close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Обучението в университет може да осигури на студентите силна основа за различни кариери. Бакалавърска степен в почти всяка област гарантира, че студентите имат всеобхватни знания и стабилна обща образователна платфо… Научете повече

Обучението в университет може да осигури на студентите силна основа за различни кариери. Бакалавърска степен в почти всяка област гарантира, че студентите имат всеобхватни знания и стабилна обща образователна платформа, на която да базират своите по-специализирани знания.

Учениците, които се наслаждават на математиката и искат да преследват кариера в тази дисциплина, вероятно са попитали какво е онлайн бакалавър по математика? Студентите прекарват три до пет години, като вземат редица курсове, за да подобрят общата си образователна и математическа основа. Курсове, специфични за бакалавърска степен по математика, могат да включват формална логика; Математическо разрешаване на проблеми и доказателства; Диференциални уравнения; Абстрактна и линейна алгебра; Разнообразие от фундаментални и напреднали курсове по смятане, реален анализ; И курсове по научно-техническо писане.

Индивидуалните лица, завършили математическа диплома, обикновено започват да развиват допълнителни умения, които могат да помогнат, когато търсят първата си работа в тази област. Тези умения могат да включват подобрени междуличностни умения, да се учат как да работят като екип и по-добри общи комуникационни умения.

Математиката е степен, която студентите могат да използват навсякъде по света, което улеснява намирането на университети, предлагащи бакалавърски степени по този предмет по целия свят. Тъй като изискванията за разходите се различават толкова много, студентите трябва да се свържат с училищата за по-конкретна информация.

След завършване на математическа степен, има няколко кариера, които студентът може да обмисли. Тези, които имат опит в математиката, могат да бъдат полезни в няколко области, които могат да включват работа в правителствени, образователни, научни и технологични компании, професионални спортове или частния сектор.Примерите за студенти могат да отговарят на изискванията за актюер, бизнес анализатор, администратор на бази данни, изследовател, статистик и консултант.

Провеждането на онлайн степен по математика е възможно както в страната, така и в чужбина. Възползвайте се от графичната гъвкавост на онлайн курсовете за по-удобно преследване на бакалавърска степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Mercy College
Dobbs Ferry, Съединени Американски Щати

Живеем в епоха на информацията. Защо да не бъдете в центъра на това? В технологично задвижвания свят кариера в областта на математиката и компютърната информатика не може да с ... +

Живеем в епоха на информацията. Защо да не бъдете в центъра на това? В технологично задвижвания свят кариера в областта на математиката и компютърната информатика не може да се надценява. Полето се разраства и Mercy College може да ви настрои в правилната посока. -
BSc
Редовно
4 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование