BA (Hons) графичен дизайн

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Онлайн програмата за графичен дизайн на Arden University ще Ви осигури средства за развитие на вашите творчески способности и дизайнерски умения. Ще развиете разбиране на ключовите принципи за дизайн и стандартите за визуална комуникация, очаквани от тази конкурентна индустрия.

Гъвкавият режим на проучване на Arden ви позволява да развиете познаването си с дигитални носители заедно с уменията за създаване на изображения - навсякъде около съществуващите си ангажименти. Тази програма ще ви осигури добро разбиране на визуалното представяне, за да ви доближи до кариерните си цели.

Пълният набор от програми, предлагани от Arden, се отличава със силен акцент върху работоспособността, практическите умения и успеха в кариерата. Тази програма е разработена, за да ви помогне да разберете значението на графичния дизайн и да ви даде умения да посрещате клиентски брифи и да успеете в кариерата на визуалната комуникация.

119970_119966_38GraphicDesign.jpg

Курсови модули

Ниво 4

Типография и създаване на изображение
Този модул се фокусира върху основите на изображението, типография, рисуване и разработване на лого. Ще използвате набор от медии, от традиционните техники на хартиен носител до дигитален софтуер и ще развиете основните графични комуникационни умения, които оформят как виждаме света.

История на дизайна

Дизайн и оформление
Ще проучите редица техники, включително оформление, композиция и типография, докато допълнително развивате основните си творчески умения. Този модул ще ви помоли да вземете предвид стандартните конвенции за всичко - от плакати, уеб страници, до опаковки и фирмена идентичност.

Илюстрация и анимация
Започнете този модул, като създадете концептуални илюстрации, които по-късно ще се превърнат в оригинални разкази с ясен разказ. Следвайки това, ще създадете движещи се последователности под формата на стоп движение, анимация на клетките, 2D векторна анимация, илюстрация или 3D анимации на хартиени модели, наред с мини-проекти, за да покажете вашето дизайнерско мислене и практически умения.

Дизайн речник
Ще изследвате визуалния език, който е от съществено значение за всеки, който работи в областта на графичния дизайн. В този модул ще научите преносими умения, които можете да приложите във всички проекти, които предприемате, включително основополагащите градивни елементи на практиката.

Дигитален

Ниво 5

Студио практика I
Ще поемете отговорност и ще се обърнете към конкретен проблем с дизайна от кратко описание на ниво индустрия. В този модул ще развиете вашата индивидуална практика и ще придобиете умения за създаване на професионални дизайнерски презентации, комбинирайки преди това придобити умения, за да създадете новаторска и креативна работа.

Студио практика II
Ще произвеждате концепции и визуални резултати в редица практически, насочени към индустрията проекти и ще имате възможност да произвеждате професионална работа, демонстрирайки своя индивидуален усет и независима инициатива пред работодателите.

Четене на изображения I
Прилагайте вашите изследователски умения и знания към ключови въпроси и задачи за анализ на изображения в този модул. Ще се натъкнете на методологии, критични за четенето на изображения и текст, и ще разберете връзката между теорията и практиката.

Четене на изображения II
В този модул ще разгледате анализа на изображението в по-широкия контекст на визуалната комуникация и чрез теоретични и критични дебати дешифрирате значенията на изображения и текст чрез нови перспективи.

Самореклама и опаковане I
Практическият фокус на този модул ще ви запознае със саморекламата в подобрен в цифрови условия свят, който може да бъде тестван с помощта на мрежи от социални медии. Ще покажете примери за уеб и графичен дизайн, движещи се изображения и филми, заедно с бизнес план за генериране на контакти, създаване на оферти, изготвяне на договори и управление на финансите.

Визуализиране на концепции
Прилагайте своите нарастващи теоретични знания в практически контекст с този модул, което подчертава важността на ангажирането с теорията на дизайна. Ще докажете разбирането си чрез базирани в практиката студиа, които трябва да отговорят за кой дизайн е и къде ще се вижда.

