BA (Hons) Криминология и наказателно правосъдие

Нашата бакалавърска степен (Hons) Criminology и наказателно правосъдие е широкообхватна програма за изследване, която изследва както социалните, така и личните аспекти на престъпността. Той разглежда някои от най-сериозните притеснения, пред които сме изправени като общество като: Какво причинява престъпността и престъпното поведение? Може ли да бъде предотвратено престъплението? Как и защо трябва да наказваме нарушителите? Как се свързва наказателното правосъдие със социалната справедливост? Курсът изисква критично обвързване с теорията на криминологията, изследователските методи и историята на престъпността и наказанието.

Защо да проучим тази тема?

Изучаване на криминология и наказателно правосъдие по бакалавърска степен (Hons) ще ви предостави набор от умения и знания, полезни за кариера в системата на наказателното правосъдие или в други области като обществена политика, социална работа или местно управление. Ще придобиете разбиране за социалните и личните аспекти на престъпността, ще развиете умения за критично мислене и ще сте уверени в способността си да анализирате и да отразявате различни социологически, правни и икономически теории. Вие също така ще придобиете умения за прехвърляне в областта на научните изследвания, управлението на времето и писмената комуникация.

Методи на обучение и стил

За разлика от традиционната университетска среда, нашите онлайн курсове използват виртуална среда за обучение. Системата е предназначена да проследява и управлява процеса на обучение в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали, където и да сте.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и гледате на живо лекции и семинари по интернет. Изучаването се извършва изцяло онлайн и учебната програма може да се побере в работата и личните ви ангажименти.

Подкрепяни сте по време на курса на наказателното правосъдие от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си.

Методи за оценка

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Криминологичните и наказателноправни задачи се основават на трудов опит в реалния живот и текущо се оценяват от преподавателите.

Винаги ще бъдете наясно с текущата си временна степен от самото начало на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате ясно своите белези в книгата си за оценяване, която можете да видите винаги, когато влезете в платформата за обучение;
  • Бързото обръщане на работата е оценено, за да се гарантира, че вашата книга за оценяване е винаги актуална;
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината;
  • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник;
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че често се оценява работата, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

При успешно завършване на бакалавърската степен по Криминология и наказателно правосъдие Вие ще бъдете поканени да присъствате на церемония по завършване на университета в Essex, Colchester Campus.

Кариерни дестинации

Кариерите, свързани с криминологията и наказателното правораздаване, са много разнообразни и този курс осигурява отлично обучение за работа в полицията, пробация, затвори, работа с младежи, услуги за младежки престъпления и частни и доброволни сектори. Други възможности включват роли в рамките на службите за наказателно правосъдие, като служители на съдилища и работници, работещи с наркотици или алкохол. Студентите също са се преместили в държавна служба, журналистика или професионални позиции в рамките на доброволческия сектор, като например fund-raisers и ръководители на проекти.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които гледат както на вашето академично, така и на базата на работа, както и на вашата мотивация да вършите курса. Има два начина за навлизане в нашата бакалавърска степен (Хонс) Криминология и наказателно правосъдие:

1 - Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашата бакалавърска степен по бакалавърска степен и криминално правосъдие, трябва да притежавате минимум следните квалификации:

  • Два нива А или еквивалентни; плюс
  • Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.0 или еквивалентен.
  • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

2 - Отваряне на входния маршрут

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Следователно, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, може да имате право да се регистрирате чрез нашия Open Entry Route.

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит и други умения, които демонстрират способността Ви да завършите успешно програмата.

Студентите, допуснати по този маршрут, ще могат да започнат курса и да преценят дали е подходящ за тях през първите три седмици. Всички кандидати трябва да премине през първата си задача през този период, за да продължат обучението си.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 37 курсове в University of Essex Online »

Последна актуализация October 23, 2018
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
48 
Задочно обучение
Price
18,500 GBP
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване