Keystone logo

7 Онлайн обучение Програми в Педагогика Лидерство в образованието Управление на образованието 2024

Филтри

Филтри

  • Педагогика
  • Лидерство в образованието
  • Управление на образованието
Области на обучение
  • Педагогика (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Педагогика Лидерство в образованието Управление на образованието

Търсите ли кариера, която ви позволява да промените живота на студенти и преподаватели? Ако е така, степента по управление на образованието може да бъде идеалният избор за вас!

Програмата за образователен мениджмънт предлага цялостна учебна програма. Можете да очаквате да се задълбочите в теми като училищно право, организационна теория и поведение, образователни изследователски методи, училищни финанси и бюджетиране и технология за обучение.

Преследването на степен по управление на образованието отваря свят от вълнуващи възможности за кариера. Можете да намерите работа като директор или помощник-директор в училища или дори институции на ниво колеж. Можете също така да поемете роли в администрацията на висшето образование като декан или ректор в университети или колежи. Или може би искате да търсите възможности в правителствени агенции, контролиращи образователни програми или организации, предоставящи помощни услуги за училищата.

Ако сте готови да поемете по вълнуваща кариера, която ви позволява да повлияете на живота както на студенти, така и на преподаватели, тогава е време да помислите за придобиване на степен по мениджмънт на образованието.