ATHE ниво 4 разширена диплома в областта на бизнеса и мениджмънта

Общ преглед

Описание на програмата

ATHE Level 4 Дипломата за квалификация за бизнес и мениджмънт е 120 кредита на ниво 4 и е еквивалентна на ниво на първата година на бакалавърска степен.

Обучаемите, които завършат тази квалификация, могат да преминат към разширената диплома на ATHE ниво 5 в областта на бизнеса и мениджмънта, която осигурява влизане в третата година на бакалавърската степен. Учениците ще вземат 4 задължителни единици на стойност 60 кредита и още 4 незадължителни единици на обща стойност 120 кредита.

Напредък към последната година на бакалавърската степен

След успешното завършване на ниво 4 ще преминете към ATHE Level 5 Диплома за бизнес и мениджмънт. След присъждането на вашето ниво 5 ще имате право да влезете в последната година на бакалавърска степен (Top-Up).

Тези възможности за прогресия са достъпни съгласно споразумението за сътрудничество между Университета в Болтън и WINC Online.

Степента за допъване се предлага чрез синхронно онлайн обучение, което използва най-съвременната технология за лекции вместо традиционна класна стая, като ви позволява достъп до вашите класове от всяка точка на света!

128884_1.jpg

Единици от ниво 4

Заглавие на единицата ниво кредит GLH
Задължителни единици
Бизнес среда 4 15 60
Хора в организации 4 15 60
Техники за финансово и управленско счетоводство за мениджъри 4 15 60
Комуникационни умения за бизнеса 4 15 60
Управление на ресурси 4 15 60
Маркетинговият микс 4 15 60
Корпоративна социална отговорност 4 15 60
предприемачество 4 15 60

128885_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgОтклонение / Unsplash

Изисквания за вход

  • Профил на ниво GCE за ниво с постижения в 2 или повече предмета, поддържан от 5 или повече GCSE в степен C и по-високи.
  • Други свързани теми от ниво 3 като ATHE ниво 3.
  • Сертификат за достъп до висше образование, предоставен от одобрен институт за допълнително образование и валидиран от Агенция за валидиране на достъп.
  • Други еквивалентни международни квалификации.
  • Обучаемите трябва също така да разполагат с подходящ стандарт на английски език, за да им дадат достъп до съответните ресурси и да изпълнят задачите на звеното.

Онлайн обучение

Тази програма се предлага непрекъснато чрез самостоятелно обучение и дистанционна поддръжка на преподаватели, този начин на обучение изисква самодисциплина и мотивация, за да се гарантира спазването на месечните срокове. Ние се стремим да ви подкрепим да завършите тази програма средно за 8 месеца (макар че може да е по-дълго, ако целевите дати не бъдат изпълнени).

Ще получите достъп до VLE (виртуална учебна среда), която съдържа всички ресурси, необходими за изучаване на всяка тема и след това завършете задачите за оценка. Има смесица от формираща и обобщаваща оценка, която ви позволява да проверявате напредъка си в края на всеки раздел. Ще ви бъдат предоставени данни за контакт с преподаватели и те ще бъдат на разположение в цялата ви програма, за да се гарантира, че всички ваши запитвания и несигурности ще бъдат незабавно отговори.

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Научете повече

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Свиване