресурси и видео уроци. Всичко! Огледайте се в мрежата. Повечето други онлайн курсове струват стотици, ако не и хиляди долари само за един клас!

Предлагаме също и повтарящи месечна абонаментна такса от $ 19,95 на месец.

ИСТОРИЯ

В Университета на мода е основана и разработена от Франческа Sterlacci, а Ню Йорк моден дизайнер, преподавател и автор.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

University of Fashion - Online Fashion Design School

Нашите уроци по компютърно подпомогнато проектиране (CAD) бяха създадени с модния дизайнер, модния търговец и разработчика на продукти / техническия дизайнер. Ще научите ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университет на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това ви предоставяме 24/7 достъп по заявка до всичките ни стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна такса за абонамент. Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от бранша, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без твърди класове пъти в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. Университетът по мода предлага уроци по всички основни модни дисциплини: драпиране, моделиране, моделиране на CAD модели, аксесоари, шиене, модно изкуство, плетива, бизнес, разработка на продукти, лекции, CAD модно изкуство, детски облекла и др. Повечето училища плащат голяма такса за обучение, за да преподават един моден предмет в определена модна дисциплина, като например шиене или моделиране. В Университета на модата ще плащате много по-малко за достъп до всеки моден предмет във всяка дисциплина!... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Childrenswear обхваща всички облекла за деца от новородени до "Tweens". Childrenswear обикновено отговаря на широка гама от приложения, от играта на училище за парти или ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Драперия е изкуството на манипулиране плат директно върху формата на рокля в три измерения. Това е най-творчески начин за дизайнер, който да се превърне дизайнерски идеи ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Бизнесът на мода съчетава творческото мислене с аналитични умения. Нашите бизнес уроци включват клипове, насочени към дребно купувачи, търговци и търговци. Те осигуряват ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Независимо дали се интересувате от проектирането на вашата собствена колекция или от работата на фирмата, нашите уроци за разработка на продукти ще ви научат как да управ ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Нека нашите експерти ви научи за модната индустрия. Научете как известни дизайнери започна своите модни династии. Научете за търговия на дребно, търговски марки, лицензир ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Нашият онлайн мода рисунка, правейки и илюстрация видео уроци ще ви помогнат да реализирате своите проекти на хартия и да направи един художник от вас! Да бъдеш в състоян ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Нашите плетени уроци уроци включват нарязани и шият плетива, както и изкуството на ръчно плетиво. ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Fashion - Online Fashion Design School

Шевни е един от най-важните дисциплини в модния дизайн. Нашите шиене видео уроци обхващат всичко от обучение как да вденете шевна машина, за да се научат как да шият един ... [+]

Какво е Университет на модата?

Университетът на модата работи много по-различно от повечето училища за моден дизайн. Ние не таксуваме отделна такса за обучение за всеки отделен клас, който вземате. Вместо това, ние ви даваме 24/7, по заявка достъп до всичко От нашите стотици видеоклипове с пълна продължителност на видеоклипа за ниска годишна абонаментна такса.

Уроците на UoF се преподават изключително от професори в модните училища и професионалисти от индустрията, никога от аматьори. Ще видите точно същите лекции и "как да" демонстрации, преподавани от най-добрите модни училища, но без строги часове на класа в неудобни места. Вместо това решавате какво, кога и къде искате да научите. ... [-]

Съединени Американски Щати New York
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US