BA (Hons) Бизнес и маркетинг

Нашата бакалавърска степен по бакалавърска степен по бизнес и маркетинг дава възможност на студентите да получат широко и задълбочено познаване на бързо променящата се среда и операции на съвременния бизнес и пазарната промоция.

Бизнес модулите ще ви запознаят с все по-сложните проблеми и ще ви насърчават да прилагате вашите знания и разбиране за разработване на иновативни решения. Маркетинговите модули не само ще допринесат за разбирането на ролята на маркетинговата функция в организациите, но и ще ви позволят да изучавате специализирани теми като маркетинг на е-бизнес и маркетинг между бизнеса.

Защо да проучим тази тема?

Маркетингът е една от най-бързо развиващите се творчески индустрии и в центъра на това, което много фирми правят. Изучаване на бизнеса и маркетинга на BA (Hons) ще допринесе за развитието на кариерата ви, докато разглеждате концепции като потребителски анализ и планиране и внедряване на маркетингови програми. По-широките умения и знания, придобити от бизнес модулите, ще Ви подготвят да следвате различни кариерни пътеки, като ви предоставя солидна основа в областта на изследванията, отчитането, анализа и представянето.

Методи на обучение и стил

За разлика от традиционната университетска среда, нашите онлайн курсове използват виртуална среда за обучение. Системата е предназначена да проследява и управлява процеса на обучение в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали, където и да сте.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет. Изучаването се извършва изцяло онлайн и учебната програма може да се побере в работата и личните ви ангажименти.

Подкрепяни сте по време на вашия бизнес и мениджърски курс от специален Студентски съветник и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си.

Методи за оценка

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Бизнес и маркетингови задачи се основават на практически опит в реалния живот и текущо се оценяват от преподавателите.

Винаги ще бъдете наясно с текущата си временна степен от самото начало на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате ясно своите белези в книгата си за оценяване, която можете да видите винаги, когато влезете в платформата за обучение;
  • Бързото обръщане на работата е оценено, за да се гарантира, че вашата книга за оценяване е винаги актуална;
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината;
  • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник;
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че често се оценява работата, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството. След успешно завършване на бакалавърската си степен по бакалавърска степен (Hons), ще бъдете поканени да присъствате на церемония по завършване на университета в Essex, Colchester Campus.

Кариерни дестинации

Бизнес и маркетингова степен ще ви даде критично и отразяващо разбиране за маркетинга и връзката му с по-широката международна бизнес среда.

По-задълбоченото разбиране на нашите завършили студенти е довело до кариера в области като консултации, реклама, дигитален маркетинг и координация на проекти, както и общо управление.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които гледат както на вашето академично, така и на базата на работа, както и на мотивацията ви да извършите курса. Има два начина за навлизане в бакалавърската ни програма "Бизнес и маркетинг" на BA (Hons):

1 - Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашата бакалавърска степен по бакалавърска степен по бизнес и маркетинг, трябва да имате най-малко следните квалификации:

  • Два нива А или еквивалентни; плюс
  • Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.0 или еквивалентен.
  • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

2 - Път на работа

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Следователно, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, може да имате право да се регистрирате чрез нашия Open Entry Route.

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит и други умения, които демонстрират способността Ви да завършите успешно програмата.

Студентите, допуснати по този маршрут, ще могат да започнат курса и да преценят дали е подходящ за тях през първите три седмици. Всички кандидати трябва да премине през първата си задача през този период, за да продължат обучението си.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 37 курсове в University of Essex Online »

Последна актуализация Октомври 23, 2018
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
48 
Задочно обучение
Price
18,500 GBP
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване