BA (Hons) Бизнес и мениджмънт

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

BA (Hons) Бизнес и мениджмънт

Нашият бизнес и мениджмънт бакалавърска степен онлайн дава възможност на студентите да развият своите знания, умения и разбиране на стратегическите и международните измерения на бизнеса и управлението. Курсът ще ви предостави необходимия опит, за да оцените критично бизнес моделите и концепциите и да ги приложите в реални ситуации.

Защо да проучим тази тема?

Изучаване на бизнес и мениджмънт на BA (Hons) ще ви подготви за широк спектър от кариери, докато развивате познания за пазарите, поведението на клиентите, корпоративната стратегия и управлението на проектите. Съществуват възможности за работодатели в частния, обществения и доброволческия сектор, да не говорим за възможността за провеждане на собствен бизнес. Ако вече работите в избраната от Вас област и искате да развиете кариерата си, курсът включва гъвкави опции, които ви позволяват да се специализирате в областта на бизнес изследванията, например маркетинговите комуникации или бизнес финансирането.

Методи на обучение и стил

За разлика от традиционната университетска среда, нашите онлайн курсове използват виртуална среда за обучение. Системата е предназначена да проследява и управлява процеса на обучение в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали, където и да сте.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет. Изучаването се извършва изцяло онлайн и учебната програма може да се побере в работата и личните ви ангажименти.

Подкрепяни сте по време на вашия бизнес и мениджърски курс от специален Студентски съветник и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си.

Методи за оценка

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Бизнес и управленски задачи се основават на практически опит в реалния живот и текущо се оценяват от преподавателите.

Винаги ще бъдете наясно с текущата си временна степен от самото начало на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате ясно своите белези в книгата си за оценяване, която можете да видите винаги, когато влезете в платформата за обучение;
  • Бързото обръщане на работата е оценено, за да се гарантира, че вашата книга за оценяване е винаги актуална;
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината;
  • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник;
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че често се оценява работата, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството. След успешно завършване на бакалавърската си степен по бизнес и мениджмънт, ще бъдете поканени да присъствате на церемония по завършване на университета в Essex, Colchester Campus.

Кариерни дестинации

Бизнес и управленска степен ще ви подготви с широк спектър от умения, което ви е високо ценена от работодатели в различни индустрии и професии.

Задълбоченото познаване на нашите завършили студенти е довело до кариера в области като консултации, управление на човешките ресурси, управление на операциите, маркетинг, финанси и счетоводство, както и общо управление.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които гледат както на вашето академично, така и на базата на работа, както и на мотивацията ви да извършите курса. Има два начина на влизане в BA (Hons) Бизнес и мениджмънт програма:

1 - Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашата бакалавърска степен по бакалавър по бизнес и мениджмънт, трябва да имате най-малко следните квалификации:

  • Два нива А или еквивалентни; плюс
  • Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.0 или еквивалентен.
  • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

2 - Път на работа

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Следователно, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, все още може да отговаряте на условията за записване чрез нашия маршрут "Работен опит".

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит и други умения, които демонстрират способността Ви да завършите успешно програмата.

Студентите, допуснати по този маршрут, ще могат да започнат курса и да преценят дали е подходящ за тях през първите три седмици. Всички кандидати трябва да премине през първата си задача през този период, за да продължат обучението си.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко