close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Онлайн асоциирана степен често е първата стъпка, която много хора предприемат, когато напредват в академичните си кариери след гимназията. Онлайн природата на тази степен може да предложи гъвкавост на графика, която м… Научете повече

Онлайн асоциирана степен често е първата стъпка, която много хора предприемат, когато напредват в академичните си кариери след гимназията. Онлайн природата на тази степен може да предложи гъвкавост на графика, която много студенти имат нужда, и това обикновено отнема няколко години, за да завърши. Класовете обикновено включват общи проучвания, но също така могат да осигурят обучение в избрана област.

Какво е онлайн асоциирана степен по компютърни системи? Обикновено една програма от този вид представя на студентите обучение по основни основи като програмиране, информационни технологии, компютърни езици и някои математически дисциплини. Студентите могат да научат за принципите на проектиране, поддържане и отстраняване на компютърни системи и какъв по-добър начин да се запознаят с компютрите, отколкото чрез компютър?

Като цяло придобиването на онлайн асоциирана степен по компютърни изчисления не само предоставя на участниците допълнителна професионална квалификация, но също така им помага да развият умения в организацията и дисциплината, за да увеличат шансовете си да превъзхождат в бързо развиваща се и конкурентна работна среда. Тези умения могат да открият много възможности след дипломирането.

Разходите и продължителността на програмата ще зависят от училището, което студентът решава да посещава и дали той или тя се запише в график на непълно работно време или на пълен работен ден. За да разберете по-добре какво може да се очаква да платите за тази степен, изследователски училища щателно и се свържете с техните отдели за прием.

Тъй като компютрите играят жизненоважна роля в редица бизнеси, има много потенциални позиции на входно ниво за някой с асоциирана степен по тази тема.Възможните професии включват специалисти по компютърна поддръжка, разработчици на софтуер или мрежови администратори. Някои хора използват тази степен, за да станат системни и анализатори на данни, специалисти по разработка и операции или програмисти на приложения. Учрежденията от всякакъв вид изискват специалисти в тази област, така че завършилите могат да намерят възможности за работа в редица индустрии.

Ако обичате компютрите, помислете за продължаване на образованието си в тази област. За да научите повече за изчислителните степени, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of the People
Пасадена, Съединени Американски Щати

Асоциирана степен е американска университетска степен, състояща се от около 20 курса в избрана област на обучение, която обикновено се завършва за две години. Сътрудникът на о ... +

Асоциирана степен е американска университетска степен, състояща се от около 20 курса в избрана област на обучение, която обикновено се завършва за две години. Сътрудникът на онлайн научната програма по компютърни науки е изграден на техническа база и дава възможност на студентите да изследват областта от различни перспективи. -
Associate Degrees
Редовно
2 години
Английски
Онлайн обучение