Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академичен курс, който се съсредоточава върху специфична област на обучение. Тези програми са идеални за студенти, които понастоящем работят, но искат да увеличат знанията си или набор умения, необходими за кариерното им развитие и придобиване на по-добри позиции с по-високо заплащане.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

5 резултата за Естествени науки Filter

сертификат курсове - География на морето

Institute Of Shipping
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Юли 2020 Индия Jaipur

География на море - Технически аспекти на морските пътища. Продължителност: 4 седмици (30 часа).

Програма XSeries по астрофизика (Австралийски национален университет)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 36 - 40 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Кеймбридж + още 1

Научете съвременна астрофизика от лидерите в областта.

Сертификат за професионална програма по животновъдство и генетика (Wageningen University

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 14 седмици Януари 2020 Съединени Американски Щати Кеймбридж + още 1

В тази програма за професионален сертификат, фокусът е върху проектирането и изпълнението на програми за развъждане на животни, генетично подобрение и запазване на генетичното разнообразие. В тази програма ще научите за основните принципи на популацията, количествената и молекулярната генетика. Биологичните аспекти са интегрирани в курсовете чрез многото практически задачи. В курса ще се научите да разбирате как да настроите и оптимизирате една развъдна програма.

Професионален сертификат за програмата в слабото представяне в обработката на сигнали и изображения (IsraelX)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Кеймбридж + още 1

Научете теорията, инструментите и алгоритмите за оскъдни представяния и тяхното въздействие върху обработката на сигнали и изображения.

Пост-бакалавърска диплома по географски информационни системи

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 5 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Джонс Хопкинс Онлайн сертификат в географските информационни системи Ви предлага научна основа в моделирането, анализа и визуализацията на пространствени данни. Програмата е насочена към специалистите на непълно работно време и се фокусира върху анализ на геопространствени данни и визуализация в уеб-базирана среда. Налично изцяло онлайн, ще Ви предостави удобна, интерактивна платформа за проучване на ГИС и нейната роля в бързо развиващата се сфера на облачните изчисления.