Filter
BSc
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен може да отвори врати за студенти, които искат да следват различни кариери. Отнема около две до четири години, за да завърши степента, през което време студентите са изложени на множество специфични за програмата курсове и общи образователни изисквания. Това гарантира, че студентите получават пълно и всеобхватно образование.

Хората, които искат да преследват кариера в науката, може да са си помислили, какво е онлайн бакалавър по природни науки? Студентите обикновено вземат различни класове по математика, социални науки и английски, за да придобият силна образователна основа. Основните курсове на студентите се подготвят за работа в областта на науката и могат да включват класове като напреднали математика, физика, биология, земни науки, химия, лабораторни техники, научна документация и писане, статистически анализ, експериментални и научни изследвания, философия и история На науката.

Студентите, изучаващи природните науки, могат да придобият различни умения в допълнение към това, което се преподава в техните класове. Тези умения могат да бъдат полезни, когато студентите завършат и навлязат на пазара на труда. Тези умения могат да включват управление на времето, самодисциплина и подобрена способност за сортиране на факти.

Природо-научните степени са достъпни в целия свят. Когато студентите преследват своите степени онлайн, те могат да изследват международните училища и тези, които са местни. Разходите варират значително, така че студентите трябва да достигнат до всяко училище за допълнителна информация.

Завършването на бакалавърска степен по естествени науки може да подготви студентите за разнообразни възможности за работа. Студентите могат да извършват лабораторна работа, работа на място или комбинация от двете.Има няколко длъжности, които студентите могат да придобият в областта на труда, като например нефтен или геоложки техник, химик, микробиолог, геолог или океанограф, фотограметър или картограф, морски биолог или кариера в съдебната медицина.

Студентите имат много възможности, когато преследват онлайн степен в тази дисциплина. Онлайн средата осигурява по-голяма гъвкавост за натоварените графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Естествени науки

University of Southern Queensland (USQ)

Искате да научите повече за Вселената? Физиката разкрива естествените закони в нашето ежедневие и в космоса и ни учи на основните принципи на съвременната наука и техноло ... [+]

Една гъвкава програма по физика

Искате да научите повече за Вселената? Физиката разкрива естествените закони в нашето ежедневие и в космоса и ни учи на основните принципи на съвременната наука и технологии. Бакалавърът по науки (физически науки) е предназначен за хора, търсещи широки и трайни научни знания и умения. Предлаганите курсове варират от обща физика до астрономия, климатология, медицинска физика и различни избираеми. Тези, които учат астрономията, също имат възможността да изпитат астрономически наблюдения на ръце и дистанционно управление, като използват модерни телескопи.... [-]

Австралия Австралия онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Mercy College

Живеем в епоха на информацията. Защо да не бъдете в центъра на това? В технологично задвижвания свят кариера в областта на математиката и компютърната информатика не може ... [+]

Живеем в информационна ера. Защо да не сте в центъра на това?

В един технологично задвижван свят кариерата в математиката и компютърната информационна наука не може да бъде преувеличена. Полето се разраства и Mercy College може да ви постави в правилната посока.

Подчертавайки приложната математика и компютърен език (JAVA), отделът по математика и компютърна информационна наука ви подготвя за степен бакалавър - и реалния свят.... [-]

Съединени Американски Щати Добър Фери
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски