Filter
BSc
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Обучението в университет може да осигури на студентите силна основа за различни кариери. Бакалавърска степен в почти всяка област гарантира, че студентите имат всеобхватни знания и стабилна обща образователна платформа, на която да базират своите по-специализирани знания.

Учениците, които се наслаждават на математиката и искат да преследват кариера в тази дисциплина, вероятно са попитали какво е онлайн бакалавър по математика? Студентите прекарват три до пет години, като вземат редица курсове, за да подобрят общата си образователна и математическа основа. Курсове, специфични за бакалавърска степен по математика, могат да включват формална логика; Математическо разрешаване на проблеми и доказателства; Диференциални уравнения; Абстрактна и линейна алгебра; Разнообразие от фундаментални и напреднали курсове по смятане, реален анализ; И курсове по научно-техническо писане.

Индивидуалните лица, завършили математическа диплома, обикновено започват да развиват допълнителни умения, които могат да помогнат, когато търсят първата си работа в тази област. Тези умения могат да включват подобрени междуличностни умения, да се учат как да работят като екип и по-добри общи комуникационни умения.

Математиката е степен, която студентите могат да използват навсякъде по света, което улеснява намирането на университети, предлагащи бакалавърски степени по този предмет по целия свят. Тъй като изискванията за разходите се различават толкова много, студентите трябва да се свържат с училищата за по-конкретна информация.

След завършване на математическа степен, има няколко кариера, които студентът може да обмисли. Тези, които имат опит в математиката, могат да бъдат полезни в няколко области, които могат да включват работа в правителствени, образователни, научни и технологични компании, професионални спортове или частния сектор.Примерите за студенти могат да отговарят на изискванията за актюер, бизнес анализатор, администратор на бази данни, изследовател, статистик и консултант.

Провеждането на онлайн степен по математика е възможно както в страната, така и в чужбина. Възползвайте се от графичната гъвкавост на онлайн курсовете за по-удобно преследване на бакалавърска степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Математика

Mercy College

Живеем в епоха на информацията. Защо да не бъдете в центъра на това? В технологично задвижвания свят кариера в областта на математиката и компютърната информатика не може ... [+]

Живеем в информационна ера. Защо да не сте в центъра на това?

В един технологично задвижван свят кариерата в математиката и компютърната информационна наука не може да бъде преувеличена. Полето се разраства и Mercy College може да ви постави в правилната посока.

Подчертавайки приложната математика и компютърен език (JAVA), отделът по математика и компютърна информационна наука ви подготвя за степен бакалавър - и реалния свят.... [-]

Съединени Американски Щати Добър Фери
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски