Бакалавър по фитнес икономика

Силното търсене на фитнес и бързото развитие на пазарите, свързани с фитнеса, като здравето и храненето, играят важна роля в това. Подобно на повечето сектори на икономиката, фитнес индустрията в момента е силно повлияна от увеличаване на цифровизацията, като компаниите и служителите са изправени пред вълнуващи и предизвикателни задачи, като например обучение във виртуална реалност.

Готови ли сте да революционизирате фитнес света? Ние предоставяме балансирана програма от най-новите научни открития и богатството на ноу-хау в индустрията в нашето дистанционно обучение.

Нашата бакалавърска програма Fitness Economics ви подготвя за бъдеща кариера в тази вълнуваща индустрия с балансиран микс от общо бизнес съдържание и опит в областта на фитнес, маркетинг, продажби, правни и човешки ресурси.

Акредитирана степен

Всички текущи програми на IUBH са акредитирани от FIBAA (Фондация за акредитация за международно бизнес администрация).

Акредитацията се произнася само ако учебната програма отговаря на всички качествени изисквания по отношение на съдържание и структура.

FIBAA е вид TÜV за академично образование, който проверява качеството на бакалавърските и магистърски програми от името на Акредитационния съвет. Акредитацията се подновява на всеки пет (първата акредитация) или седем (повторна акредитация) година - гаранция за качеството на нашето преподаване.

За курсове с изключително качество FIBAA награждава своя първокласен печат. Пет курса в IUBH вече получиха този специален печат. Така IUBH е един от водещите университети в Германия с пет или повече премиум печати.

Вашата бъдеща кариера във фитнес икономиката

Като възпитаник на нашия курс по фитнес икономика ще можете да помогнете да оформите фундаментални и промени и да поемете лидерските роли в различните пазари на фитнес, спорт, начин на живот, мода, здраве, уелнес, хранене и др. Вашите специфични задачи включват, наред с други неща, закупуване на ново оборудване за обучение и придобиване на клиенти чрез подходящи рекламни мерки.

За да направите това, трябва да следите внимателно фитнес пазара, за да реагирате бързо на новите тенденции и да можете да вземете предвид желанията на клиента. Освен това оптимизирате организацията, правите лични и маркетингови въпроси и изграждате професионална система за продажби.

курс Преглед

В дистанционното обучение по фитнес икономика ще се обучават основно научни основи, професионални методологични знания, както и интегративни предмети. В допълнение към основите на фитнес управлението и фитнес пазарите, ние Ви предоставяме задълбочени познания в областта на управлението на събития, основите на обучението и храненето и франчайзинга на практика. Особено важните теми на маркетинга, управлението на персонала и дигитализацията протичат през всички семестри. В петия и шестия семестър имате възможност да вземете общо три избираеми дисциплини.

Бакалавърската ни програма има модулна структура, т.е. обучава се въз основа на предметни области, които са разделени на така наречените "модули". В рамките на тези модули понякога има въвеждащ курс и специализиран курс, които систематично ви подготвят за завършване на този модул. В рамките на модулите ще получавате кредити за всяко успешно завършване (Европейска система за трансфер на кредити), което документира вашите постижения. Тези кредити по ЕСТК са международно сравними и разбира се признати.

специализации

В пети и шести семестър избирате трите си специализации в размер на 30 ECTS. За това избирате поне една специализация ("задължителни специализации") в областта на фитнес икономиката и най-много две функционални и секторни специализации ("Wahlspezialisierung").

Някои примерни изборни специализации са:

  • управление на спорта
  • Управление на спортни медии
  • Разширено лидерство
  • пазарната психология
  • Специализация по човешки ресурси
  • Маркетинг в социалните медии II

модели учебни

Адаптирайте дистанционното си обучение към живота си.

Можете да завършите нашата бакалавърска степен както на пълно работно време, така и на два варианта на непълно работно време. По отношение на съдържанието, тези модели са идентични, но с варианти за непълно работно време, вашето седмично време за обучение е намалено.

Обучението на непълен работен ден е особено подходящо за тези, които вече имат голямо натоварване или които искат да намалят месечните си разходи.

пълен работен ден

продължителност

При редовно обучение можете да избирате максималния брой курсове за семестър. Ако не завършите обучението си в определеното време, проучването се удължава с още 18 месеца. През това време можете да използвате всички оферти за дистанционно обучение, както преди, безплатно. Ако забележите, че имате по-малко време от очакваното, можете да преминете към различен времеви модел с период от 3 месеца до края на месеца.

непълно работно време

продължителност

Обучението на непълно работно време намалява месечното Ви обучение. В същото време броят на курсовете, които можете да избирате за семестър, също намалява.

Ако не можете да завършите образователната си степен в рамките на определеното време, вашето обучение ще бъде удължено с още 18 месеца. През това време можете да използвате всички оферти за дистанционно обучение, както преди, безплатно. Ако забележите, че имате повече време от очакваното, можете да преминете към различен времеви модел с период от 3 месеца до края на месеца.

Програма с обучение на:
  • Немски

Прегледайте още 35 курсове в IUBH Fernstudium »

Последна актуализация Май 14, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
36 - 72 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
312 EUR
през месеца. Цените варират в зависимост от модела на времето.