Прочетете официалното описание

World Executive Education Institute

Най-добрите онлайн квалификации в рамките на обхвата

WEEI е създадена, за да предоставя на професионалистите редки възможности за постигане на следдипломна квалификация от престижни международни университети. Поддържаме партньорства с различни висши учебни заведения за предоставяне на цели програми за онлайн чрез авангардни педагогически и съвременни технологични системи.

С WEEI студентите могат да влизат и да завършват работа по всяко време, като академичният им напредък е определен от собствения им график и стил на обучение. Всички наши програми са отраслови и професионално свързани с подобряването на обществото като цяло.

Нашата мисия:

Ние се стремим да вдъхновяваме професионалисти по целия свят да се стремят към висше образование. Културната информираност, комуникация и глобално лидерство са нашите силни страни в това начинание. Глобализираното мислене е от съществено значение както за професионалното, така и за личното израстване. Нашето образование по европейски стил подготвя учениците с глобално съзнание, основано на космополитизъм.

Нашите програми:

Ние разбираме, че учим тези, които са активни в кариерата и професионалния си живот. Следователно академичният процес е съкратен до съществените точки, които могат да се прилагат практически, както и професионално. Нашият академичен екип проектира и внедрява най-подходящите материали във всеки курс за ефективен напредък.

Акредитирано качество:

В WEEI се стремим да проектираме най-важните за индустрията курсове, които да съответстват на международните кариерни изисквания. Нашето качество на доставка е одобрено от множество международни показатели. Това отразява нашия ангажимент към нашите студенти и преподаватели.

Нека да ви помогнем да постигнете вашите академични цели.

акредитация

Качественото образование трябва да бъде прозрачно и академично одобрено от различни международни органи. Въпреки че не сме акредитирани от американския CHEA, нашите партньорски институции са признати от съответните им правителства и лицензирани от техните министерства на образованието. WEEI независимо поддържа и следните показатели за качество. Така квалификациите се спазват в световен мащаб.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Европейският център за независимо сертифициране в електронното обучение (ECICEL) е международна професионална организация, управлявана от Съвета и служителите; беше създадено за повишаване на професионализма чрез поддържане на стандартите на дистанционните програми и подобряване на тях. След споразумение на Съвета през 2013 г. процедурите за акредитация на ECICEL бяха преразгледани, за да се стандартизират критериите му, като същевременно се позовават на национално разбраните критерии. Председателят, касиерът и секретарят на ECICEL се избират всяка година от акредитирани членове. Съветът съставят кооптирани членове, добре познати в професията, и членове, избрани от акредитирани доставчици. Съветът назначава акредитирания комитет. Членовете на групата са подходящо квалифицирани с опит, независимост и опит в дистанционното обучение и обучение.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Ние сме одобрени от Източноевропейската университетска асоциация. EEUA е основана през 2010 г. от източноевропейските университети с цел да развие системата на висшето образование като глобален дом за международни студенти. Днес EEUA обединява международните специалисти от целия свят и служи като инициатор, фасилитатор и привърженик на интернационализацията на HigherEd по отношение на сътрудничеството между университетите и дългосрочните партньорства. IUNC започна с Евразия и след това се разпространи в целия свят. Известни членове включват Московския държавен университет, Гомелския държавен университет, Казанския федерален университет и Югозападния държавен университет в Курск.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI е сертифицирана по ISO 9001, който е определен като международен стандарт, който определя изискванията за система за управление на качеството (QMS). Организациите използват стандарта, за да демонстрират способността за последователно предоставяне на продукти и услуги, които отговарят на изискванията на клиентите и регулаторите. Това е най-популярният стандарт в схемата ISO и единственият стандарт в серията, за който организациите могат да сертифицират.

Партниращи институции

Финансов университет при правителството на Руската федерация

Федерална образователна институция за висше образование „Финансов университет при правителството на Руската федерация” е един от най-старите руски центрове за финансови експерти, експерти по финансово право и се счита за водеща икономическа институция за висше образование в Русия и ОНД. Основана е преди сто години. Университетът завършва финансови и икономически програми с най-добри конкурентни предимства в Русия и в чужбина. Членовете на правителството на Руската федерация, министрите на финансите, известни политици и бизнесмени, общественици и учени са сред елитните възпитаници на университета. Университетът е установил партньорски отношения с 90 отвъдморски университети, образователни институции, изследователски центрове, финансови институции и банки от 50 страни по света.

123506_Media_574777_smxx.png

Университет Шенжен, Китай

Университетът Шенжен е един от водещите университети в Китай, създаден през 1983 г. Той е акредитиран от Държавния съвет на Китайската народна република и се финансира от общинското правителство на Шенжен. Университетът взе първото си записване същата година, когато Ден Сяопин нарече „Шенжен скоростта”. Ден също е обявен за „баща на университета в Шенжен.“ Той се счита за най-бързо развиващия се университет в Китай, а също и един от „100-те най-добри университета в Китай“ и един от най-добрите университети, които са вписани в световните университети за най-висока класация , Известен възпитаник е Ma Huateng, основател и изпълнителен директор на Tencent. От 2017 г. университетът концентрира ориентирано към изследователско преподаване и инвестира много в предоставянето на съвременни лаборатории за научни изследвания. През 2017 г. бюджетът за изследвания възлиза на 9 705 000 милиона RMB. През 2006 г. три факултета бяха акредитирани да предлагат докторска степен. градуса.

123507_154426701-310x212.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


World Executive Education Institute

Международната програма за политическа икономия предлага образование, фокусирано върху подпомагане на хората да успеят в динамичната глобална работна сила. Тези умения вк ... [+]

Онлайн доктор по международна политическа икономия

Международната програма за политическа икономия предлага образование, фокусирано върху подпомагане на хората да успеят в динамичната глобална работна сила. Тези умения включват критично мислене, познаване на множество култури и културен контекст, строги изследователски умения и способност за ефективна комуникация в редица среди. Студентите ще бъдат подготвени за аналитични и административни позиции в публичния, нестопанския и частния сектор, свързани с международните въпроси. Общо има 9 курса, 36 модула, които трябва да бъдат завършени. Тази програма ще завърши с независима изследователска теза. Студентите също ще имат възможност да публикуват статии в списанията под ръководството на нашите опитни преподаватели.... [-]

Съединени Американски Щати Пасадена
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
15 - 20 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
World Executive Education Institute

Организиран от World Executive Education Institute , квалификацията за DBA от световна класа на Финансовия университет в Русия ще разшири вашите управленски възможности с ... [+]

Онлайн доктор по бизнес администрация (DBA)

Организиран от World Executive Education Institute , квалификацията за DBA от световна класа на Финансовия университет в Русия ще разшири вашите управленски възможности с глобална перспектива. Нашата програма е изградена така, че да се вписва гъвкаво в график с независими онлайн проучвания. Всеки от деветте курса се състои от 4 модула (приблизително една седмица проучвания всеки), като общата международна DBA се състои от 36 модула плюс 35 000-50 000 думи изследователска теза. Процесът на дипломна работа обикновено продължава 6-10 месеца. Окончателната квалификация на DBA се присъжда от Финансовия университет при правителството на Руската федерация.... [-]

Съединени Американски Щати Пасадена
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
15 - 20 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

World Executive Education Institute