The Online Executive DBA е професионална степен, която излага старши ниво бизнес професионалисти на иновативен бизнес технологии и развитието на обществото и концепции, като Big Data, и техните приложения.

Online Executive DBA програма в момента е в статус кандидатурата акредитация със Съвета за акредитация на American Business училища и Programs (ACBSP).

Структура и съдържание

Това ще доведе до разработването и представянето на подробно предложение за изследвания, за да бъде официално одобрен преди кандидати могат да се впуснат в основната си изследвания дисертация. Това предложение трябва да бъде подадено в рамките на втората фаза, с указания на определен ръководител, назначен от BSN.

Интернет базирани с опция за полугодието конференции

За допускане до тази програма, кандидатите ще се изисква да:

  • Задръжте магистърска степен, или майстори квалифи му в съответната област, и са най-малко по пет години опит
  • да преследва, или са преследвани, а зна надвишение кариера в професионални или бизнес области, които попадат в рамките на научноизследователски интереси на Business School Netherlands, и
  • покажете доказателство за потенциала да върши работата докторска степен, и
  • са писмени и гласни владеене на английски език.

В случай че кандидатът на майчиния език не е английски, се изискват TOEFL или IELTS прегледи. Минималната оценка за TOEFL е 580 (на хартия); 237 (компютър) и 91 (интернет) или IELTS рейтинг 6.5.

Програма с обучение на:
  • Английски
Този курс е Онлайн обучение
Duration
40 
Задочно обучение
Price
18,500 EUR
частични стипендии
По място
По дата