World Executive Education Institute

Представление

Прочетете официалното описание

World Executive Education Institute

Най-добрите онлайн квалификации в рамките на обхвата

WEEI е създадена, за да предоставя на професионалистите редки възможности за постигане на следдипломна квалификация от престижни международни университети. Поддържаме партньорства с различни висши учебни заведения за предоставяне на цели програми за онлайн чрез авангардни педагогически и съвременни технологични системи.

С WEEI студентите могат да влизат и да завършват работа по всяко време, като академичният им напредък е определен от собствения им график и стил на обучение. Всички наши програми са отраслови и професионално свързани с подобряването на обществото като цяло.

Нашата мисия:

Ние се стремим да вдъхновяваме професионалисти по целия свят да се стремят към висше образование. Културната информираност, комуникация и глобално лидерство са нашите силни страни в това начинание. Глобализираното мислене е от съществено значение както за професионалното, така и за личното израстване. Нашето образование по европейски стил подготвя учениците с глобално съзнание, основано на космополитизъм.126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Нашите програми:

Ние разбираме, че учим тези, които са активни в кариерата и професионалния си живот. Следователно академичният процес е съкратен до съществените точки, които могат да се прилагат практически, както и професионално. Нашият академичен екип проектира и внедрява най-подходящите материали във всеки курс за ефективен напредък.

Акредитирано качество:

В WEEI се стремим да проектираме най-важните за индустрията курсове, които да съответстват на международните кариерни изисквания. Нашето качество на доставка е одобрено от множество международни показатели. Това отразява нашия ангажимент към нашите студенти и преподаватели.

Нека да ви помогнем да постигнете вашите академични цели.

акредитация

Качественото образование трябва да бъде прозрачно и академично одобрено от различни международни органи. Въпреки че не сме акредитирани от американския CHEA, нашите партньорски институции са признати от съответните им правителства и лицензирани от техните министерства на образованието. WEEI независимо поддържа и следните показатели за качество. Така квалификациите се спазват в световен мащаб.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Европейският център за независимо сертифициране в електронното обучение (ECICEL) е международна професионална организация, управлявана от Съвета и служителите; беше създадено за повишаване на професионализма чрез поддържане на стандартите на дистанционните програми и подобряване на тях. След споразумение на Съвета през 2013 г. процедурите за акредитация на ECICEL бяха преразгледани, за да се стандартизират критериите му, като същевременно се позовават на национално разбраните критерии. Председателят, касиерът и секретарят на ECICEL се избират всяка година от акредитирани членове. Съветът съставят кооптирани членове, добре познати в професията, и членове, избрани от акредитирани доставчици. Съветът назначава акредитирания комитет. Членовете на групата са подходящо квалифицирани с опит, независимост и опит в дистанционното обучение и обучение.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Ние сме одобрени от Източноевропейската университетска асоциация. EEUA е основана през 2010 г. от източноевропейските университети с цел да развие системата на висшето образование като глобален дом за международни студенти. Днес EEUA обединява международните специалисти от целия свят и служи като инициатор, фасилитатор и привърженик на интернационализацията на HigherEd по отношение на сътрудничеството между университетите и дългосрочните партньорства. IUNC започна с Евразия и след това се разпространи в целия свят. Известни членове включват Московския държавен университет, Гомелския държавен университет, Казанския федерален университет и Югозападния държавен университет в Курск.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI е сертифицирана по ISO 9001, който е определен като международен стандарт, който определя изискванията за система за управление на качеството (QMS). Организациите използват стандарта, за да демонстрират способността за последователно предоставяне на продукти и услуги, които отговарят на изискванията на клиентите и регулаторите. Това е най-популярният стандарт в схемата ISO и единственият стандарт в серията, за който организациите могат да сертифицират.

Партниращи институции

Финансов университет при правителството на Руската федерация

Федерална образователна институция за висше образование „Финансов университет при правителството на Руската федерация” е един от най-старите руски центрове за финансови експерти, експерти по финансово право и се счита за водеща икономическа институция за висше образование в Русия и ОНД. Основана е преди сто години. Университетът завършва финансови и икономически програми с най-добри конкурентни предимства в Русия и в чужбина. Членовете на правителството на Руската федерация, министрите на финансите, известни политици и бизнесмени, общественици и учени са сред елитните възпитаници на университета. Университетът е установил партньорски отношения с 90 отвъдморски университети, образователни институции, изследователски центрове, финансови институции и банки от 50 страни по света.

123506_Media_574777_smxx.png

Университет Шенжен, Китай

Университетът Шенжен е един от водещите университети в Китай, създаден през 1983 г. Той е акредитиран от Държавния съвет на Китайската народна република и се финансира от общинското правителство на Шенжен. Университетът взе първото си записване същата година, когато Ден Сяопин нарече „Шенжен скоростта”. Ден също е обявен за „баща на университета в Шенжен.“ Той се счита за най-бързо развиващия се университет в Китай, а също и един от „100-те най-добри университета в Китай“ и един от най-добрите университети, които са вписани в световните университети за най-висока класация , Известен възпитаник е Ma Huateng, основател и изпълнителен директор на Tencent. От 2017 г. университетът концентрира ориентирано към изследователско преподаване и инвестира много в предоставянето на съвременни лаборатории за научни изследвания. През 2017 г. бюджетът за изследвания възлиза на 9 705 000 милиона RMB. През 2006 г. три факултета бяха акредитирани да предлагат докторска степен. градуса.

123507_154426701-310x212.jpg

Места

Пасадена

Address
680 E. Colorado Blvd, Suite 180
91101 Пасадена, Калифорния, Съединени Американски Щати