Winthrop University Online

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът Уинтроп е публичен, всеобхватен университет, който се ангажира да бъде сред най-добрите институции от този род в страната. Когато обмислите Winthrop, ще намерите строга учебна програма и опитен преподавател, които са изцяло посветени на ценностите на обслужване, високи постижения, разнообразие и създаване на силна общност за студентите.

Чрез образователен опит, който съчетава професионални програми, глобална осведоменост и гражданска ангажираност, Winthrop ще ви помогне да развиете знанията, уменията и ценностите, които ще обогатят живота ви завинаги и ще ви подготвят за това, което ви предстои.

Акценти в училище

 • Регионално акредитирана от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежи и училища за присъждане на бакалавърска, магистърска и специализирана степен.
 • Основана през 1886г.
 • Предлага и двете базирани в кампуса
 • Красив кампус близо до Шарлът в Рок Хил, Южна Каролина, с нео-грузинска архитектура, вписан в Националния регистър на историческите места .
 • Съсредоточена в общността и високо оценена за своя принос към общественото благо.

Класиране и разпознаване

 • Класиран на 8-мо място сред южните държавни университети и 19-и най-добър колеж за ветерани от US News
 • Класиран на 74-о място от 673 институции за приноса му към общественото благо от Washington Monthly
 • Класиран сред "Най-добрите в Югоизточната част" от The Princeton Review

Студентско население

 • Завършил завършване: 1,018 (въз основа на данните от есен 2016)
 • Записване на студенти: 5,091
 • Съотношение мъже / жени: 30% / 70%
 • Разнообразие: 37,5% малцинства в САЩ
 • Съотношение на студент / факултет: 14 до 1

акредитация

Университетът Winthrop е регионално акредитиран от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежи и училища за присъждане на бакалавърска, магистърска и специализирана степен. В допълнение, много индивидуални програми в Winthrop притежават одобрение за специалност от индустриални акредитатори.

Финансова помощ

Аспирантите могат да имат право на федерални заеми. За да кандидатстват, учениците трябва да подадат FAFSA, използвайки училищния код на Winthrop от 003456.

Мисия

Университетът Уинтроп предоставя персонализирани и предизвикателни програми за студенти, завършили и продължаващо професионално обучение от национален калибър в контекст, посветен на обществено обслужване на нацията и на щата Южна Каролина. Дългогодишният ангажимент на Winthrop да бъде сред най-добрите институции от този род в страната непрекъснато ръководи мисията на университета.

Изграждайки своя произход от 19-ти век като отличителен женски колеж, Университетът в Уинтроп на 21-ви век постига национален статут като конкурентна и отличителна, съвместна образователна, обществена, жилищна цялостна, ценностно ориентирана институция. Ценностите на услугата, високи постижения, разнообразие, общност и лидерство осигуряват основата за непрекъснатото развитие на Winthrop и определят постоянния успех на Winthrop.

Winthrop включва ориентирано към постижения, културно разнообразно и социално отговорно студентско тяло, наемайки студенти, чието присъствие добавя разнообразие и обогатяване. Winthrop се гордее с това, че е институция за избор на групи, традиционно недостатъчно представени в много колежи.

Места

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, Южна Каролина, Съединени Американски Щати