Yeshiva University

Представление

Прочетете официалното описание

Мордекай Г. и В. Моник Katz училище в Yeshiva University даде възможност за по-нататъшно си интелектуални и професионални занимания и да се превърне в част от един от US News и World Report лидер 80 университети в САЩ и топ 5 в Ню студенти Йорк Сити. Училището "Катз" се стреми да осигури образование в световен мащаб в нововъзникващите и разширяващи се дисциплини, да свързва студенти с мислители и работодатели в Ню Йорк и извън него и да създава примерен опит за студенти и преподаватели.

Нашите програми фокусират STEM, данни и дизайн, здравни науки и подобни нововъзникващи и разширяващи се професии, които се трансформират чрез технологични иновации. Yeshiva University е академична електроцентрала и ви каним да се присъедините към нас.

Извънредно образование

Независимо дали в университета или онлайн, курсовете се преподават от изключителна група от преподаватели и преподаватели, всеки от които се ангажира с принципите на качественото обучение. Вместо да разчитат на тестове и изпити, курсовете често се основават на проекти, така че учениците да бъдат оценявани за това, което те правят и правят. В резултат на това студентите завършват с портфолио от работа, което им дава конкурентно предимство на пазара на труда. Факултетът също така признава критичната роля на технологиите за създаване на възможности за цифрово свързани и богати на данни организации и следователно включва в своите курсове най-новото софтуерно и лабораторно оборудване.

Yeshiva University" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Опит, който има значение

Ние предизвикваме всеки от нашите ученици и преподаватели да водят с ценности - доброта, честност, щедрост, почтеност и справедливост към другите - и да оставят света малко по-добре, отколкото го намериха. Ние сме ангажирани с убеждението, че не само дестинацията, която се брои, но и ценностите, които ние довеждаме до пътуването.


Места

Ню Йорк

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 (917) 326-4870