Widener University Online

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете Widener University?

В Университета Widener ние гордо отглеждаме предизвикателни и културно разнообразни учебни среди, където на първо място са академиците, лидерството и обслужването. Нашите учебни програми са свързани с обществените проблеми и предизвикват учениците да поемат социална отговорност за ролята си в днешното глобално общество.

Основана през 1821 г. в Честър, Пенсилвания, Widener е национално призната за нашия ангажимент за гражданска ангажираност, обслужване и социална отговорност. Университетът е включен в Почетната ролка на общото висше образование на американския президент с отличие всяка година от създаването си през 2006 г.

Нашата цел е да развием истински лидери, които вдъхновяват положителни промени в цялата ни общност.

Когато се дипломирате с онлайн степен от Widener, вие сте напълно подготвени с професионалния опит, знания и стремеж да напреднете в кариерата си и да ръководите във вашата област.

Ние предлагаме следните онлайн степени в нашия гъвкав, иновативен формат:

  • Магистър по бизнес администрация (MBA)
  • Магистър по социална работа (MSW)
  • Регистрирана медицинска сестра-бакалавър по медицински сестри (RN-BSN)

Без значение от програмата или професията, образованието на Widener набляга на практическото обучение в малки класове, на значими проекти за обучение на услуги и подходящ опит на работното място.

Финансова помощ в Университета Widener

Финансова помощ, включително федерални заеми и безвъзмездни средства, е на разположение за Widener University Online да подпомогне плащането на разходите за образование. Споразумения за възстановяване на средства за обучение на работодатели могат да бъдат съставени и за квалифицирани студенти с документация на работодателя.

Можете да кандидатствате за финансова помощ с безплатното заявление за федерална студентска помощ (FAFSA). Кодът на университета Widener е 003313.

Места

Честър

Address
University Place,One
19013 Честър, Пенсилвания, Съединени Американски Щати