Ниво 6

Самореклама и опаковане II
Ще укрепите уменията, които ви позволяват да популяризирате вашите индивидуални качества и да създадете серия от дизайнерски работи, които демонстрират вашите развиващи се умения.

Профили за конкуренция в индустрията
В този модул ще се заемете с проектите, насочени към индустрията, относно маркирането, корпоративната идентичност, рекламните кампании, опаковките и редакциите. Успехът в модула зависи от висококачествените изследвания, предприемането на подходящ подход при проектирането и компетентното изпълнение на идеята.

дисертация
Ще бъдете задължени да напишете съществен писмен текст от 8-10 000 думи, който ще се отнася до тема по ваш избор, проучена по-рано по време на програмата.

Заключителен мащабен проект
В този последен модул ще имате възможност да работите върху своята самостоятелно зададена кратка, а не кратка настройка от клиент. Това може да означава създаване на кратък документален филм около тема от обществено значение, проектиране на печатни материали за въображаем музей, уебсайт за възможна марка дрехи или корица на книга за непубликуван текст.

Партньори в индустрията

Когато се регистрирате в MSc Анализ на данни

Cisco Networking Academy

Вземете реално заземяване в най-ценните технически умения днес. Използвайте истинско оборудване, софтуер и симулатори, за да придобиете технически знания, а след това се изпробвайте в състезания с други ученици и хакатони. Участниците получават дълбоки технически познания в поне 1 или 2 области на високо търсене на работа, както и по-широкия спектър от умения, необходими за принос към мултидисциплинарни екипи.

Уеб услуги на Amazon

С нарастващото търсене на служители в облака, AWS Educate осигурява академичен шлюз за следващото поколение ИТ и облачни специалисти. AWS Educate е глобалната инициатива на Amazon да предостави на студентите и преподавателите ресурсите, необходими за ускоряване на обучението, свързано с облаци. Можете да изучавате курсове по облачно изчисление, наука за данни, уеб разработка и други.

Как работи?

Участието с нашите индустриални партньори е напълно доброволно - изцяло зависи от вас дали ще попълните един, 10 или изобщо никакъв! Вашето участие или решение да не изучавате тези допълнителни екстри няма да окаже влияние върху степента ви или оценките, които получавате.

119979_1.png

119977_Skjermbilde2019-08-21kl.14.55.03.png

119972_B-_DCl1I.png

"Успях да уча от вкъщи и от болницата, което беше благословия [и] аз съм облекчена и щастлива, че най-накрая съм на път с мечтания си избор на кариера [...] Определено бих насърчила дистанционното обучение с Арден на никого. "

Ема-Луиз Смит,
Студент по графичен дизайн (бакалавърска степен)

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Висококачествено портфолио за работа с графичен дизайн, което ще бъде прегледано от Arden admission panel.
  • Два предмета на ниво GCE A или еквивалент, плюс преминаване в степен C или по-висока при три предмета на ниво GCSE или еквивалент; ИЛИ:
  • Завършена разпозната програма за достъп или еквивалент.
  • За ученици, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.0 или еквивалент (не по-малко от 5.5 във всеки елемент).
Ако имате трудов стаж

Положително насърчаваме заявленията от тези, които могат да демонстрират мотивацията си за изучаване на програмата. Ще поискаме вашето лично изявление, заедно с вашето CV и справки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 13 500 (Великобритания

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

???, ? Arden University , ??? ???????, ?? ????? ????????? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????????, ????? ??????????. ?????????? ???? ???? ??? ????????? ????? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ... Научете повече

???, ? Arden University , ??? ???????, ?? ????? ????????? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????????, ????? ??????????. ?????????? ???? ???? ??? ????????? ????? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ???????? ??? ??????? ???????????, ????? ????????? ? ????????????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?? ???????? ???????? ????????????? ? ??????? ?????? ????. Свиване