close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Обикновено завършва в рамките на 3 до 5 години, бакалавърска степен на науката, известна още като бакалавърска степен, е бакалавърска степен, съсредоточена върху техническите аспекти на даден предмет. Изучаването на из… Научете повече

Обикновено завършва в рамките на 3 до 5 години, бакалавърска степен на науката, известна още като бакалавърска степен, е бакалавърска степен, съсредоточена върху техническите аспекти на даден предмет. Изучаването на избран от студентите магистър често се засилва от практически опит, лабораторна работа и други свързани упражнения.

Какво е онлайн бакалавър по публична политика? Бакалавър на науката в областта на обществената политика е степен, предназначена да подготви бъдещите лидери с умения и знания, за да помогне за решаването на обществени проблеми чрез работа в частния, публичния и нестопанския сектор. Студентите изследват различни проблеми, пред които са изправени народите и света, как институциите се свързват помежду си, инструментите за навигация на конфликти от обществен интерес и уменията, необходими за разработването на идеи в политиката.

Завършвайки степен в държавната политика, студентите развиват умения за изследване, анализи и писане на политики, които ги подготвят за успех в публичния и частния сектор.Тези умения също осигуряват основа за продължаване на обучението в следдипломна програма. Завършването със степен на обществена политика отваря врати в няколко арена, включително правителство, обществени дела и политика.

Тъй като разходите за програми за обучение могат да варират на базата на фактори, като например изисквания за курса и страна на обучение, е важно да се консултирате с отделни институции за подробности. Свързването с офиса на училище, което ви интересува, е често полезна първа стъпка.

Степента на публичната политика подготвя студентите за различни позиции. Тези с концентрация в световната политика могат да намерят работа в областта на националната сигурност или международните отношения, като служат като анализатор или служител на международна корпорация. Съсредоточаването върху публичното управление може да предложи възможности за лидерство в местното или държавно управление. Други могат да преследват кариера в политиката, да се консултират с политици, да управляват кампании или да лобират.

Спечелването на бакалавърска степен по публична политика дава възможност на завършилите да разберат и въздействат по-добре на света. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Utica College Online
Utica, Съединени Американски Щати

С помощта на онлайн базираната в наказателното правосъдие, специализирана в кибернетичната криминология и политика, вие ще придобиете опит в технологичните програми и инструме ... +

С помощта на онлайн базираната в наказателното правосъдие, специализирана в кибернетичната криминология и политика, вие ще придобиете опит в технологичните програми и инструменти, използвани за предотвратяване и откриване на измами при сделки "лице в лице", електронна търговия и електронен бизнес , -
BSc
Задочно
3 години
Английски
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук