Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат са насочени към придобиване на съответни знания в течение на дванадесет месеца, в зависимост от успеха на студента. Тези програми осигуряват обучение в конкретна област и могат да помогнат на завършващите да увеличат своя потенциал за работа с добро заплащане.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Бизнес администрация, Дистанционно обучение Filter

Онлайн сертификат: Пакет за управление на уменията - 9 курса пакет

e-courses4you
Онлайн обучение 6 - 8 часове Отворено кандидатстване Великобритания Harlow

Нашият пълен пакет включва 9 административни курса, обхващащи теми като административна поддръжка, управление на срещи, бизнес писане и много повече.

Онлайн сертификат за бизнес администрация

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Онлайн обучение Задочно обучение 9 - 18 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Irvine USA Online + още 1

Тази серия от курсове осигурява солидна основа в основното управление на бизнеса и осигурява вашата експозиция към тези елементи, които са съществени за успеха като мениджър в публичния или частния сектор.

Професионален сертификат в PreMBA Essentials for Professionals (Imperial College London)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Програмата за професионални сертификати „PreMBA Essentials for Professionals“ ще ви подготви за успех в MBA в институция като Imperial Business School, като ви помогне да придобиете основните умения, необходими за да продължите обучението си.

Програма за изпълнително развитие (PDD)

IMF Business School
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Испания Madrid

IMF Business School стартира своята Програма за развитие на мениджмънта (PDD) в онлайн режим, който има за цел да предостави на своите студенти знания и умения, както лични, така и професионални, необходими за успешно представяне на все по-конкурентен пазар.

Сертифициран курс: Основи на бизнес администрацията

Florida Christian University
Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Orlando

Програмата за сертифициране по бизнес администрация осигурява солидна основа за принципите на бизнеса и управлението. Учебната програма ви дава преглед на ключовите области, които са от значение за бизнес лидерите и лицата, вземащи решения, работещи в различни организации - от установени предприятия до иновативни стартиращи предприятия.

Сертификат в кулинарната бизнес администрация

Universidad Tecmilenio
Онлайн обучение Задочно обучение 3 месеца Юли 2020 Мексико Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + още 21

Прилага по един изчерпателен начин най-добрите практики на работа и администрация в ресторантьорската индустрия, за да увеличи печалбите от кулинарния бизнес.