ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За да подобрят перспективите за работа и да научат повече специализирана информация, брой студенти решават да придобият бакалавърска степен, например степен „бакалавър по изкуствата“. Някои училища позволяват на студентите да придобият такава бакалавърска степен с гъвкаво разписание чрез програми онлайн или вечерни и задочни програми.

проучвания театър може да бъде отличен вариант за студенти, които желаят да подобрят знанията си за тази индустрия в подготовка за изпълнение на кариера. Студентите могат да се запознаят с всичко, от дизайна на продукцията за писане скрипт.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Театрознание, Великобритания Filter

Бакалавър по изкуства в театъра (Hons) Online Full Time

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Великобритания, Sidcup + 5 Още
BA
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
01 Aug 2019
Английски
Online

Нашата дългогодишна програма BA (Hons) Theatre Studies се осъществява чрез Онлайн обучение и осигурява идеален начин да се обучите за вашата степен от където и да сте в света. ...

Научете повече

Бакалавър по изкуства в театъра (Hons) Онлайн част

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Великобритания, Sidcup + 5 Още
BA
Август 2020
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Online

Rose Bruford College предлага единствената пълна програма в Обединеното кралство за онези, които желаят да изучават театър и представление чрез онлайн обучение и няма друг сра ...

Научете повече